עבור לתוכן

עזרה בבחירת מסך לעבודה מאומצת של 10~ שעות ביום - תקציב עד 2500 ש"ח.

Featured Replies

פורסם

היי, חברים. עברתי על המון ט'רדים שלכם בנושא, אך מסתבר שלכל אחד יש העדפות קצת שונות :)

אני רגיל למסך שיש לי כרגע 2408WFP DELL שאיכות התמונה בו מצויינת ולא מעוניין "לרדת ברמה". אציין שאיכות התמונה במסך מצויינת, ההפרדה בין צבעים גבוהה והצבעים ריאלסטיים. אני עובד עם המחשב לצרכים שאינם צילום/גרפיקה לרוב, אם כי מדובר בתחביב שאני משקיע בו לא מעט שעות ולכן חשובה לי בכל זאת איכות התמונה. לאחרונה ראיתי מס' מסכי LG LED שמאוד איכזבו באיכות התמונה (מאוד!). לצערי

האם טכנולוגיית LED בשלה ומספקת כיום מסכים איכותיים?

איזה מסך הייתם ממליצים?

אני מחפש מסך 24", כי אני מעוניין לעבוד עם שני המסכים במקביל, אם כי אני שוקל גם לרכוש מסך 27" אם תגידו שיש מסך משתלם יותר ביחס מחיר/גודל שעדיין שומר על האיכות. לא מעוניין ביותר גדול כי אני יושב קרוב מדי.

עריכה: מקריאה נוספת - מה שהפריע/מפריע לי במסכים שראיתי נקרא: Green/Pink Tint Issues

תודה מראש למשיבים,

אתם עושים עבודת קודש :xyxthumbs:

פורסם

שלום לך וברוך הבא. :hi:

הייתי ממליץ לך על הU2410, אבל יש סיכוי לא קטן שתיתקל בgreen/pink issue במידה מסוימת.

אופציה נוספת היא הU2412M, שהוא הרבה יותר זול ולא היו לגביו תלונות כו רבות על tint, אך היו מספר תלונות אחרות (זליגת אור למשל). מדובר במסך LED. בלי לדעת אילו מסכי LED ראית ומה הפריע לך בהם - קשה לומר האם הU2412M יספק אותך או לא.

אופציה נוספת - להשקיע בU2711 - מסך "27 איכותי, רזולוציה גבוהה מאוד, לא LED אם זה מה שמפריע לך וללא תלונות מיוחדות. אבל - יקר.

ועוד אפשרות - מסך "27 עם פאנל IPS, אך לא ממותג מוכר. הרבה יותר זול, בלי התפשרות על איכות תמונה, אך כן על דברים אחרים. תעיין כאן:

http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=539022.0

פורסם
  • מחבר

תודה על ההכוונה המקצועית :yelclap:

אנסה למצוא תצוגה של ה-U2412M. ה-U2410 היה על הכוונת כבר זמן מה ועכשיו נוסף לרשימה גם ה-"27 הקוריאני.

די מפתה, אם כבר LED - אז שיהיה 27" במחיר משתלם. בסכום הזה לא יפריעו גם פיקסל פגום או שניים והיעדר פינוקים באיכות הגימור.

חבל שאין אפשרות לשלם עבור מסך ולקבל תמורה מובטחת. די מרתיע לשלם כ-2300 ש"ח על ה-U2410 ולקבל מסך פגום (ו-tint זה בהחלט פגם).

אילו פרמטרים יש לבדוק לגבי התעייפות בעבודה מול המסך? אני מבלה לא מעט זמן מאחוריו וזה פרמטר חשוב, אם לא ה... :)

תודה :xyxthumbs:

פורסם

בעיקר תנוחת ישיבה טובה, בהירות שמתאימה לתאורה בחדר.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים