עבור לתוכן

ת'ראד אמנון יצחק

Featured Replies

פורסם

^ חחח אני רואה שאתה חזק בזה יותר ממני.

"מי עשה, מה עשה איך עשה ולמה עשה?"

שני מעריצים שרופים. ;)

• תגובות 176
  • צפיות 12.3k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

כול מה שאלו הקרויים חרדים עושים זה לא יותר מאשר עבודת אלילים. באתי לבני ברק וראיתי כי שוכרים הם בקמעות ובפסלוני אלילים של רבניהם הגדולים. ממש בושה שהם קרויים בכלל יהודים,חלקם רצוי שיבדקו את מקורותיהם,הם בכלל פינקים שהתגיירו.

פורסם

כתבת בושה. בהחלט :P . אסור דברים תחת ההגדרה 'עבודה זרה' (שהיו בשימוש עבודה זרה וכן נעשים לשם כך )ולא סתם תמונות של נוף ורב .אפילו ציווי של כרוב ניתן במשכן http://www.yeshiva.org.il/wiki/index.php?title=%D7%9B%D7%A8%D7%95%D7%91%D7%99%D7%9D

היום הקמעות זה לא באמת קמע אלא סתם כיתוב ברכה...על קלף ודווקא הציבור המסורתי-חילוני הרבה יותר רודף אחר דברים אלו.אותו דבר לימודי "קבלה" .

פורסם
  • מחבר

רוני, עזוב שטויות...

הסרטון הזה הרג אותי עם העריכה שלו:

Rabbi Amnon Yitzchak - exile in America

צריך לאתר ניואנסים כל הסרטון הזה בכלל לא מצחיק... צריך לראות רק את ה- 20 שניות האחרונות.

"כבודו, תברך רק לבריאות לא לחזרה בתשובה..." :smile1:

פורסם

מרבית הלינקים שהצגת משעשעים על דרך הקהל (מי שעמד מול הר' אמנון)

עכשיו...אתה מפרסם דברים שכל כך מורידים מערכך... לא חשבת שכל אתרים מסוג זה בפייסבוק הולכים רק על דרך הליצנות... ליצנות זאת השיטה המיושנת ביותר כנגד הביקורת. בנתיים מרבית האתאיסטים שפגשתי לא מבינים במדע... . (עצם העירבוב של דת ומדע)

.

פורסם
  • מחבר

רוני, אין לי שום דבר נגד אנשים דתיים (מלבד הקיצונים שבהם). מצאתי את הדברים שהעליתי כמצחיקים מסיבותיי שלי.

אם יעלו תמונות שצוחקות על אתאיסטים אני לא אעלב מכך.

מראש אני לא ייעדתי את זה כדיון דת VS מדע /אתאיזם כי זו פשוט לא הייתה המטרה, המטרה היא להתבדר ולהשתעשע.

בנימה אחרת. אני מבין מה אתה חושב, שאני צוחק ומתבדר על חשבון קהל מסוים. אני אומר, שלא צריך לקחת הכל קשה ואפשר גם לקחת דברים בהומור.

אם נפגעת מזה באופן אישי, אז קבל את התנצלותי הכנה והמלאה.

פורסם

ממש לא נפגע.אני כותב את זה בשבילך -אל תדבק גם לקיצוניים הללו (כפי שציינת שאינך מחבב מהצד הדתי) ..אני לא רואה את עצמי פותח אשכול הפוך-בעיני זה ילדותי. פשוט הדיון כאן היה סביב הר' אמנון.

• 2 שבועות מאוחר יותר...
פורסם
פורסם

^

הרב אנטנה באמת לא שם לב שהבחור צוחק עליו?

או שהבנאדם באמת מאותגר בצורה ייחודית...

פורסם

אמנון יצחק הוא ממשיך דרכם של אלה שבמשך הרבה שנים אמרו בשנה הבאה בירושלים הבנויה, ונשארו בגולה.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים