עבור לתוכן

חשבון משותף ב (star wars the old republic (swtor

Featured Replies

פורסם

שלום לכולם

אני חדש בעולם של MMORPG וניסיתי את ה TRAIL של swtor ומאוד נהניתי.

יש לי שאלה שאולי תיראה טיפשית, אבל תסלחו לי כי אין לי שום נסיון במשחקים המוניים ברשת.

יש אפשרות לחלוק חשבון עם מישהו שמשחק בצורה קבועה? או שיש לשרתים אפשרות לאתר שמשחקים בדמויות שונות ממחשבים שונים ואז חוסמים את החשבון?

אני שואל מכיוון שאני משחק לעיתים רחוקות (עבודה, לימודים), ואני לא מתכוון בינתיים ליצור חשבון בתשלום, אז תהיתי אם זה נפוץ שמישהו אחר יאפשר לי לשחק דרך החשבון שלו בדמות שאני אפתח.

שוב, יכול להיות שזאת שאלה שלא שואלים, אבל באמת שאין לי מושג, אז אל תצלבו אותי אם יצאתי אהבל\קמצן\שם-תואר-שלילי-כלשהו

תודה

פורסם

דבר ראישון ברוך הבא למשחק :)

דבר שני המשחק הולך להפוך לF2P ("חינמי") עד דרגה 50 דבר שמושלם לאנשים שלא חורשים אותו יום ולילה ולכן כל נושא השיתוף שלך הופך לקצת לא רלוונטי החל מסוף אוגוסט.

אבל נקודתית לשאלה שלך, אין לי מושג אבל בגדול לא נראה לי שצריכה להיות בעיה. לפרטים נוספים תקרא את תנאי השימוש ותראה אם רשום שם שהמנוי הוא אישי ולא ניתן להעברה.

פורסם
  • מחבר

תודה על התשובה.

עכשיו קראתי קצת ברשת, וזה מה שגיליתי.

ב-7 לאוגוסט תהיה אפשרות לשחק במשחק תמורת 15 דולר לחודש (חשבתי שזה מה שקורה עכשיו...), כנראה שמה שחדש בזה זה שלא צריך יהיה לשלם סכום כסף ראשוני בשביל להשתתף.

בנובמבר השנה תתחיל האפשרות שציינת, לשחק עד רמה 50 בחינם, כאשר מספר תכונות מתקדמות של המשחק חסומות.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים