עבור לתוכן

ת'ראד אמנון יצחק

Featured Replies

פורסם

Benorהספקת לצפות כבר בהכל?

• תגובות 176
  • צפיות 12.3k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם
  • מחבר

ראיתי יותר מדי אבל אני רחוק שנות אור מלראות את הכל. אני צריך פלאג-אין שהופך את הקול שלו לנעים יותר ופחות צורם.

פורסם

רמבו חח :lol: .

הסרטון היחידי שפיספסתי.

פורסם

אהבתי שאתה דוחף את השקרים שלך בתור המילה האחרונה ואז קורא לחזור לנושא המקורי.

אז אני רק אגיד, שאתה שקרן ובתורה כתוב שאסור לשקר.

אתאיזם זה לא "אמונה במדענים", זה חוסר אמונה באלוהים בכלל, מבין?

כלומר, גם אם מחר תאוריית המפץ הגדול, האבולוציה, היחסות, הקוונטים והכבידה יופרכו ע"י אמנון יצחק,

אני עדיין לא אאמין באלוהים. חוסר האמונה שלי באלוהים(ושל שאר האתאיסטים) לא נובעת מאמונה במדע,

אלא מחוסר אמונה באל שלך ובאלים בכלל, מה לעשות, פשוט אין לכם שום ראיות מוצקות לזה.

המדע, בסה"כ משמש אותנו(האתאיסטים) כ reference, למה כן נראה לנו כמו ראיות מוצקות והוכחות,

אל מול הדת.

והרב אמנון יצחק הוא מחב"ת עלוב, משתמש ברטוריקה של אנשים כמו Kent ו Eric Hovind ועוד כל מיני בריאתנים נוצריים,

כנ"ל גם הרב זמין כהן ופנגר. כל המאפייה הזאת לא המציאה את הגלגל, רוצים שליטה, כוח, שררה וממון. מה עושים?

הופכים אנשים לדתיים ומקבלים מהם כסף בצורה של "תרומות".

אני מקווה שהספקת מאז הבוקר לשתות כוס מים קרים (או שתיים) ולהרגע.

חם היום.

פורסם

אני שותה 2 ליטר מים ביום ועובד בסביבה ממוזגת.

אני גם די רגוע :)

פורסם
  • מחבר

אם יש לכם חשבון פייסבוק כנראה שמקומכם צפוי להיות בגיהנום:

פורסם

ישששש! עכשיו אני בדרך לגן עדן.

מישהו יכול להסביר לי מה זה הכובע הזה שלו? ובאילו תדרים הוא עובד?

פורסם

רק ידע .

אף אחד לא יכול לקבוע מה בדיוק רמתו של האדם. גהנום (יש 7 מדורים )זה מקום של זיכוך הנשמה מעבירות ..זאת אומרת להכנס לעולם הבא צריך לפני כן זיכוך כל שהוא ,אני לפחות יודע שאין אדם נקי ב100 אחוז ...ויש גם כאלה שזה לא מספיק להם אז יש מקמות אחרים כמו' כף הקלע'. מה יש בגהום איני יודע זה דברים רוחניים- מה שצריך לעניין את האדם שיש שכר ויש עונש -זה הכל.

לגבי הכובע זה משהו שקשור למסורת תימן. והוא נועד בשביל תדר ממאדים ומשם לעולם הבא ;) (רק שלא תקח את זה ברצנות ) .

בקשר לפייסבוק... אין שום דבר רע לא בזה ולא במחשב ולא בכלום (אין בעיה בכלי אלא בתוכן )אלא כל העניין מה עושים עם אותו מכשיר.. כיוון שבני הנוער מתדרדרים דרך הפייסבוק ופריצות וכדו'.. על כך זה לא מקום נכון להיות בו. מצג שני אם אדם הוא חזק ושומר על עצמו ומגביל את עצמו מדברים לא ראוים- אין בעיה.

לב ...כתב שהרב אמנון לוקח את התרומות לעצמו. היתי מצפה מאדם שקורא לעצמו נאור ההולך אך הוכחות שלא יפול לשפל כזה ואימרות ללא ביסוס.

יש גבול לאן שאפשר להגיע.

פורסם

לא צריך טכנולוגיה בשביל שבני נוער יעשו שטויות או שבני אדם יהיו חארות. בשביל דוגמא זה פייסבוק לא רלוונטי ממש.

פאק, יש כאן שני ת'ראדים שמתמזגים. Holy Crap!

פורסם

ישששש! עכשיו אני בדרך לגן עדן.

אל תתלהב יותר מידי.

זה תנאי הכרחי לגן עדן, אבל לא תנאי מספיק.

פורסם

שיט...

אז מה עכשיו צריך לעשות?

פורסם
:lol: שאל את הרב אמנון
פורסם

אני אנסה להוועץ בו.מישהו יודע מתי יש הופעה שלו באיזור צפון?

פורסם

שיט...

אז מה עכשיו צריך לעשות?

אני לא יודע בדיוק.

אני זורם, מקווה לטוב.

אתה יכול לנסות את העצה של רוני, או לבחור לך את הרב החביב עליך ולשאול אותו (אפשרי גם רב של חילונים, למשל יאיר לפיד).

פורסם

אני אנסה להוועץ בו.מישהו יודע מתי יש הופעה שלו באיזור צפון?

כנס לאתר שלו, "שופר", בטח יש שם לו"ז...

על הדרך תוכל להנות עוד קצת מזיו פניו של הרב.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים