עבור לתוכן

ת'ראד אמנון יצחק

Featured Replies

פורסם

לדברי הצרפתי הילד לא נהפך לדתי בגלל "קסם" 'מזוזת הבאטמן ' אלא דרך המזוזה הוא התקרב ..שאכן שמו לו מה שרצה, ואחר זמן התעניין ..עוד

למה אתה חושב שזה לא מציאותי שרופא יצין זאת. במקרה שכזה. אין כאן שום דבר הזוי .

............

radioactive

משום מה הגבתי שם בלינק שפירסמת.לא צריך לחזור על זה. מלבד זאת הרב אינו מייצג שכן אף אחד לו בחר בו להיות נציג הדתיים-אפילו בני-תורה דתים מילדה אינם באים להרצאות שלו. אתה רוצה לצחוק עליו בבקשה ...אתה חושב שיכול להתמודד איתו בבקשה.

אנחנו נשמח לצפות בדבר כזה כאן... במיוחד עם יהיה משעשע.

• תגובות 176
  • צפיות 12.3k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

לא מובן מה מצחיק פה -אין דבר שנאמר והוא לא נכון על פי היהדות. אמרת מצחיק אז פרסם כבר כאלה.

אף אחד פה לא צוחק על זה שהוא טועה בנושאי יהדות...trust me. ::)

הוא מצחיק בדרכו שלו...גם אם הוא מדייק(מדייק בגיבוב של שטויות).

משום מה הגבתי שם בלינק שפירסמת.לא צריך לחזור על זה. מלבד זאת הרב אינו מייצג שכן אף אחד לו בחר בו להיות נציג הדתיים-אפילו בני-תורה דתים מילדה אינם באים להרצאות שלו. אתה רוצה לצחוק עליו בבקשה ...אתה חושב שיכול להתמודד איתו בבקשה.

אנחנו נשמח לצפות בדבר כזה כאן... במיוחד עם יהיה משעשע.

אם ככה אתה חושב, למה אתה ממשיך להגיב פה?

פעם אחת רשמת, מספיק, לא?

פורסם

הבחור הצרפתי בסרטון חייב אשפוז דחוף. הוא סובל מהזיות. :kopfpatsch:

לפחות הוא עובד ולא כמו האומלל מראש העמוד הקודם, שבלי הוראה מאישתו או מהרב, אין לו מושג מה הוא עושה כשהוא קם מהמיטה.

פורסם

לב

מנסים לצחוק על כל דבר כולל הכללות.כל מי שהוא אתאיסט קיצוני כ 'נו-באמת' וכמוך .

הוא ציטט אותי לכן השבתי לו- וזאת הדעה הרווחת של הדתיים ולא רק שלי.יותר מידי מפריע לך ? סימן טוב.

פורסם

יש כזה דבר אטאיסט קיצוני?

זה או שאתה מאמין או שאתה לא מאמין, אין דרגות כמו בדת (אם אתה מאמין רק קצת, אתה לא אטאיסט...)

פורסם

תתפלא יש כמה סוגים ,ואין כוונתי לרמת האמונה אלא גישה. יש בדרך כלל הבדל בין חוזר בשאלה (שיצא מבית דתי ונהפך לאתאיסט ) לנולד בבית אנטי דתי.ואותם שאני מתכוון,קיצוני/שלילי- כותבים ומדברים מתוך גאווה, שחצנות והתנשאות ומגלים חוצפה וזלזול חסר גבולות כלפי הזולת, וגם כלפי הדת .

לכן חבל על הזמן עם חבר'ה כאלה. אתה הדוד משה מראה בכל אופן התעניינות בלי זלזול.לכן אני מרבה להשיב . תגיד לי איך משפחתך בעניין האמונה?

ובוודאי יש גם אתאיסטים שמכבדים ומדברים לעניין אפילו יודעים לא לערב דת ומדע כי זה אכן לא שייך.והמעניין שפשוט כאן ובFXP (כן מצחיק אבל זה הפעם תואם) אין כל כך הבדל בניהם ולרוב יש את השלילים. לכן אם אנו כבר עוסקים ברב אמנון יצחק גם להתמודד מולו אינם מצליחים .

פורסם

לב

מנסים לצחוק על כל דבר כולל הכללות.כל מי שהוא אתאיסט קיצוני כ 'נו-באמת' וכמוך .

הוא ציטט אותי לכן השבתי לו- וזאת הדעה הרווחת של הדתיים ולא רק שלי.יותר מידי מפריע לך ? סימן טוב.

חחחח.... :lol:

אתאיסטים קיצוניים...חח :lol:

אני די בטוח שלהיות אתאיסט זה לא קיצוני בהגדרה,

איך אפשר לקחת "חוסר אמונה" בצורה קיצונית? לא מאמין וזהו. :nixweiss:

פורסם

חחחח.... :lol:

אתאיסטים קיצוניים...חח :lol:

אני די בטוח שלהיות אתאיסט זה לא קיצוני בהגדרה,

איך אפשר לקחת "חוסר אמונה" בצורה קיצונית? לא מאמין וזהו. :nixweiss:

שנאה של כל מי שלא חושב כמוך, בדיוק כמו כל קיצוניות אחרת.

פורסם

יש כזה דבר אטאיסט קיצוני?

זה או שאתה מאמין או שאתה לא מאמין, אין דרגות כמו בדת (אם אתה מאמין רק קצת, אתה לא אטאיסט...)

אם ככה אז גם אין דבר כזה מאמין קיצוני. או שאתה מאמין או שלא...

פורסם

^

בוודאי שיש. מרמות של אמונה קלה בחצי עין, ועד לרמות של התגלות ונבואה. אטאיזם הוא למעשה, מבחינת הדת, הצד הקיצוני של המתרס- אלו שאין בהם ולו טיפת אמונה בדת.

nyromith

זה כבר לא קשור לאמונה, זה מיסיונריות. יש הרבה מיסיונרים של דתות שונות, שלא בהכרח מאמינים אדוקים- הם פשוט חונכו לקיצוניות (למשל, טרוריסטים מוסלמים- חלקם עוברים על הרבה חוקי דת למען ה"ג'יהאד").

תתפלא יש כמה סוגים ,ואין כוונתי לרמת האמונה אלא גישה. יש בדרך כלל הבדל בין חוזר בשאלה (שיצא מבית דתי ונהפך לאתאיסט ) לנולד בבית אנטי דתי.ואותם שאני מתכוון,קיצוני/שלילי- כותבים ומדברים מתוך גאווה, שחצנות והתנשאות ומגלים חוצפה וזלזול חסר גבולות כלפי הזולת, וגם כלפי הדת .

לכן חבל על הזמן עם חבר'ה כאלה. אתה הדוד משה מראה בכל אופן התעניינות בלי זלזול.לכן אני מרבה להשיב . תגיד לי איך משפחתך בעניין האמונה?

ובוודאי יש גם אתאיסטים שמכבדים ומדברים לעניין אפילו יודעים לא לערב דת ומדע כי זה אכן לא שייך.והמעניין שפשוט כאן ובFXP (כן מצחיק אבל זה הפעם תואם) אין כל כך הבדל בניהם ולרוב יש את השלילים. לכן אם אנו כבר עוסקים ברב אמנון יצחק גם להתמודד מולו אינם מצליחים .

זוהי לא קיצוניות דתית, בדיוק כמו שאתה אומר. אלו הם המתנשאים הרגילים. יש אותם בכל מקום, בכל אמונה\צבע\מגדר\מיקום גיאוגרפי. ;)

ו-ובכן, במקומות בהם הדת מתערבת בעיניינים מדעיים, אז יש מקום לשלב מדע- אע"פ שוויכוח מדעי לא תמיד "מתממשק" כמו שצריך עם וויכוח דתי.

הדוגמא הקלאסית היא בריאת העולם vs. המפץ הגדול.

אגב, אתה בריאתן קלאסי (הכל קרה בדיוק ככתוב בתורה, מילה במילה) או שאתה דוגל בפרשנות קצת יותר רדיקאלית לסיפור הבריאה?

פורסם

בוודאי שיש. מרמות של אמונה קלה בחצי עין, ועד לרמות של התגלות ונבואה. אטאיזם הוא למעשה, מבחינת הדת, הצד הקיצוני של המתרס- אלו שאין בהם ולו טיפת אמונה בדת.

קצת הצלחת לבלבל אותי...

לא חשוב, זה לא עניין כזה עקרוני עבורי...

פורסם

ננסה להסביר אחרת-

אפשר לחלוק עלי, אבל זה ההסבר ההגיוני ביותר שמצאתי.

דמיין שלכל אחד יש מעיין "מד דת". אנלוגי.

אצל אדם מאמין החוגה תעצור באמצע, אצל מישהו שעבר, נאמר התגלות או משהו כזה (היום סתם קוראים להם פסיכים) החוגה תצביע יותר שמאלה, לקראת סוף מעגל השנתות. אצל הערס הטיפוסי מהסוג הלא אינטליגנטי, למשל, החוגה תצביע לא הרבה אחרי ההתחלה, כי הוא לא יותר מדי מאמין, הוא פשוט לא מכיר משהו אחר ולא ממש השקיע בזה מחשבה, אז הוא מנשק את המזוזה ומאמין שאם איזה רב אמר משהו אז זה נכון, בלי יותר מדי להרהר בדבר או לצלול לעומק העניין. הוא עושה וזהו.

אצל אטאיסט, החוגה פשוט תישאר על אפס. אין לו אמונה דתית.

הדוגמא מאוד מאוד פשטנית, והיא נועדה להמחשה בלבד. אי אפשר למדוד דתיות של מישהו, או את מידת האמונה שלו (אפשר באופן מוגבל למדי, לא מדוייק ולא גורף). אבל אפשר לראות אם יש לו או אין לו.

דרך אגב, אם רוצים ממש להשתגע, אפשר לראות את זה הפוך, כשאמונה שלמה ונבואית אפילו היא האפס, וישנו "מד אי אמונה". אנלוגי.

אבל למה להתפס לקטנות... עזבו אתכם עכשיו חפירה פילוסופית ;)

פורסם

יש דרגות באמונה... לכן יש תמיד אנשים שיותר מתחזקים או להפך. וזה לא קשור דווקא לדבר נבואי.אם תשים לב יש גם אנשים מאמינים בקיום בורא אך לא פרסונאלי .

אותו דבר גם עם אתאיסט השלילי יש כאלה שנולדו לתוך זה וכמו שכתבת ( אני אשתמש במילים שלך עם תוספות) "לא מכיר משהו אחר או לא ממש השקיע בזה מחשבה" .שאז הוא מאמין שאם איזה מדען אמר משהו אז זה תמיד נכון ותואם את השקפתו לאתיאזם באופן מדעי .

http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=536871.10

תגובה 14.

........

לא מעוניינים שגם כאן 'דת ואמונה' לכן מעבר ( שאלת על בריאה וכדו' ) לא נדון.

בקיצר ..זה לא משנה אני מכנה אותם כך כי ההתנהגות קיצונית וויוסיף חוסר ידע גדול גם עם המדע וערבובו עם השקפה,בעבר ציינתי שלילי זה יותר מתאים

פורסם
  • מחבר

זה ארוך מאוד אז לא חייבים לראות הכל... השיא של הקטע נמצא ב- 4 דקות האחרונות.

תחזרו לנושא המקורי הויכוח מיותר.

פורסם

יש דרגות באמונה... לכן יש תמיד אנשים שיותר מתחזקים או להפך. וזה לא קשור דווקא לדבר נבואי.אם תשים לב יש גם אנשים מאמינים בקיום בורא אך לא פרסונאלי .

אותו דבר גם עם אתאיסט יש כאלה שנולדו לתוך זה וכמו שכתבת ( אני אשתמש במילים שלך עם תוספות) "לא מכיר משהו אחר או לא ממש השקיע בזה מחשבה" .שאז הוא מאמין שאם איזה מדען אמר משהו אז זה תמיד נכון ותואם את השקפתו לאתיאזם באופן מדעי .

http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=536871.10

תגובה 14.

........

לא מעוניינים שגם כאן 'דת ואמונה' לכן מעבר לא נדון.

בקיצר ..זה לא משנה אני מכנה אותם כך כי ההתנהגות קיצונית,בעבר ציינתי שלילי זה יותר מתאים

אהבתי שאתה דוחף את השקרים שלך בתור המילה האחרונה ואז קורא לחזור לנושא המקורי.

אז אני רק אגיד, שאתה שקרן ובתורה כתוב שאסור לשקר.

אתאיזם זה לא "אמונה במדענים", זה חוסר אמונה באלוהים בכלל, מבין?

כלומר, גם אם מחר תאוריית המפץ הגדול, האבולוציה, היחסות, הקוונטים והכבידה יופרכו ע"י אמנון יצחק,

אני עדיין לא אאמין באלוהים. חוסר האמונה שלי באלוהים(ושל שאר האתאיסטים) לא נובעת מאמונה במדע,

אלא מחוסר אמונה באל שלך ובאלים בכלל, מה לעשות, פשוט אין לכם שום ראיות מוצקות לזה.

המדע, בסה"כ משמש אותנו(האתאיסטים) כ reference, למה כן נראה לנו כמו ראיות מוצקות והוכחות,

אל מול הדת.

והרב אמנון יצחק הוא מחב"ת עלוב, משתמש ברטוריקה של אנשים כמו Kent ו Eric Hovind ועוד כל מיני בריאתנים נוצריים,

כנ"ל גם הרב זמין כהן ופנגר. כל המאפייה הזאת לא המציאה את הגלגל, רוצים שליטה, כוח, שררה וממון. מה עושים?

הופכים אנשים לדתיים ומקבלים מהם כסף בצורה של "תרומות".

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים