פורסם 2012 באוגוסט 513 שנים שלום לכם ,אני רוצה פרטים על יבואני טלפונים סלולרים , שאפשר לקנות מהם כמויות במחירים טובים .מישהו מכיר ??תודה
פורסם 2012 באוגוסט 1313 שנים מחבר אהה אז כל חנות מייבאת את הטלפונים שלה בעצמה ?? אין יבואנים יעודיים ?? ומי מהחנויות מייבאת את הטלפאונים בעצמה ??
פורסם 2012 באוגוסט 1313 שנים יש יבואנים רשמיים, למשל יורוקום יבואן של נוקיה, סאני יבואן של סמסונג וכו'.הצרה היא שהמחיר אצלם יקר משמעותית מזה שבחנויות שמייבאות בעצמן, בגלל שהם משקיעים בתרגום/לוקליזציה ורוצים להחזיר את ההשקעה. אין לי מושג אם כשקונים מהם בכמויות המחיר משתפר.
פורסם 2012 באוגוסט 1313 שנים תבדוק בזאפ, לדעתי כל חנות רצינית מביאה בעצמהאם אתה רוצה מחיר טוב פשוט תזמין מחול
פורסם 2012 באוגוסט 1613 שנים מחבר יש בעיה בלהזמין מחול , העניין של האחריות ... ואחרי כל המיסים והשטויות אז זה לא שווה את זה ..
פורסם 2012 באוגוסט 1613 שנים גם לחנויות יש מיסים, מה הקשר?בקשר לאחריות, שיקול שלך. חנויות לא מכסות אחריות על התוכנה או במקרה של שבר - כמה מקרים כאלה ראית?
פורסם 2012 באוגוסט 1613 שנים יש יבואנים רשמיים, למשל יורוקום יבואן של נוקיה, סאני יבואן של סמסונג וכו'.הצרה היא שהמחיר אצלם יקר משמעותית מזה שבחנויות שמייבאות בעצמן, בגלל שהם משקיעים בתרגום/לוקליזציה ורוצים להחזיר את ההשקעה. אין לי מושג אם כשקונים מהם בכמויות המחיר משתפר.בדקת שאתה יודע ?בשיחה טלפונית או באינטרנט הם הכי יקרים אבל בשיחה בארבע עיניים המצב משתנה.
פורסם 2012 באוגוסט 1713 שנים בדקת שאתה יודע ?איפה טענתי שאני יודע? השתמשתי במידע שזמין לכל, וכתבתי בפירוש שאני לא יודע אם אפשר להשיג הנחות.בשיחה טלפונית או באינטרנט הם הכי יקריםהכי יקרים ממי? הם עדיין יותר זולים משמעותית מהמפעילות הסלולריות, עד כמה שידוע לי.
פורסם 2012 באוגוסט 1713 שנים אתה צודק הכי יקר אצל המפעילות הסלולאריות, כנראה מהסיבה שהם מוכרים חבילות משולבות.התכוונתי להשוואה מול ZAP, אנשים שמוכרים טלפונים נטו.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.