עבור לתוכן

קניה קבוצתית INTEL SSD 330 120GB - נסגרה. הגרלה בקרוב.

כמה פריטים תהיו מעוניינים לקנות? 583 הצבעות

1. 1. כמה פריטים תהיו מעוניינים לקנות?

אנא התחבר או הירשם על מנת להצביע לסקר זה.

Featured Replies

פורסם

109-110 ג'יגה. זה למה חברות אחרות מעדיפות למכור 128 ג'יגה כי זה בעצם 120 בפועל.

אז תאמר לי, אתה מעדיף לקנות אינטל 330 120 ג'יגה ב500 ש"ח או קרושיאל M4 128 ג'יגה ב540 ש"ח?

• תגובות 523
  • צפיות 114.9k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

חח החלטה קשה. שמע, 9 גיגה פחות זה לא משמעותי והביצועים מאד דומים אז אני חושב שאינטל.

פורסם

בא לי אחד :)

פורסם

כבר יש תאריך יעד לסגירת המכירה?

פורסם

אין תאריך יעד, המטרה היא לקבל עוד מידע בתחילת השבוע כפי שנכתב פה ואז משם נדע איך ממשיכים הלאה...

כמו כן, רוצים שיהיו כמה שיותר אנשים על מנת שההנחה תהיה גדולה יותר- יותר אנשים= כוח קנייה גדול יותר.

פורסם

ישנה כמות יעד? מספר אנשים או משו שבו אנחנו סוגרים על מחיר והכל?

פורסם

אני חושב ש The More The Merrier הוא הכלל המנחה כאן... :D ככול שיהיו יותר, יהיה טוב לכולנו.

כרגע אם אני מבין נכון את הסקר יש מוכנות לרכישה של 60 כוננים.

זו אחלה כמות אבל אם לדוגמא נגיע ל100 יהיה לנו כוח קנייה גדול יותר ואולי איתו נקבל הנחה גדולה יותר...

לגבי המחיר עצמו, כתבו את זה מספר פעמים, המחיר כרגע עומד על 499 ש"ח שבתחילת השבוע אנחנו אמורים לקבל עדכון (אנחנו כאלה שמעוניינים לקנות, אני לא חלק מהארגון)- נכתב פה מספיק פעמים שניתן היום לרכוש כונן M4 128GB בכ550 ש"ח +/- ככה שהציפייה היא שהמחיר יהיה קצת יותר נמוך, לא שחס וחלילה אני מזלזל ב50 ש"ח פער אבל אולי היבואן יוכל לתת עוד הנחה במיוחד שמדובר במכירה לא קטנה.

פורסם

בדיסק יש 8 שבבי NAND פלאש כאשר כל אחד 16GB, תראו:

JA10zl.jpg

אם לעשות חשבון זה יצא 128GB. למה דיסק זה רק 120GB? מה פיספסתי?

פורסם

השטח הנוסף משמש להחלפת בלוקים פגומים.

פורסם

זה קיים בכל כונן SSD, או שאינטל חשבו על זה?

פורסם

בכל SSD יש שטח נוסף שמשמש בין השאר ל"איסוף זבל".

פורסם

זה נקרא Level 2 Over-provisioning באנגלית, ראו הסבר בויקיפדיה:

http://en.wikipedia.org/wiki/Write_amplification#Over-provisioning

כנראה יש יצרנים שמפרסמים 120GB כמו אינטל ויש שמפרסמים 128GB כמו קרושיאל אבל בסוף בשני מקראים אנו מקבלים נפח שימושי של 120GB.

פורסם

כנראה יש יצרנים שמפרסמים 120GB כמו אינטל ויש שמפרסמים 128GB כמו קרושיאל אבל בסוף בשני מקראים אנו מקבלים נפח שימושי של 120GB.

^ לא נכון, הנפחים שונים בפועל. בכוננים של קרושיאל יש למשל 128GB עשרוני (שזה בערך 119GB בינארי) שניתן לשימוש בפועל, ובכוננים של אינטל יש 120GB עשרוני (שזה בערך 111GB בינארי) שניתנים לשימוש בפועל.
פורסם

^ לא נכון, הנפחים שונים בפועל. בכוננים של קרושיאל יש למשל 128GB עשרוני (שזה בערך 119GB בינארי) שניתן לשימוש בפועל, ובכוננים של אינטל יש 120GB עשרוני (שזה בערך 111GB בינארי) שניתנים לשימוש בפועל.

אז לאן הלכו עוד 8GB אצל דיסק של אינטל? לא מספיק שיש כבר 8GB בשביל שחזור סקטורים ואיסוף זבל, הם לקחו עוד 8GB. בשביל מה אבל הם לא אומרים?

פורסם

זה לא פשוט שיש לכל ה- SSD למיניהם 128GB אבל בחלק זה פשוט פתוח ובחלק זה לא ואז מפרסמים 120GB?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים