עבור לתוכן

מחשב נייח למשחקים תקציב 4K מ - KSP אילת

Featured Replies

פורסם

מה התקציב המקסימאלי? 4,000

א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך

ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 100-200 שקל

2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים

א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה).

ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: STARCRAFT 2,DIABLO 3, RPG

-אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב.

-מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). כרגע יש לי מסך 19 אינץ ברזולוציה מקסימלית של 1024X1280. אני מתלבט אם שווה להוריד באיכות המחשב כדי להכניס לתקציב מסך?

-לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות

3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. אולי מסך

4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? יש לי ספק כוח שקניתי ב- 2009 Eazycoll 450W

5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)? 7

6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)? לא

7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? הרכבת מחשב

8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? אם לא אפשר גם לציין איזור מגורים. אני מגיע לחופשה באילת אז חשבתי שהכי משתלם לי לקנות ב -KSP אילת

9. האם יש בקשות מיוחדות כלשהן? (לדוגמא תמיכה בהתקנים/חיבורים כגון FW/RAID/USB3/תודESATA, דרישה לחומרה ספציפית וכדומה). חשבתי לקחת הרדיסק 2T של seagate ההבדל בין זה ל 1T זה פחות ממאה שקל. אני מתלבט אם כדי להשקיע ב SSD בשביל ביצועי המחשב? לגבי המארז אהבתי את המארזים שיש להם לוחות נשלפים לסינון אבק אז אם זה לא מעלה את המחיר ובאמת מונע כניסת אבק אז הייתי מעדיף מארז כזה. אני ממש לא רוצה מארז צבעוני עם אורות אולטרה וכאלה משהו פשוט וטוב.

10. האם חשוב לשמור על אופק שדרוג המחשב? האם מתוכנן שדרוג מאסיבי של המחשב בעתיד? לא. אולי עוד כמה שנים אקנה כרטיס מסך חדש. אם לא אקנה מסך עכשו אז אולי אקנה בעתיד הרחוק

יש איזה עיסקה למחשב גימר ב - KSP ב4,100 שקל שכוללת רכיבים שבהרכבת מחשב היו עולים 500 שקל יותר. העסקה הזאת שווה משהו (זה נקרא GMR ADVANCED

תודה!

פורסם
  • מחבר

24 שעות אחרי חסר לכם עוד מידע או משהו?

זה המפרט שאני חושב לקחת כרגע מ-KSP אילת כולל מסך. הוא עולה במזומן 4484 הבעייה שאני צריך לא לחרוג מ - 4200. אשמח לשינויים/שיפורים ודרך להוריד את העלות בפגיעה מינמלית. המארז בסדר? ובאמת עדיף להשקיע במסך על חשבון מרכיבי המחשב?. תודה

מעבד: אינטל Intel Core i5 3450 3.1Ghz s1155 6MB, GPU Core, Tray120100

מאוורר למעבד: Scythe Katana 3 CPU Cooler (For Intel Only)123875

לוחות אם למעבדי אינטל: Gigabyte H77M-D3H s1155 Core i3/i5/i7, Intel H77, DDR3 1600, 2xPCI-E, VGA, DVI, HDMI122315

זכרונות: G.Skill 2x4GB DDR3 1333Mhz NT Dual Channel CL9-9-9-24123900

כרטיסי מסך: Gigabyte HD 7850 2GB GDDR5 DX11 DVI HDMI 2xMiniDP PCI-E123805

דיסקים קשיחים: Seagate 2TB Barracuda 7200RPM 64MB Sata III ST2000DM001117855

צורבי DVDLG DVD±RW GH22NS x22 Black SATA OEM123306

ספקי כוח: Corsair CX 430W V2 Series Active PFC 12cm Fan118940

מארזים: Antec Two Hundred Midi Tower Gaming Black Case

מסכים: (N122600Dell U2312HM UltraSharp With LED IPS 23'' DVI DP VGA WideScreen1

פורסם
  • מחבר

?

פורסם

GMR ADVANCED זה הכי טוב שניתן להרכיב לתקציב

- תוסיף מאוורר למארז או שתבחר מארז אחר

- שיחליפו קשיח ל 2TB, זה צריך לצאת להם יותר זול מהבלאק

פורסם
  • מחבר

תודה רבה על התגובה!

אתה חושב שכדי להסתפק במסך 19 אינץ שלי ולא לרדת ביכולות המחשב (למפרט שרשמתי קודם שכולל מסך) כדי לקנות מסך?

שאלתי אותם לגבי להחליף בין 1T של WD שהם נותנים שם ל-2T של Seagate שעולה פחות והם אמרו שהשינוי מעלה את המחיר בגלל בגלל שזה יציאה ממפרט מוכן. כלומר אם אני מחליף ל - 2T אני משלם תוספת של 89 שקל.

אבל אם אני משנה את המארז ל - Antec Two Hundred אני מחזיר את המחיר ל - 4093. הANTEC הוא מארז סביר?

פורסם

לא שמתי לב שבמפרט המוכן אין מסך, מה שהופך את ההצעה ללא משתלמת

בכדי לא לרדת בביצועים ובכל זאת לקצץ

- קח סטיק זכרון בודד

- לוח H61

- קשיח 1TB

זה יוריד כ 300 ש"ח

אופציה נוספת היא להשאיר את המפרט כמו שהוא ורק לרדת בכ.מסך ל 6870

פורסם
  • מחבר

תודה רבה על התשובות. מצטער על כל השאלות.

אז אני מבין שלדעתך עדיף להשקיע במסך (ולא להשאר עם 19 אינץ)?

אתה היית ממליץ להוריד את רמת כרטיס המסך או את הזכרון הלוח וההרדיסק?

המארז בסדר?

שוב תודה רבה!

פורסם

אז אני מבין שלדעתך עדיף להשקיע במסך (ולא להשאר עם 19 אינץ)? כן

אתה היית ממליץ להוריד את רמת כרטיס המסך או את הזכרון הלוח וההרדיסק? עניין של העדפה אישית

המארז בסדר? כן

קח בחשבון שרוב לוחות H61 מגיעים ללא תמיכה ב SATA3

כך שבעתיד במידה ותוסיף SSD לא תוציא ממנו את מירב הביצועים

פורסם
  • מחבר

תודה רבה! :xyxthumbs:

פורסם
  • מחבר

לגבי מארזיש סיכוי שהספק של המארז

יהיה בסדר בשבילי?אני מתלבט אם לקחת את המארז הזה (שעולה באילת 332 שקל) ואז לחסוך בהוצאה על ספק. או את VSK-2000 שעולה 194 או את

שעולה 211 שקלמה עדיף?תודה!

פורסם

לא ברור מה הדגם המדויק של הספק, כך שלא ניתן לומר אם הוא יחזיק או לא

בכל מקרה שים לב כי מדובר על שנת אחריות אחת

פורסם
  • מחבר

מה דעתך על ה - VSK-2000 ?

ועל Washable air filters סתם גימק או שימושי?

פורסם
  • מחבר

אני ממש בשלבי הזמנה (בתקווה להזמין היום). התחלתי לחשוב שוב לגבי המארז.חשבתי לקנות את ה - two hundred אבל עכשו ראיתי שאין לו יציאות USB 3. קריטי?שווה לקחת במקומו את Antec One (מחיר קצת יותר נמוך) שמכיל USB 3?תודה!

מישהו עכשו הציע לי מפרט עם ירידה במעבד לוח אם ואיכות מאורר בשביל להכניס 7950. מה דעתכם (במחיר 4424)?

מחיר: 4523 ₪

מזומן שטרות: 4424 ₪

Desktop Intel® i3 2120 3.3Ghz - iSB0מקט: iSB0

סוג: Intel‏, נפח: 500GB‏, מעבד: Intel Core i3‏, גודל זכרון: 4GB‏, ערכת שבבים: H61‏, ואט: 450W‏, צבע: שחור‏,

* ברכישת מוצרים מעל 1400 שקלים ישנה הנחה למזומן שטרות** ניתן לשלם בכרטיס אשראי עד 12 תשלומים ללא ריבית כשכל תשלום לפחות 200 שקל.*** מקבלים את כל סוגי כרטיסי האשראי למעט אמריקן אקספרס ודיינרס.

copy_s.pngfacebook_s.pngprint_s.png

מפרט טכנילחץ כאן לצפייה בכל השידרוגים

[table][tr][td][/td][/tr][/table][table][tr][td]סוג[/td][/tr][/table][table][tr][td]תמונה[/td][/tr][/table][table][tr][td]שם המוצר[/td][/tr][/table]יצרןאתרזמינותאיפוסכמות[/r]מעבד אינטל :[table][tr][td]Intel Core i3 2120 3.3Ghz s1155, 3MB, GPU Core, Tray[/td][/tr][/table]1מאוורר למעבד :[table][tr][td]Zalman SZ CC92HS CPU Cooler[/td][/tr][/table]1לוחות אם למעבדי אינטל :[table][tr][td]Asus P8H61-M LX B3 s1155 Core i3/i5/i7, Intel H61, DDR3 1333, PCI-E, VGA[/td][/tr][/table]1זכרונות :[table][tr][td]זיכרון למחשב G.Skill 2x4GB DDR3 1600Mhz Ares Dual Channel CL9-9-9[/td][/tr][/table]1כרטיסי מסך :[table][tr][td]כרטיס מסך Sapphire HD 7950 OC 950 MHz Edition 3GB GDDR5 DX11 DVI HDMI Mini 2xDP PCI-E[/td][/tr][/table]1דיסקים קשיחים :[table][tr][td]Seagate 2TB Barracuda 7200RPM 64MB Sata III ST2000DM001[/td][/tr][/table]1כונני SSD :[table][tr][td][/td][/tr][/table]0צורבי DVD :[table][tr][td]Sony Optiarc AD-7280S DVD±RW x24 Black Sata[/td][/tr][/table]1כרטיסי קול :[table][tr][td]On Board 5.1 Channel Audio[/td][/tr][/table]1ציוד רשתות :[table][tr][td]On Board 10/100/1000[/td][/tr][/table]1ספקי כוח :[table][tr][td]Antec Basiq 450W Active PFC 12cm PSU VP450P (Retail)[/td][/tr][/table]1מארזים :[table][tr][td]מארז Antec Two Hundred Midi Tower Gaming Black Case (No PSU)[/td][/tr][/table]1מאווררים וגופי קירור :[table][tr][td][/td][/tr][/table]0מקלדות :[table][tr][td][/td][/tr][/table]0עכברים :[table][tr][td][/td][/tr][/table]0פאד לעכבר :[table][tr][td][/td][/tr][/table]0רמקולים :[table][tr][td][/td][/tr][/table]0מסכים :[table][tr][td]מסך מחשב Dell U2312HM UltraSharp With LED IPS 23'' DVI DP VGA WideScreen[/td][/tr][/table]1מערכות הפעלה :[table][tr][td][/td][/tr][/table]0אופיס :[table][tr][td][/td][/tr][/table]0אנטי וירוסים :[table][tr][td][/td][/tr][/table]0

מחיר: 4523 ₪

מזומן שטרות: 4424 ₪

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים