פורסם 2012 באוגוסט 3013 שנים זה מתעכב יותר מידי זמן אני אכנס לחנות שלהם עכשיו בנתניה ואנסה להוציא את הBUNDLE של המארז והספק של SEASONIC ב 999 וזהו אולי מישהו מכם עובד שם ויכול לעזור לי לסדר את הדיל הזה? אולי ננסה לעשות קבוצתית לבאנדל הזה בכל מקרה, אם לא תהיה התקדמות אני פשוט אקנה את המארז אחרי שאני אחליט אם r4 או p280...
פורסם 2012 באוגוסט 3013 שנים ממליץ לחכות - נראה שיש פה אנשים שכן מבינים ש-500 זה מחיר סבבה, ולדעתי זה נותן למכירה הקבוצתית סיכוי להצליח. adi518 - תוכל לפנות בבקשה ל-TMS ולראות האם הם עדיין מוכנים למכור לנו במחיר הזה?למרות שקבוצתית לבאנדל הזה זה גם נחמד - כמה מתוך ה-62 אנשים שיש לנו צריכים גם ספק כוח?
פורסם 2012 באוגוסט 3013 שנים ממליץ לחכותגם אני ממליץ לחכות - עד שנשיג מחיר טוב יותר.אלא אם כן, כמובן, יש פה אנשים שלחוצים לקנות מחשב חדש עכשיו, ואז גם אני במקומם הייתי קונה את המארז במחיר הנוכחי, אם זה המארז שהייתי רוצה.
פורסם 2012 באוגוסט 3013 שנים מחבר אוקי, אני צריך לדעת כמה אנשים מעוניינים לקנות את המארז במחיר של 530?זה כולל משלוח עד הדלת עם שליח. אין אופציה ללא.
פורסם 2012 באוגוסט 3013 שנים אני מעוניין בהנחה שאני יכול לשלב את זה עם קניה של מחשב שלם, אחרת ההנחה הזאת לא משתלמת לי
פורסם 2012 באוגוסט 3013 שנים מחבר אז יש להם (ל TMS) דיל של מארז פרקטל R4 + ספק X-660 של סיסוניק ב 1000 שקל. מותנה בקניית מחשב חדש בלבד.
פורסם 2012 באוגוסט 3013 שנים אני יודע וזה כנראה מה שאקח אם לא אוכל להשתתף בקניה הזאת, למרות שהספק הזה קצת מעבר לצרכים שלי.
פורסם 2012 באוגוסט 3013 שנים adi518 - אני מציע שתפתח סקר חדש עם פרטי הרכישה ותבקש שיצביעו שם.תגדיר תאריך יעד עוד 3-4 ימים ותסגור עניין - לא תגיעו לשום מקום כך.
פורסם 2012 באוגוסט 3013 שנים גם אני ממליץ לחכות - עד שנשיג מחיר טוב יותר.אלא אם כן, כמובן, יש פה אנשים שלחוצים לקנות מחשב חדש עכשיו, ואז גם אני במקומם הייתי קונה את המארז במחיר הנוכחי, אם זה המארז שהייתי רוצה.אל תוציא את דברי מהקשרם.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.