פורסם 2012 באוגוסט 313 שנים מוזר שלא הזכרתם איך הוא גמר במכנסיים כשטומרקין עלה לגמר... גם התחיל לבכות ולגנוח כאילו שברנו שיא עולם.
פורסם 2012 באוגוסט 313 שנים הוא פשוט מלך!בהתחלה הוא עיצבן אותי ולאט לאט התאהבתי בו כל כך תמים ורוצה בהצלחתם של השחיינים הישראלים, תענוג לשמוע אותו עם כל השטויות האלה שהוא מדבר
פורסם 2012 באוגוסט 313 שנים חחח לא ידעתי עליו עד עכשיו, אם לא ראיתי שידורים עד עכשיו אז אני אתחיל תיכף ומיד! "מייקל פלפס כאן, משחרר חומצת חלב אפשרית שהצטברה בשרירים עוד לפני המשחה. מנער, משחרר, מתכונן, נושם, מתרכז, מתמקד." ~ על מייקל פלפס לפני משחה גמר 200 מ' מעורב "אפשר להבחין שרבות מהשחייניות שטוחות חזה" אם לא שמתם לב אז יש גם כאלה שמנצלים את תמימותו לרעה:http://net.nana10.co.il/Article/?ArticleID=915921
פורסם 2012 באוגוסט 313 שנים מחבר את שמחה ריף והשאלה האידיוטית שמעתי בשידור חי.תיאוריית קונספירציה: גרטל יודע יפה מאוד שמדובר בבדיחות בארט סימפסון, הוא עונה להם ברצינות להנאת הצופים, ויוצר באז סביב שידורי השחייה בערוץ הראשון.הרחבה לקונספירציה: הערוץ הראשון דורש ממנו לענות לשאלות, ואף כותב לו שאלות משלו.
פורסם 2012 באוגוסט 413 שנים את שמחה ריף והשאלה האידיוטית שמעתי בשידור חי.תיאוריית קונספירציה: גרטל יודע יפה מאוד שמדובר בבדיחות בארט סימפסון, הוא עונה להם ברצינות להנאת הצופים, ויוצר באז סביב שידורי השחייה בערוץ הראשון.הרחבה לקונספירציה: הערוץ הראשון דורש ממנו לענות לשאלות, ואף כותב לו שאלות משלו.עד שלא יבוא שימחה ריף בכבודו ובעצמו ויתוודה על מעשיו, לא נדע לבטח.באופן אישי, שחייה מעניינת לי את התחת אבל היה מאוד נחמד לצפות באולימפיאדה הזאת בשחייה וחלק מהחוויה הייתה בזכות השטויות שלו.
פורסם 2012 באוגוסט 713 שנים מחבר חבל שהוא יוצא לפנסיה... בהתחלה הוא מתיש, אבל אחרי כמה שעות של צפייה בבריכה, כשכבר התרגלת אליו ומתחיל לשעמם, הוא ממש ממש האיש הנכון לשדר.ועכשיו נעביר את השידור לאלון מזרחי במגרש הכדורגל...
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.