עבור לתוכן

ייעוץ בנוגע לרכישת דיסק קשיח חיצוני 2TB לצורכי גיבוי

Featured Replies

פורסם

זה כבר כמה זמן שאני מחכה שמחירי הדיסקים הקשיחים ירדו ונכון לעכשיו קצת הרמתי ידיים והחלטתי לרכוש.

אני עובדת על איימק 27" עם דיסק בנפח 1TB - מטרת הדיסק הקשיח החיצוני היא גיבוי ואחסון.

אני מתכננת לחלק אותו ל-1 טרה של אחסון ו-1 טרה של גיבוי בלבד למק.

אז ניסיתי לעשות סקר נרחב באינטרנט בנוגע לכוננים שיש בשוק, הצלחתי להוריד את lacie מהרשימה אבל עדיין נשארו western digital ו-seagate.

כל הקשיחים לרוב באים עם שנתיים אחריות ככה שכאן אין הבדל, usb 3.0 לא קריטי כי יש לי רק 2.0, ואין צורך ב-firewire כי זה רק לגיבוי.

אני מתכננת לרכוש דרך מכירה אישית באינטרנט כי שם יש את המחירים הכי זולים (wallashops/olsale).

אלו הדגמים שקיימים שם, אשמח לפידבק נוסף בנוגע למה עדיף:

WD 2TB My Book Essential

Seagate 2TB Expansion

Seagate Free Agent GoFlex Desk 2TB

כמובן שאם יש כונן מומלץ שהוא לא אחד מהשלושה אשמח לשמוע, הבדלי המחירים ביניהם מזעריים ככה שזה לא ממש משנה לי כבר.

חשובה לי האמינות כמובן.

תודה מראש

פורסם

ממליץ בחום על הWD למרות שהכוננים של סמסונג גם כן מאוד אמינים, בקשר לסיגייט גם מניסיון (קניתי כונן חיצוני ואחרי חודשיים ההלחמה של ה

USB מבפנים פשוט נפלה לה ) וגם מעבודה איתם הם לא הכי אמינים ובעלי אחוז תקלות יחסית גבוה (אני אומר יחסית משום שהשוק פשוט מוצף

בכוננים פנימיים וחיצוניים שלהם ולכן סטטיסטית אתה ניתקל ביותר יחידות תקולות כאלה ).

מקווה שעזרתי.

פורסם

לא ממליץ לקחת את MYBOOK של WD.זהו דגם קצת בעייתי.בצעי חיפוש בפורום.ביניהם הייתי מעדיף את ה EXPANSION בגלל USB3.

לא הייתי מוותר עליו כל כך מהר גם אם כרגע אין לך חיבור כזה במחשב.ההבדל בזמני העברת קבצים הוא בUSB3 הוא משמעותי.

פורסם
  • מחבר

התגובה של שניכם היא בדיוק הסיבה להתלבטות שלי (:

האם יש בעיות ספציפיות עם ה-wd? או ביקורות כלליות שלא מחמיאות?

אם יש איזה מישהו שלישי שמעוניין להכריע את הקנייה אני אשמח..

פורסם
  • מחבר

אוקיי. אם ככה זה משאיר אותי עם ה-seagate.

האם יש הבדל משמעותי בין ה-goflex ל-expansion?

והאם זה נכון להוציא את lacie מהמשוואה?

פורסם

שים לב שהלינקים שהבאת הם של מכירה אישית (לא בטוח מזה אבל בזאפ המחירים הרבה יותר גבוהים

פורסם
  • מחבר

שים לב שהלינקים שהבאת הם של מכירה אישית (לא בטוח מזה אבל בזאפ המחירים הרבה יותר גבוהים

*שימי לב

וכן, אני יודעת, מכירות אישיות בתשלום אחד בדר"כ יוצאות זולות משמעותית מהמחירים בשוק.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים