עבור לתוכן

חוות דעת על מפרט גיימינג

Featured Replies

פורסם

הייתי מעוניין לקבל חוות דעת על המפרט הבא:

[table][tr] [td]מעבד: [/td] [td]Intel Quad Core I5 2500 Quad Core 3.3GHZ 1155 6MB BOX - בקניית מחשב חדש בלבד

כמות: 1

מחיר: ₪894 [/td][/tr] [tr] [td]קירור למעבד: [/td] [td]ZALMAN CNPS5X SI EDITION - בקניית מחשב חדש בלבד

מחיר: ₪129 [/td][/tr] [tr] [td]לוח אם: [/td] [td]Gigabyte GA-P61-DS3-B3

מחיר: ₪355 [/td][/tr] [tr] [td]מארז: [/td] [td]Gigabyte GZ-G1 PLUS Black MidiTower ATX 2x 120 + 1x 80 MM FAN

מחיר: ₪279 [/td][/tr] [tr] [td]ספק כוח: [/td] [td]SeaSonic S12 II 430W A.PFC 30A @ 12V Bulk

מחיר: ₪273 [/td][/tr] [tr] [td]זיכרון: [/td] [td]Kingston 4GB DDR3 1333

כמות: 2

מחיר: ₪121 [/td][/tr] [tr] [td]כרטיס מסך: [/td] [td]Sapphire 7850 2GB GDDR5 DP Retail - בקניית מחשב חדש בלבד

מחיר: ₪1249

בכוונה אין פה הארד דיסק וצורב כי אין לי צורך באלו.

הצעות לשיפור יתקבלו בברכה תודה.

[/td][/tr][/table]

פורסם

לקחת מעבד BOX שכבר מכיל קירור , אין צורך לקחת קירור נוסף בנפרד (אלא אם כן תבחר מעבד TRAY).

השאר נראה בסדר.

פורסם
  • מחבר

יש עדיפות למעבד שכבר עם מגיע עם קירור או בלי?

ובלי קשר.. לגבי הכרטיס מסך עד כמה הוא ינוצל במערכת כזו?

פורסם

מעבד BOX מגיע עם קרור בסיסי (ורועש יחסית לקרורים מתקדמים יותר). אם אפשר לקחת קרור מתקדם יותר במקומו אז זה כדאי.

כ.מסך ינוצל בהתאם למה שתגדיר לו...אם יש לך מסך רחב HD ואתה תגדיר הגדרות מכסימליות שאפשריות בהגדרות ואופציות תצוגה של המשחקים אז הכרטיס ינוצל במלואו.

פורסם

אאל"ט המעבד הזה לא מוצע בגרסת TRAY כך שזה בסדר...

פורסם
  • מחבר

אז נצא מהנחה שאני מוריד את הקירור למעבד מהמפרט הזה.. מה אפשר לשפר במקום במסגרת התקציב?

פורסם

לשאלת לגבי שיפור הקים, הייתי לוקח את המפרט הבא:

[table][tr][td][/td][/tr][/table][table][tr][td]Intel Quad Core I5 2500 Quad Core 3.3GHZ 1155 6MB BOX - בקניית מחשב חדש בלבד[/td][/tr][/table][table][tr][td]

[/td][/tr][/table][table][tr][td]

894₪[/td][/tr][/table][table][tr][td][/td][/tr][/table][table][tr][td]Gigabyte GA-B75M-D3H[/td][/tr][/table][table][tr][td]

394₪[/td][/tr][/table][table][tr][td][/td][/tr][/table][table][tr][td]Hynix 4GB DDR3-1333 X2[/td][/tr][/table][table][tr][td]

234₪[/td][/tr][/table][table][tr][td][/td][/tr][/table][table][tr][td]Raidmax Viper Bottom design PS, USB 3.0, Filters, Side Window, 120X2 Front & Back Black + Seasonic S12II-430W - בקניית מחשב חדש בלבד[/td][/tr][/table][table][tr][td]

455₪[/td][/tr][/table][table][tr][td][/td][/tr][/table][table][tr][td]Sapphire 7850 2GB GDDR5 DP Retail - בקניית מחשב חדש בלבד[/td][/tr][/table][table][tr][td]

1249₪[/td][/tr][/table][table][tr][td][table][tr][td] סה"כ:[/td][/tr][/table]3226₪[/td][/tr][/table]

זול ב- 200 שקל משלך ויותר טוב: יש לך לוח מתקדם יותר עם USB3 SATA3 כמות של 4 סלוטים לזיכרון. יחד עם זאת מארז הרבה יותר שווה וטוב מהגיגבייט עם USB3 מקדימה וקירור עדיף ושקט.

פורסם

איך קבעת שהמארז טוב יותר? לפי ביקורות שקראתי, הוא לא חף מבעיות בכלל.

הייתי לוקח את הגרסה של הלוח בלי ה-M - לוח בגודל מלא כך שחיבורי ה-SATA לא יחסמו.

פורסם

אולי ההכנסה וההוצאה יהיו קשים, אך חסימה לא תהיה.

פורסם
  • מחבר

הלוח M שאני הצעתי לא מומלץ?

פורסם

הוא פשוט קטן יותר.

פורסם
  • מחבר

אוקיי אני אלך על הלוח M הזה.. ולגבי המארז יש הצעות אחרות בטווח התקציב?

פורסם
  • מחבר

לאחר ההמלצות גיבשתי מפרט סופי:

מעבד: [/c] Intel Quad Core I5 2500 Quad Core 3.3GHZ 1155 6MB BOX - בקניית מחשב חדש בלבד

מחיר: ₪894

לוח אם: Gigabyte GA-B75M-D3H

מחיר: ₪394 מארז: Gigabyte GZ-G1 Black MidiTower ATX 2x 120 + 1x 80 MM FAN

מחיר: ₪213 ספק כוח: SeaSonic S12 II 430W A.PFC 30A @ 12V Bulk

מחיר: ₪273 זיכרון: Kingston 4GB DDR3 1333

כמות: 2

מחיר: ₪121 כרטיס מסך: Sapphire 7850 2GB GDDR5 DP Retail

מחיר: ₪1249

סה"כ: ₪3265

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים