עבור לתוכן

עזרה בקשר לכ.מ שלי

Featured Replies

פורסם

שלום לכולם ,

יש לי כרטיס מסך של ATI 4890 VAPOR-X ורציתי לדעת כמה דברים עליו -

1)האם כדאי לי לשדרג לכ.מ אחר או לעשות לו OC ? כי היום סוף סוף ראיתי משחק שלא רץ עליו חלק במקסימום הגדרות (Prototype 2) ?

2) אם אני משדרג , מה מומלץ היום בשוק ? **העדפה לATI**

3) אם אני לא משדרג , אפשר לקבל עזרה בOC לכרטיס שלי ?

אם זה נחוץ והכרחי , המעבד שלי הוא של AMD Phenom II x4 945 3.0Ghz BOX

פורסם

אענה לפי הסדר

1. הכל תלוי בך, יכול להיות שמשחק אחד הוא לא תירוץ להחלפה וזה איזשהו נזק שאתה יכול לספוג כדי להמתין עם רכישה. יש לזכור גם שלא כל משחק תוכנת בצורה הכי אופטימאלית לחומרה ואם לשפוט לפי PT הראשון גם הוא לא היה משחק שממש אופטימאלי לחומרה, פורט עצל.

2. אני קצת לא מבין למה העדפה לATI, אני יכול להבין אם התרגלת למרכז הבקרה Catalyst אבל זה לא שכל היום אתה מתעסק עם זה, אני חושב שאם יש מקום לכרטיס מסך של NVIDIA עליך לשקול זאת בחיוב

3. אוברקלוקינג לכרטיס המסך שלך הוא לדעתי מיותר ולא יניב הבדל של ממש בביצועי הגרפיקה. כרטיס המסך הזה שייך לדור שעוד לא כל כך נהנה מן הדברים הללו.

המעבד עצמו בסדר גמור למרות שגם לו הייתי מנסה לעשות קצת אוברקלוקינג, משהו סמלי של 500-600MHZ תמיד מתקבל בברכה. הכל תלוי בתקציב שלך וברצון שלך למשימה הזאת. אם תרצה לשדרג כרטיס מסך כמובן תקבל את ההצעה הכי משתלמת בהתאם לתקציב רק קח בחשבון שמדרגת ביצועים שגבוהה באופן מורגש מ-HD4890 שלך גם תעלה לך בסביבות 800 שקלים וצפונה כאשר כרטיסי מסך כמו HD6850 יציגו לך ביצועים דומים. הייתי אומר שסיבה לשדרוג תהיה GTX560 או HD6870 מינימום, אם יש אלפיה אז גם HD6950.

כולם אגב צורכים משמעותית פחות חשמל מה-HD4890 שלך.

פורסם
  • מחבר

אפשר לקבל רשימת כרטיסי מסך של NVIDIA ושל ATI שהם חזקים בהרבה , והדגש על "הרבה" , מהכ.מ שלי...

האם הם מומלצים בשוק ?

ושאלה נוספת ... כרטיס מסך צריך להיות באותה הרמה של המעבד...

מעבד תותח---> כ.מ תותח ולא מעבד תותח-->כ.מ חלש (ולהפך)

פורסם

tomshardware - Graphics Card Hierarchy Chart

http://www.tomshardware.com/reviews/gaming-graphics-card-review,3107-7.html

לפי הטבלה בtomshardware הם לא ממליצים לשדרג אלא אם השדרוג הוא 3 רמות מעל הכרטיס הנוכחי ובמקרה שלך זה HD6950/GTX 560 Ti .

לגבי הHD6950 עדיין לא ראיתי אחד כזה חדש באלף שקל(ללא קניית מחשב חדש) הכי זול שראיתי כרגע זה 2 דגמים של HIS ואחד של Sapphire ב1150 אצל RSM .

^ http://www.rsm.co.il/Category.aspx?q=6950

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים