עבור לתוכן

מה נסגר עם החידונים בזמן האחרון?

Featured Replies

פורסם

חבר'ה תבדקו אותו בבקשה לפני שאתם מפרסמים , כי אתם משנים את הכללים אחרי שאנשים כבר שלחו תשובות.

הפעם למילה המתקבלת אין כל משמעות הגיונות ( והחידון פתור ב 100% נכון) תבדקו את עצמכם שוב , כי אתם רושמים שאסור לשלוח

תשובות פעמיים , אז לפחות תדעגו שהחידון יהיה מוכן כמו שצריך. תודה.

נ.ב

מת על החידונים שלכם , מחכה כל שבת לחידון חדש , ולא רק בגלל הפרס . :xyxthumbs:

• תגובות 42
  • צפיות 2.8k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

דווקא יש למילה משמעות

תגגל אותה ותראה

פורסם

אבל מילת התשובה שקיבלתי הגיונית...

פורסם

גם אצלי זה מסתדר

נ.ב. זה אחד החידונים הכי קלים שהיו עד עכשיו. על כל האחרים ישבתי יותר מ-3 דקות.

פורסם

המילה בהחלט בעלת משמעות.

בכל מקרה לא הבנתי איפה בדיוק השינוי בכללים (השינוי היחיד ששמתי אליו לב הוא שהפעם נדרשים לצרף לאימייל טלפון ושם מלא).

נ.ב. בחידון של השבוע היו כמה הגדרות משעשעות, למשל הגדרה 3.

פורסם

מה נסגר עם הפותרים בזמן האחרון?

נהיים עצלנים מדיי לקרוא וניגשים ברובוטיות?

פורסם
  • מחבר

החידון הקודם , בהתחלה להרכיב מימין לשמאל , אחר כך משמאל לימין , אחר כך כל דבר הגיוני שאתם מצליחים להרכיב מהאותיות...

פורסם

that awkward moment שאתה מבין שאין באמת "בעיה בחידון" אלא שפשוט ההנחה שלך ש"החידון פתור ב 100% נכון" כנראה לא כלכך מדוייקת...

פורסם

החידון הקודם , בהתחלה להרכיב מימין לשמאל , אחר כך משמאל לימין , אחר כך כל דבר הגיוני שאתם מצליחים להרכיב מהאותיות...

שלא תגידו אח"כ שמשעמם...

פורסם
  • מחבר

that awkward moment שאתה מבין שאין באמת "בעיה בחידון" אלא שפשוט ההנחה שלך ש"החידון פתור ב 100% נכון" כנראה לא כלכך מדוייקת...

פתור 100% , זה תשבץ , המילים אמורות להסתדר... ::)

פורסם

לי יצא טוב. אתה בטוח שענית על 2 נכון?

תגגל את התוצאה תראה מה אתה מקבל.

הוא ללא ספק היה אחד הקלים, למרות שיש טעות (לא נעימה, אך שניתן להחליק) בשמו של הדוקטור.

פורסם
  • מחבר

2 , נכון וודאות , הוא עכשיו פועל ברקע.

זאת מילה שצריך לגגל אותה? היא לא מובנת מאליו ? - בכל מקרה אם אנחנו מדברים על אותה מילה היא לא הייתה בלקסיקון שלי.

פורסם

כנראה שלי ולעוד רבים המילה מוכרת. גיגלת ומה קיבלת? משהו הגיוני (=לא מעולם הבישול)?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים