עבור לתוכן

ת'ראד אמנון יצחק

Featured Replies

פורסם

תודה שאתה דואג לי אבל מי נפגע :hi: .

אני כמה שנים פה ואני מכיר כאן תחבר'ה מהרבה דיונים .. ומה קשור אנטישמי. לא אכלת טוב השבת,מה קורה איתך :D . קח פופקורן ותהנה.

• תגובות 176
  • צפיות 12.3k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

תודה על ההצעה, אבל אכלתי חומוס. לכן אני קצת כבד יותר, ולכן אני קורא הכל בכובד ראש ;) ולמרות ששעתיים אחר כך זה לא בדיוק עונג שבת :-X

אני שמח שחזרת למצב רוח טוב :)

יודע מה... :cwm39:

פורסם

גיל, איך אתה מעדיף את הפופקורןש'ך, עם חמאה או ממולח טבעי?

אותי מסקרן איך אתה מצליח להתחבר למשתמש שלך ממחשב אחר

פורסם

זה הרג אותי מצחוק:

פורסם
  • מחבר

לא רע, אבל אין על הדבר האמיתי.

בחזרה לנושא המקורי:

פורסם

הרב אמנון יצחק מוכר כרטיסים לעולם הבא ב 4000 שקלים

616640_394397160625068_1107962626_o.jpg

פורסם
  • מחבר
פורסם

shubi_moto

תאמת,לא מובן מה לא נכון בלינק שפירסמת מאשר לחפש אותו בכל פינה. זה דבר ידוע שאדם תורם לתלמוד תורה וכל עניין של מצווה -הזכויות עומדות לו.

אם היית תופס אותו שהוא מועל בכסף לעצמו זה משהו אחר.

גם מה שBENOR ,פירסם עכשיו .... לא מובן מה מצחיק פה -אין דבר שנאמר והוא לא נכון על פי היהדות. אמרת מצחיק אז פרסם כבר כאלה.

פורסם
  • מחבר

רוני, הנה אחד בשבילך:

פורסם

חמוד.אז הכל תלוי מי עומד מול הרב . הסירטון שלך בראש העמוד באמת הצחיק אותי מאוד הבוחר שם מאוד חביב -" אתה אוהב את זה הרב אוהב את זה"

פורסם

תמיד חשבתי שאמנון יצחק הוא בדיחה עצובה ולא הבנתי למה כל כך הרבה אנשים הולכים אחריו.

לאחר שראיתי כמה מהסרטונים שפורסמו פה אני מבין, אמנון יצחק מדבר בביטחון מאוד גדול ולכן אנשים חסרי ביטחון ששומעים את דבריו

נוטים להאמין לכל מילה.

פורסם

בדרך כלל מפרסמים לרשת כמו ליוטיוב את הקטעים המצחיקים או הזוים.... מרבית הפונים מהקהל בסירטונים הללו עם איזה" שריטה קטנה ". הולכים אחריו חילונים-מסורתיים וחוזרים-בתשובה ..בדרך כלל דרכו.

פורסם

נו כל הסיבה זה לצחוק על דתיים ="כולם אותו הדבר" .חשבת שזה לא אפשרי להפך ,לעשות הכללה וצחוקים על אינם דתים?

בפועל, כבוד הרב הוא זה שעושה צחוק מדתיים תוך כדי שימוש בהכללות, וברמת ההיגיון צריך להיות מאוד קיצוני והזוי כדי לחשוב אחרת.

כבר נשאלה פעם השאלה בשביל מה הוא אומר את הדברים שהוא אומר בפני קהל ומצלמות http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=499565.0

פורסם

הבחור הצרפתי בסרטון חייב אשפוז דחוף. הוא סובל מהזיות.

ילד עם מזוזה של באטמן הפך לחרדי :s07:

רופא ראה נס רפואי לכאורה והתחיל לעשות שמע ישראל :kopfpatsch:

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים