עבור לתוכן

ניתוקים באינטרנט,כנראה קשור לIPV6

Featured Replies

פורסם

1_163326062.jpg&pw=200הכל עבד אצלי בסדר,עד שניסיתי שיתוף קבצים, יש לי WINDOWS 7 ULTIMATE וכניסיתי לשתף קבצים בין המחשב שלי למחשב נייד שבו יש WINDOWS 7 STARTER נוצרה בעיה והמחשבים לא הצליחו לתקשר ביניהם, או שהצליחו ובאמצע העברת קובץ ההתקשרות נפלה ביניהם, ונדמה לי שגם החיבור לאינטרנט (לא סגור על זה).

בכל מקרה,קראתי באינטרנט שיש להגדיר IPV6 ושיחקתי עם זה, כיביתי IPV4 והדלקתי IPV6 ושיחקתי עם זה קצת.

כרגע,באופן לא מוגדר אחרי חיבור לאינטרנט יש לי ניתוק שכדי לצאת ממנו אני מכבה ומדליק את הנתב, משנה מIPV4 ל-6 ובחזרה וזה מסתדר לזמן מה ושוב מתנתק.

העניין הוא שגם כשזה מתנתק, נותר לי WIFI בבית - אני מתחבר לאינטרנט במחשב הנייד הנוסף, בסמארטפון וכו', כך שאין בעיה של תשתית\ספק ככל הנראה.

מה עושים?

צילומי מסך העליתי בשרשור הזה עם טשטוש הכתובות מטעמי פרטיות

יש לי WINDOWS 7 ULTIMATE

Realtek RTL8168C(P)/8111C(P) Family PCI-E Gigabit Ethernet NIC (NDIS 6.20)ý [NoDB]

נתב SIEMENS SL2 141

תודה.

פורסם

תשאיר גם את ה-IPV4 וגם את ה-IPV6 פעילים ביחד.

פורסם
  • מחבר

תשאיר גם את ה-IPV4 וגם את ה-IPV6 פעילים ביחד.

הבעייה נשארת גם במצב הזה לצערי,

יש עוד רעיון?

פורסם

לא הבנתי איך כל זה קשור ל-IPV6.

אם השיתוף מוגדר כמו שצריך ויש העברת קבצים אך היא נתקעת (והרשת לא מתנתקת כמו שציינת)

תוודא שכרטיסי הרשת של שני המחשבים עובדים באותו speed&duplex.

שלח פינגים ממחשב אחד לשני בתצורה של Ping [computer ip address] -T ותראה אם אתה מאבד מידע בדרך.

פורסם
  • מחבר

לא הבנתי איך כל זה קשור ל-IPV6.

אם השיתוף מוגדר כמו שצריך ויש העברת קבצים אך היא נתקעת (והרשת לא מתנתקת כמו שציינת)

תוודא שכרטיסי הרשת של שני המחשבים עובדים באותו speed&duplex.

שלח פינגים ממחשב אחד לשני בתצורה של Ping [computer ip address] -T ותראה אם אתה מאבד מידע בדרך.

כרגע, ממש לא מעניין אותי שיתוף או לא.

האינטרנט פשוט מתנתק לי בכל פעם ואני רוצה גלישה רציפה.

זה קשור כי מאז IPV6 סומן בחיבור הרשת, נוצרה הבעיה ואין לי פתרון....

פורסם

אין שום קשר ל-IPv6...

אין שום סיבה להשתמש ב-IPv6 ברשת הפנימית אם אתה לא חייב. קרוב לוודאי שהראוטר שלך, שמחובר לספק ב-IPv4, לא תומך

בתרגום NAT מ-IPv6 ל-IPv4, אז מחשבים בתוך הרשת חייבים לעבוד ב-IPv4 כדי לגלוש באינטרנט.

כמו כן, הרוב המכריע של הטלפונים החכמים והטאבלטים גם הוא לא תומך ב-IPv6.

אני ביטלתי את הסימון להפעלת IPv6 אצלי במחשב, רק בגלל שאני מעדיף שיעבדו כמה שפחות דברים על המחשב, ואין לי שום בעיה

עם הגלישה באינטרנט ו/או שיתוף קבצים, לא במחשב, לא ב-NAS ולא בסטרימר.

Batnun

.

פורסם

אתה הולך לכיוון מוטעה לגמרי ומטעה את כל מי שמנסה לעזור לך,

IPV6 מסומן גם כך כ-Default בכ.רשת ב-win7 כך שזה ממש לא אמור לשנות אם זה מסומן או לא.

תנסה להסיר את כ.הרשת במנהל ההתקנים ולהתקין אותו מחדש + לעדכן גרסה במידה ויש חדשה , ותעדכן.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים