עבור לתוכן

מחפש מחשב נייד עוצמתי לעבודה גרפית\צילום בשטח במחיר עד 8000 ש"ח

Featured Replies

פורסם

היי,

אני מחפש מחשב נייד בעיקר בעיקר לעבודות צילום, כלומר אני מצלם ישירות לתוך המחשב, ובנוסף המחשב צריך להיות חזק מספיק לעבודה מהירה עם פוטושופ .

מספר קריטריונים בסיסיים:

-גודל מסך לפחות "15, עם פנל ISP ורזולוציה של HD, עם פחות מזה מאוד קשה לעבוד על התמונות שאני מצלם. אפשר להגיד שהמסך הוא קריטריון מאוד מאוד מרכזי למחשב שאני אקנה.

-מעבד מהיר מאוד, i7 למשל, וזיכרון גדול ומהיר, לפחות 8GB.

-ניידות מקסימלית, משקל נמוך.

עד עכשיו מכל מה שראיתי, הדבר היחיד שמתקרב זה הדגמים החדשים של ASUS מסדרת zenbook prime, כשהחיסרון היחיד והמשמעותי הוא שהמסך הוא 13 ולא 15. כל הדגמים שראיתי שהם 15 הם מאוד כבדים, או עם מסך ירוד.

מאוד אשמח לעזרה, ותודה מראש.

יואב

• תגובות 36
  • צפיות 4.1k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם
  • מחבר

קיבלתי, ותיקנתי את הכותרת, המחיר הוא עד 8000 ש"ח

בקשר למשקל, אני יודע שאין אולטרה בוק בגודל 15 ומשקל של קילו בודד. אני מתכוון למשהו בסביבות שני קילו, כמו המקבוק פרו החדשים (עם מסכי הרטינה זה 2 קילו, עם מסך רגיל זה 2.5 ק"ג). בעקרון המקבוק לא מתאימים לי גם בגלל שהרזולוציה לא מספיק גבוהה (לא מתייחס לרטינה כי הם נורא יקרים), ובאופן כללי למוצרים של אפל יש מחירים גבוהים לטעמי לעומת מה שמקבלים בפועל.

פורסם
  • מחבר

קראתי את עיקרי הביקורת, והמחשב של Vizio נראה לי מאוד בוסרי. אמנם על הנייר הוא קל, מסך גדול ואיכותי, ומעבד טוב, אבל בעצם חוץ מזה, סוללה של 3 שעות, מקלדת לא טובה, ומאוד חשוב, מספר חיבורים מצומצם מאוד.

לגבי גרסה של פוטושופ, עכשיו אני משתמש ב-CS 6, זה חשוב לדעת?

וגם, אני מתעסק בוידאו, צילומי FULL HD של 60 fps, וגם עריכה שלהם ב-premiere, שזאת עוד סיבה למה אני צריך שהמחשב יהיה חזק.

אולי יש דגמים שעומדים לצאת בקרוב? אני לא חייב לרכוש את המחשב בשבועות הקרובים, אולי יש למה לחכות?

פורסם

מה אתה חושב על המחשב הזה?

אולי הוא יכול להתאים לך P2542G

[table][tr] [td][/td][td]

[/td] [td]P2542G[/td] [td] [/td] [td]15.6"[/td] [td]

[/td] [td]core i7-3610QM[/td] [td]SSD256G+750G-7200[/td] [td]

8GB

[/td] [td]WIN 7 HOME Premium 64bit[/td] [td]2 Years[/td] [td]GTX660 2G DDR5[/td] [td]Blu-ray[/td] [td]Full HD 1920X1080 LED[/td] [td]

1333MHz

[/td] [td]6-Cell [/td] [td]B/G/N[/td] [td]

BlueTooth 4.0

[/td] [td]v[/td] [td][/td] [td]2.6kg[/td] [td]4+1 Audio[/td][/tr][/table]

פורסם

2.6 ק"ג זה לא הכי נייד שאפשר...

אם המשקל לא היה פרמטר אז היו עפות פה מלא הצעות.

פורסם

מסך מעולה עם זויות צפייה שלא מצריכות עריכה בפוטושופ אפילו :facepalm::bash:

IMG_0801.jpg

פורסם

והמשקל בהתאם.

נסה לחפש משהו סביב ה-2KG.

על פרמטר כלשהו הוא יצטרך לוותר ככל הנראה.

פורסם
  • מחבר

שלום לכולם, ותודה על העזרה.

דבר ראשון, לגבי תוכנות העבודה, זה רק photoshop ו-premiere, מצטער שלא ציינתי את זה מראש, שום כוונה רעה.

בקשר לדיון לגבי המשקל, 2.5 ק"ג זה מקסימום עליון מבחינתי.

לגבי דגמי המחשבים שהצעתם.

ה-Lenovo Y580 לא מספיק טוב מבחינת תצוגה. גרפיקאים\צלמים לא יכולים לעבוד עם TN, לא רק בגלל זויות הצפייה, אלא גם בגלל הדיוק צבעים שלא מספיק טוב, וגם המסך הזה הוא לא FULL HD, שזאת דרישת מפתח. גם ל-T560 יש פנל TN.

הדגם של GB, P2542G, לא מצאתי עליו שום ביקורת מקיפה, אבל הוא נראה מאוד מעניין.

המחשב של LG כנ"ל, לא מצאתי משהו שלא כתוב בסינית, גם על הדגם של סוני לא מצאתי. הביקורות היחידות שמצאתי זה ביקורות של פסקה אחת שלא כותבות בצורה מעמיקה על כל הפרמטרים של מחשב.

מה דעתכם?

פורסם
  • מחבר

תודה רבה על העזרה.

בעקרון נראה לי שאפשר לסכם שאני מחפש מקבוק פרו לא של אפל... :)

פורסם

והנה משהוא של דל שמאפיל ( מבחינת המחיר ) במקרים מסויימים אפילו על אפל :

http://outlet.us.dell.com/ARBOnlineSales/Online/InventorySearch.aspx?c=us&cs=28&l=en&s=dfb&brandid=2801&fid=8540

הוא שוקל יחסית הרבה - כמעט 3 ק"ג, עולה יותר ממקבוק פרו, ומגיע עם מפרט מהדור הקודם.

מחשב 15 אינצ' קליל ידרוש התפשרות גם על מפרט וגם על איכות המסך - http://www.pc365.co.il/product.aspx?p_id=20423

אם תתפשר על משקל, אתה יכול לקנות את הנייד הבא בארץ:

http://www.pc365.co.il/product.aspx?p_id=20553&cf=zap

למרות שלפי האתר של סוני, הוא שוקל כמו המקבוק - http://store.sony.com/webapp/wcs/stores/servlet/ProductDisplay?catalogId=10551&storeId=10151&langId=-1&partNumber=SVS1511BFXB#additionalImage1"

פורסם
  • מחבר

באמת המחשב של סוני נראה הדבר הכי קרוב למה שאני מחפש.

http://www.bhphotovideo.com/c/product/862005-REG/Sony_SVS15116FX_B_VAIO_S1511_SVS15116FX_B_15_5.html

http://www.pc365.co.il/product.aspx?p_id=20553&cf=zap

שמתי לב שיש הבדלים באותיות הקטנות בדגם, אבל לא ראיתי הבדל במפרט (חוץ מהבדל משמעותי במשקל, שזה האמריקאי הוא 2 ק"ג וזה בישראל זה 2.6). אולי כדאי לי להביא את המחשב מארצות הברית, שם זה עולה 5000 לעומת 8000 בארץ?

ועוד, אתה יודע אם אולי יש איפשהו ביקורת מקיפה לדגם? אני לא מצאתי בשום מקום.

פורסם

שמתי לב שיש הבדלים באותיות הקטנות בדגם, אבל לא ראיתי הבדל במפרט (חוץ מהבדל משמעותי במשקל, שזה האמריקאי הוא 2 ק"ג וזה בישראל זה 2.6). אולי כדאי לי להביא את המחשב מארצות הברית, שם זה עולה 5000 לעומת 8000 בארץ?

במקרה הזה אני נוטה ללכת לכיוון מה שכתוב באתר היצרן. יש לי הרגשה שיש טעות בפרסום בארץ.

המשקל הוא כנראה לא 4.4 פאונד, אלא יותר קרוב ל-5 אבל עדיין מדובר בכ-2.2 ק"ג בלבד למחשב 15 אינצ'.

אם אתה מביא אותו מארה"ב קח בחשבון כמה דברים:

- מחיר הנייד שם הוא 1300 דולר לפני מס מקומי. וזה אומר שאם תבוא לחנות ותשלם במקום הוא יעלה לך כ-1400 דולר.

- אתה לוקח סיכון במכס. אני לא מכיר את שיטות הבדיקה שלהם, אבל יש סיכוי שתתפס.

- האחריות לא תתפוס כלל בארץ (לדגם הישראלי יש שנתיים אחריות)

המחיר לקניה בחנות ללא מכס או מע"מ יצא לך כ-5600 שח, אם זה יותר משתלם לך - על זה רק אתה תוכל לענות.

פורסם
  • מחבר

תודה על ההבהרה, זאת בהחלט נקודה למחשבה.

יש לי שאלה, שאולי תשמע מגוכחת למביני עניין, אבל לי זה חשוב.

כרגע המחשב הנייח שלי מתחיל לקרטע מבחינת ביצועים, ביחוד בקשר לעריכת וידאו, כשאני מצלם צילומי FULL HD ב-60 fpt

המפרט שיש לי עכשיו הוא :

Intel Core 2 Due E8400

Gigabyte EP43-UD3L

8 גיגה RAM DDR2

ATI Radeon HD 4770

עכשיו השאלה שלי, האם המחשב של סוני יהיה מהיר יותר מהמחשב הנייח שיש לי יותר משלוש שנים?

יכול להיות שזאת שאלה טיפשית, אבל מכיוון שבעבר לא היה לי מחשב נייד, וכשגדלתי תמיד אמרו לי שנייח מהיר יותר מנייד, אז זה עדיין לא ברור לי.

מאוד אשמח לתשובה מפורטת, למשל עם וידאו יהיה מהיר יותר, לעומת עבודה גרפית סטטית (פוטושופ), או משחקי מחשב?

תודה!

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים