פורסם 2012 באוגוסט 213 שנים ממה שהבנתי מקריאה באינטרנטיש בעיות גלובליות במשחק ... לאגים ונפילות FPS עכבר מקרטע וכו'...ניסיתי לעבור על מדריכי תיקון אבל ללא הצלחה , מישהו מצא לזה פיתרון ?
פורסם 2012 באוגוסט 213 שנים לכבות CF אם יש לך. להוריד הגדרות גראפיות.לשמור הרבה ולצאת ולהכנס כשהמשחק מתחיל לקרטע יותר מדי.ממה שראיתי התהליך שהמשחק מריץ לוקח לאט לאט את כל הזכרון.
פורסם 2012 באוגוסט 313 שנים מחבר לכבות CF אם יש לך. להוריד הגדרות גראפיות.לשמור הרבה ולצאת ולהכנס כשהמשחק מתחיל לקרטע יותר מדי.ממה שראיתי התהליך שהמשחק מריץ לוקח לאט לאט את כל הזכרון.כן יש לי CF , אני אנסה את זה , לוקח את הזיכרון של ה-GPU או של ה-RAMבמקרה של ה-RAM יש לי 16 GBאז :-\משחק דפוק.מת לשחק בו והוא כזה דפוק !
פורסם 2012 באוגוסט 313 שנים לאחר 4 שעות משחק אצלי הוא דווקא רץ חלק וללא נפילות המפרט בחתימה ואני משתמש בWIN 7 ULTIMATE 64 ביט כמובן נסה לעדכן דרייברים ולכבות מה שרץ ברקע, וחכה לפאטצ' שמין הסתם יצא עוד מעט.
פורסם 2012 באוגוסט 413 שנים מחבר עדכנתי כבר דרייברים של רכיבים שאין לי מרוב שניסיתי ...שום דבר לא עזר , נחכה באמת לפאטץ וזהו.תודה לכולם.
פורסם 2012 באוגוסט 513 שנים הבעיה הכי גדולה היא שהעזו לשחרר משחק כמעט זהה אחרי 3 שנים שנופל אפילו מהמקור
פורסם 2012 באוגוסט 513 שנים אותי זה בטח לא יעניין אבל אולי יש כאלה שכן.בכלל אני חושב שמשחקים שיוצאים לפיסי כמה חודשים אחרי ההשקה לקונסולות ראויים לבעיטה בעכוז.הם גם ככה יוצאים בסוף פורטים עלובים...
פורסם 2012 באוגוסט 513 שנים דווקא אצלי הוא רץ מעולה כמעט בלי תקלות. הגרפיקה המעפנה, חוסר העלילה והגיוון היו ככה גם בקונסולות.
פורסם 2012 באוגוסט 513 שנים כדי שיהיה סוף צריך שיהיו התחלה ואמצע.בדיוק הבעיה הכי גדולה היא שהעזו לשחרר משחק כמעט זהה אחרי 3 שנים שנופל אפילו מהמקורהמיתחרה של המישחק הזה עם נגדיר את זה ככה כי סידרת אינפמוס בילעדית לPS3 בינתים ,היא סידרה הרבה יותר איכותית והיה להם המון זמן "לקחת השראה" מאינפמוס 1-2 בפרוטוטיפ 2 אבל בסוף יצא סתם מישחק ואני לא יתפלא עם מישחקי זיכיון כמו ספידרמן ורובוטריקים יצאו מענינים יותר לא שאני בונה אליהם להיות איכותים בכל מיקרה לי דווקא בורדרלנד שהתחלתי היום עושה בעיות ביצועים ,ואין לי מושג למה ניראה מישחק מאוד טוב ,אבל הורדתי הגדרות לזנות לקבל פרימים נורמלים
פורסם 2012 באוגוסט 1013 שנים יש לי בעיה מאוד מעצבנת שיחקתי הכול היה טוב עברתי מלא משימות לא היה לי באגים לא כלום המשחק עבר חלק עד שהגעתי לשלב אחד המשחק עצר והתחיל להופיע לי מסך שחור והסביר לי המקשים של המשחק וטען שעות והיה בצד זמן אני ישמח עם תעזרו
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.