פורסם 2012 באוגוסט 813 שנים יש לו אתר עם כל המידע.לי דווקא יש כמה מרצים בדרג הראשון שלא רואים עם כל הכבוד את הרב אמנון יצחק . אבל תתחיל איתו ותצלם לנו כדי שנצחק קצת.
פורסם 2012 באוגוסט 813 שנים יש לו אתר עם כל המידע.לי דווקא יש כמה מרצים בדרג הראשון שלא רואים עם כל הכבוד את הרב אמנון יצחק . אבל תתחיל איתו ותצלם לנו כדי שנצחק קצת. ??? :-* :-X
פורסם 2012 באוגוסט 813 שנים לב ...כתב שהרב אמנון לוקח את התרומות לעצמו. היתי מצפה מאדם שקורא לעצמו נאור ההולך אך הוכחות שלא יפול לשפל כזה ואימרות ללא ביסוס. יש גבול לאן שאפשר להגיע. כואב לשמוע את האמת, אה?
פורסם 2012 באוגוסט 813 שנים הדוד משה.מה זה אומר? אתה רוצה ישר את הטוף חבל יאכלו אותך מהר :-* .הרב אהרון לוי הרב מרדכי נויגרשל ....
פורסם 2012 באוגוסט 813 שנים מה אתה לוקח קשה. נו אולי אתה ולב תלכו לרב אמנון... רוצים כאן נציגות מהאתר. בשביל הכיף. אין דבר שאני יותר רוצה לראות מאשר פרצופו של הרב אמנון מתי ש'לב' יגיד לו אתה לוקח את התרומות לכיסך
פורסם 2012 באוגוסט 813 שנים עזוב, מה אני אלך לאולם מפוצץ עארסים רק בשביל לדבר איתו... הכובע הוא HSPDA או GSM או שניהם? או שאולי העמדות המיושנות שלו עוד עובדות עם AMPS של פלאפון?
פורסם 2012 באוגוסט 813 שנים הייתי לפני כמה שנים בדרשה/הרצאה/הופעה שלו, ואני לפלף.אני בטוח שתמצא שם עוד כמה לפלפים כמוני.
פורסם 2012 באוגוסט 813 שנים חינם? אני חושב שזה עולה כמה שקלים. ניסיתי לבדוק באתר שלו אבל אני חושב שהוא קרס.בכל מקרה הדלק באמת יקר.הכובע גם משדר, מכשיר טוב, מבוסס קוד פתוח. בדיוק שידר לי להסתכל על המודעה הבאה כדי לבדר אותי קצת:http://hwzone.co.il/tradezone/showproduct.php/product/23418/cat/52
פורסם 2012 באוגוסט 813 שנים תלוי את מי שואלים.לעניות דעתי לגיהנום לא תלך, אבל במחיר הזה את התואר פראייר תרוויח ביושר.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.