פורסם 2012 באוגוסט 513 שנים הכל מדוייק. תשקיעו קצת מחשבה.לא מדויק בכלל. כבר פתרתי את החידון, זה למה אני בכלל יכול לטעון שהאיות לא מדויק....
פורסם 2012 באוגוסט 513 שנים מה הסיפור עם הגדרה 1 מישהו יכול להסביר\לתת רמז?אתה צריך לנהוג בצורה שונה.
פורסם 2012 באוגוסט 513 שנים לא מדויק בכלל. כבר פתרתי את החידון, זה למה אני בכלל יכול לטעון שהאיות לא מדויק.... גם אני פתרתי ואין לי בעיות...
פורסם 2012 באוגוסט 513 שנים לא מדויק בכלל. כבר פתרתי את החידון, זה למה אני בכלל יכול לטעון שהאיות לא מדויק....\אצלי הוא מדוייק
פורסם 2012 באוגוסט 513 שנים למה הכוונה ב"ערבוב" שנרשם בצד, אנגרמה? פעם ראשונה שאני פותר חידון כזה...יש פתרון לחידון קודם שאוכל להבין את הרעיון?ההגדרה הזאת למשל: "קוף וצב של פרפר נחמד, מאחסן מידע (4)". אני מניח שפתרון לשורה זאת הוא "קובץ". הפסיק מפריד בין שני חלקים שקולים?
פורסם 2012 באוגוסט 513 שנים אני חושב שתפסתי את הקטע. 4 תשובות ודאיות נשארו עוד שתיים. נחמד מאוד! עריכה: נשאר עוד 1!
פורסם 2012 באוגוסט 513 שנים \אצלי הוא מדוייק[/quoteתיקון קטן- לא של התשובה להגדרה, אלא של חלק ממנה. את השם של דוקטור ראפר אמורים לכתוב בצורה שונה.
פורסם 2012 באוגוסט 513 שנים אני מניח שפתרון לשורה זאת הוא "קובץ". הפסיק מפריד בין שני חלקים שקולים? :screwy: :kopfpatsch: למה לעזאל אתה מגלה תשובות??
פורסם 2012 באוגוסט 513 שנים תיקון קטן- לא של התשובה להגדרה, אלא של חלק ממנה. את השם של דוקטור ראפר אמורים לכתוב בצורה שונה.[/r]+1.
פורסם 2012 באוגוסט 513 שנים פתרתי! לבישול זה לא קשור. הגדרות מושלמות, הכל מסתדר נפלא! אין שום שגיאות. מאוד נהנתי . כל הכבוד! עריכה: זה בסדר לתת שם משתמש בלבד, ולהזדהות בשם רק אם זכית? חייבים להיות גולשי האתר בשביל להשתתף בחידון?
פורסם 2012 באוגוסט 513 שנים :screwy: :kopfpatsch: למה לעזאל אתה מגלה תשובות?? לא נורא. זאת ההגדרה הכי קלה.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.