פורסם 2012 ביולי 3013 שנים אם מישהו משחק בו אז כנראה שזה יהיה בשרת האירופאי.האמת שיצא לי לנסות אותו, אבל לא אהבתי אותו במיוחד... אני מעדיף את champions online בגלל כמות הקאסטומיזציה
פורסם 2012 ביולי 3013 שנים מחבר אם מישהו משחק בו אז כנראה שזה יהיה בשרת האירופאי.האמת שיצא לי לנסות אותו, אבל לא אהבתי אותו במיוחד... אני מעדיף את champions online בגלל כמות הקאסטומיזציהסליחה על הבורות אבל מזה הקאסטומיזציה ? בשרת האירופאי יש יותר לאגים מאשר בשרת US , ובאירופי יש אנשים שמדבר גרמנית , פולנית וכדומה .ואני גם שחקתי בעבר Champions Online אבל אני חושב ש Dcuo עדיף עליו מבחינת משחקיות , יש יותר אטרקציה מאשר בCO
פורסם 2012 ביולי 3013 שנים customization - כמות האפשרויות שאתה יכול לעצב את הדמות והיכולות שלך.לא יצא לי להתעמק בDC, אז אני לא יודע איך זה מבחינת משחקיות. אני מניח שאני צריך לתת לו עוד צ'אנס...
פורסם 2012 ביולי 3013 שנים מחבר customization - כמות האפשרויות שאתה יכול לעצב את הדמות והיכולות שלך.לא יצא לי להתעמק בDC, אז אני לא יודע איך זה מבחינת משחקיות. אני מניח שאני צריך לתת לו עוד צ'אנס...אכן כך אתה צריך לתת עוד צ'אנס למשחק הזה , ועיצוב הדמות די שופעת בDC אולי לא ראיתי את כל האופציות .
פורסם 2012 ביולי 3013 שנים שיחקתי בו איזה חודש חודשיים עד שהשגתי battlefield 3.בשלב מסויים הוא התחיל לעצבן.
פורסם 2012 ביולי 3013 שנים מחבר שיחקתי בו איזה חודש חודשיים עד שהשגתי battlefield 3.בשלב מסויים הוא התחיל לעצבן.למה הוא התחיל לעצבן אותך ?
פורסם 2012 ביולי 3113 שנים התחיל להרגיש כמו אחד המשחקים בפייסבוק- חסר עלילה, מונוטוני, ובשביל באמת להנות ממנו נדרשים להפרד מהרבה כסף לשדרוגים.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.