עבור לתוכן

נושא: קניה קבוצתית Monster Beats Studio\Solo- מחירים התעדכנו

איזה דגם של ביטס היתם רוצים? 587 הצבעות

1. 1. איזה דגם של ביטס היתם רוצים?

• פרו
    • סולו
    • סטודיו
    • מיקסר, טור, ווירלס, דגם אחר

אנא התחבר או הירשם על מנת להצביע לסקר זה.

Featured Replies

פורסם

ברוב חנויות באג יש כאלה בתצוגה

תקפוץ לשמוע אותם ותחליט עם הם באמת שוות אפילו 500

• תגובות 30
  • צפיות 6.7k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם
  • מחבר

אז .. כולם רק עוסקים בלהגיד כמה האוזניות האלה גרועות.

(ובתור בעלים של HD555 ו-HD280PRO ושמעתי בלא מעט אוזניות)

מישהו מכם בכלל שמע בדגם ה PRO\STUDIO?

פורסם

תבין, אולי ה-beats נחשבות אוזניות טובות, אבל במחיר בהן הן מתומחרות זה הופך לאופציה לא רלוונטית, כיוון שכבר ברבע המחיר שלהן יש לך אלטרנטיבות טובות יותר.

וכן, שמעתי beats סטודיו, וריחמתי על המסכן ששילם את מיטב כספו ל'ד"ר דרה'.

פורסם

^

אתה מתכוון חלק גדול לHTC

פורסם
  • מחבר

ושוב אני אומר, אני מסכים שהמחירים בבאג לא שפויים.

אבל זה לא סתם, נתחיל בזה שבבאג שום דבר לא זול.

החנויות שלהם נמצאות בקניונים, הם מוצאים הון-עתק על פרסום,

וכן, הם גם עושים רווח חזירי.

אני מאמין שכן יש קהל בארץ שרוצים לגוון קצת, ושוב,

בתור אוהד אדוק של סנייהזר ו-AKG זה בהתחלה מאד הפחיד אותי להיכנס לחברה כל כך ממותגת.

אני ינסה להוציא ממנו מחירים כמה שיותר זולים (אחרי הכל גם אני רוצה לשלם פחות...)

אבל אני באמת רוצה לדעת אם יש הענות למחיר כלשהו.

כדי לדעת האם לנסות להרים את הכפפה או פשוט לוותר על זה מראש.

פורסם

תבין, אולי ה-beats נחשבות אוזניות טובות, אבל במחיר בהן הן מתומחרות זה הופך לאופציה לא רלוונטית, כיוון שכבר ברבע המחיר שלהן יש לך אלטרנטיבות טובות יותר.

מה שאתה אומר נשמע לי קצת מוזר, אם היו מציאים לך את ה-beats studio ב-400 שח זה היה הופך אותן ליותר טובות?

פורסם

זה היה מוריד אותן לשוק שהן יותר מתאימות אליו.

לא שהן היו יותר טובות, מבחינת צליל הן די דומות לסנהייזר HD205 (שאלו אוזניות של 230 שקל, רק מצד שני איטום הרעש בסנהייזר פי 50 יותר טוב)

שיש אופציות מצוינות כמו AKG518 ב 350 ש"ח, הביטס סטודיו ב 400 עדיין לא שוות בכלל, אבל לפחות הרוכשים לא היו יוצאים דבילים ברמה שהם יוצאים כרגע.

ב 400 ש"ח אלו סתם אוזניות קצת יקרות. ב 1300 ש"ח זה גרוע יותר מלשרוף כסף. בשריפת כסף אתה לפחות מקבל חום ואור....

אלפא- לא, הביטס לא נחשבות אוזניות טובות. כי הן פשוט לא.

אני ינסה להוציא ממנו מחירים כמה שיותר זולים (אחרי הכל גם אני רוצה לשלם פחות...)

אבל אני באמת רוצה לדעת אם יש הענות למחיר כלשהו.

כדי לדעת האם לנסות להרים את הכפפה או פשוט לוותר על זה מראש.

תוותר.

הרצון הטוב שלך זה דבר נחמד, אבל המכירה הקבוצתית הזו רק תפיץ אוזניות גרועות לקהל רחב יותר. גם אם תשיג 50% הנחה, זה עדיין 50% יותר ממה שהאוזניות האלו שוות. ואם חס וחלילה יש מישהו שמבין משהו בסונד בקבוצת הרכישה ופשוט לא שמע באוזניות האלו אבל הוא בטוח שהן מעולות, הוא עוד עלול לבוא אליך בתלונות.

פורסם

הBEATS הן יותר מותג מאשר אוזניות איכותיות, יחס איכות/מחיר מזעזע

נסו סנהייזר איכותיות שעולות רבע מחיר ונשמעות פי 10 יותר טוב מהן

פורסם

אל תזלזלו במיתוג ולראיה כל עדרי האייפונרבה והאייפד/אייפוד למיניהם.

אולי המכירה הקבוצתית הזו לא תספק בגרוש את שוחרי האודיו אבל את שוחרי המותגים לא יספקו HD205, לא AKG518 ולא SRH840 - "בשבילי רק ביטס BY דר' דרה". אולי בשביל הקהל הזה (שגם רחב הרבה יותר משוחרי האודיו כמובן) מאוד משתלם לקנות מותג בחצי מחיר...

וזוז בדיוק הסיבה שאמרו לך שפה זה לא המקום לארגן מכירה כזו.

נסה FXP, פייסבוק או אלוהים יודע איפה מסתובב הקהל הנ"ל... :nixweiss:

פורסם

מציע לך לרדת מהמכירה. סתם אוזניות קקה ואיזה מישהו משחק אותה כאילו "ארגן" לך מחיר. עיצה שלי, חכה למבצע 1+1 בבאג. זה יכול להיות סתם מבצע "בזק" (תעקוב בפייסבוק שלהם) או בלק פריידיי שהם נוהגים לעשות מדי שנה. בבלק האחרון, קניתי שתי אוזניות של AKG ב- 500 שקל שהעלות המקורית של כל אחת הייתה 500. לדעתי יצא משתלם והרבה יותר זול מחו"ל\איביי.

קניתי את האוזניות של קווינסי גו'נס, משהו לא מהעולם הזה מבחינת איכות שמיעה (בטוח יותר טוב מהד"ר דרה החרטה הזה). אתה גם מקבל קייס איכותי ביותר עם כבל נוסף ומתאם ל 6.5". הדבר היחידי שביעס אותי בהן, זה שהרפידות לא מעור אמיתי. הסיבה שזה מבעס כי בדגם אחר של AKG שקניתי פעם (דגם נחות בהרבה) גם כן היו רפידות שלא מעור אמיתי ואחרי שנתיים-שלוש זה התפורר ובבאג רצו 50 שקל על סט רפידות חדש (שילכו לחפש חח). בקווינסי הרפידות גם לא ניתנות להסרה, זה תפור\תפוס בצורה קבועה אז אני לא יודע באמת כמה זמן זה יחזיק אבל שוב, עור אמיתי זה לא אז לדעתי זה החסרון הבולט שלהן (בכל זאת, אוזניות של 400-500 שקל).

פורסם

640 שקל לאוזניות שנמכרות בארץ ב 1300?

i call bullshit

פורסם
  • מחבר

בקיצור, חוזרים לסנייהזר המוכר ואהוב...

דווקא רציתי להרגיש איך זה מותג... טוב נו, נחכה ליום שישי השחור...

פורסם

סנהייזר מבחינתי הרבה יותר מותג מ-beats...

פורסם
  • מחבר

הקפצה.

דיברתי איתו שוב, הוא אמר שיש לו סטוקים מ "תצוגה" (פתוח אבל חדש לגמרי - כולל אחריות)

שהוא מעניין למכור, אבל במינימום קבוצות של 10.

מאד היתי רוצה לנסות, ויש לי עוד שני חברים שהיו מוכנים גם.

השאלה אם מישהו כאן מענייו בדבר כזה? או בכלל באוזניות של ביטס?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים