עבור לתוכן

בכמה למכור מסך סמסונג 2253BW בן שנתיים-שלוש?

Featured Replies

פורסם

חשבתי לרכוש מסך חדש עם המפרט (בחתימה) שאמור להגיע אלי בשבועיים הקרובים.

זה תלוי בכמה אצליח למכור את המסך הנוכחי, שלפחות יכסה חצי מהעלות של החדש.

אין לי מושג בדברים האלה, ואני לא יודע אפילו כמה לבקש על המסך הנוכחי! אז כאמור, מדובר במסך סמסונג 2253BW, אין שום פיקסל שרוף, עובד מעולה ואין בו שום תקלה או שריטה.

450 ש"ח נשמע מחיר הגיוני, נמוך מדי, גבוה מדי?

*זו לא מודעת מכירה, אני אפרסם אחת מתאימה בטריידזון אחרי שאקבל תשובה. באתי מתמים לשאול סה"כ מה הערך כי לא מתמצא בזה...

תודה :)

פורסם

אתה יכול לנסות ב450. לא בטוח שתצליח (אולי תצטרך לתת הנחה מסוימת), אבל זה לא מחיר מופרך.

פורסם
  • מחבר

אני רואה שמחיר שלו חדש עדיין גבוה:

http://www.zap.co.il/search.aspx?keyword=2253BW

לפני שאכנס בכלל לכל הסיפור הזה, יש טעם לשדרג את המסך? מה שאני מעוניין לקנות הוא dell 2312HM.

חשבתי על העניין בגלל תוספת האינצ' והרזולוציה הגבוהה יותר למסך הדל. השאלה היא, אם זה באמת משמעותי לצרכי גיימינג? אני די מרוצה על הרזולוציה הנוכחית 1050*1680, אבל מצד שני אף פעם לא ניסיתי רזולוציה גבוהה כמו של הדל וגם לא היה לי מחשב להתמודד עם אחת כזו!

מה אתה אומר?

פורסם

אין לו מחיר כחדש. הוא לא נמכר כחדש. מה שמצאת הוא סתם חנות שלא מעדכנת מלאי ומחירון. מסכים דומים לו נמכרים במחירים של 600-900 שקלים חדשים.

פורסם
  • מחבר

אוקיי, אני אנסה למכור ב-450 ש"ח, עדיין מחיר לא רע יחסית. נראה איך ילך.

בכל אופן, אם תוכל להגיב לשאלה השנייה שלי, יש טעם בכלל בכל הסיפור כשאני משווה את המסך הנוכחי עם החדש שאני חושב לקנות?

פורסם

לדעתי, למטרות גיימינג - השדרוג לא משמעותי.

פורסם
  • מחבר

טוב, אם כך נראה לי שאני באמת אוותר על העניין. המסך הנוכחי איכותי ואין בו שום בעיה. עוד אינצ' כנראה לא שווה את כל הטרחה וההוצאה הזו.

תודה :)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים