פורסם 2012 באוגוסט 313 שנים שלום לכולםסוף סוף שידרגתי את חבילת האדובי שלי (AI DW PS ID) לגירסת cs6 במקום הcs3 שהיה לי עד היוםמשום מה נראה לי שהכל עובד נורא לאטהייתי רוצה לדעת מהו המינימום שאני צריך לשדרגכדי להנות מביצועים טובים בעבודההמפרט שלי: Operating System Windows 7 Home Premium Home Edition CPUID CPU Name Intel® Core2 Quad CPU Q6600 @ 2.40GHz Video Adapter Intel® G33/G31 Express Chipset Family (256 MB) System Memory 4083 MB Disk Drive SAMSUNG HD161HJ ATA Deviceהשאלה היא מהו המינימום שאני יכל להשקיע לטובת עבודה מהירהלהוסיף ssd 64 GB ?להחליף ל8 GB זיכרון ? (יש לי רק שתי סלוטים)להוסיף כרטיס מסך(אם שמתם לב אני משתמש בכ.מ. משולב)?להשקיע בקירור וOL?משהו אחר שבכלל לא חשבתי עליו?מה ייתן לי את המקסימום במינימום הוצאה?חשוב להדגיש שאין לי צורך במשחקים ותלת מימד על המחשב הזהממש תודה רבה לכםנ.ב. אם יש לכם המלצה על פורום אחר בו כדאי לשאול את השאלה אשמח לשמוע
פורסם 2012 באוגוסט 2413 שנים קח אחד מכרטיסי ה- 78XX, יחסית למחיר אלו חיות OpenCL ו- OpenGL ויתנו לך שיפור משמעותי בביצועים.מה עוד שתעביר אותם למחשב הבא שלך גם כן.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.