עבור לתוכן

קניה קבוצתית INTEL SSD 330 120GB - נסגרה. הגרלה בקרוב.

כמה פריטים תהיו מעוניינים לקנות? 583 הצבעות

1. 1. כמה פריטים תהיו מעוניינים לקנות?

אנא התחבר או הירשם על מנת להצביע לסקר זה.

Featured Replies

פורסם

אם אתם מאפשרים לכולם את המחיר של הקנייה הקבוצתית כאן ,

היינו מצפים למשהו יותר רציני מזה.

למה אתה חושב שאכפת להם למכור לעוד אנשים?

הקנייה הזו הראתה לחנויות שיש פה רצון של כמות רוכשים גדולה לקנות מוצר X , והן "נלחמו" על הלקוחות ע"י הורדת המחיר(למעשה דומה למחירים "רגילים" באירופה).

כל הכבוד למארגנים :xyxthumbs:

• תגובות 523
  • צפיות 114.9k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

שלום לכולם- המשך התשובות:

א) כמובן שמקבלים אחריות כמו בכל רכישה אחרת- חשבונית מס הכוללת את פרטי האחריות המלאים ואמצעי הקשר למימושה.

ב) גם היבואן איסטרוניקס יכול לטפל בענייני אחריות, אבל האפשרות לפנות אליו ישירות לא שוללת את מה שכתבנו- אנו נטפל גם אצלנו באחריות שלנו מטעם היבואנים.

ג) הזוכים בהגרלה יפורסמו לאחר רף הרכישות ולפני תום המכירה הקבוצתית כאן בפורום.

שמח לעזור וגם עונה בשמחה בהודעות פרטיות על כל בירור

מחכה להרשמות נוספות להגרלה

שי, אייבורי מחשבים

פורסם

אני חושב שהגענו כבר לשלב שבו אם הן אייבורי והן KSP יורידו את המחירים, הם יפסיקו להרוויח (אפילו קצת, הקניה צריכה להשתלם להם בשביל שהם יכניסו את הראש לצלחת הזאת בעתיד), ואז אנחנו אומנם הרווחנו מחיר טוב, אבל הם ימנעו מלעשות צעד כזה בעתיד. חומר למחשבה.

פורסם

אני חושב שהגענו כבר לשלב שבו אם הן אייבורי והן KSP יורידו את המחירים, הם יפסיקו להרוויח (אפילו קצת, הקניה צריכה להשתלם להם בשביל שהם יכניסו את הראש לצלחת הזאת בעתיד), ואז אנחנו אומנם הרווחנו מחיר טוב, אבל הם ימנעו מלעשות צעד כזה בעתיד. חומר למחשבה.

כי לפעמים צריך להתחשב באחרים כי כולנו אנשים. כאן זה להתחשב באייבורי ולצאת זוכה/זוכה ולא זוכה/מפסיד במו"ם כדי להבטיח שיפורים בשירות לקוחות וחברה עצמה והשתתפות שלה לטווח ארוך שישתלם גם להם ולנו.

פורסם

עד מתי המחיר בתוקף?

פורסם

כי לפעמים צריך להתחשב באחרים כי כולנו אנשים. כאן זה להתחשב באייבורי ולצאת זוכה/זוכה ולא זוכה/מפסיד במו"ם כדי להבטיח שיפורים בשירות לקוחות וחברה עצמה והשתתפות שלה לטווח ארוך שישתלם גם להם ולנו.

וכמובן, בשביל שירצו למכור לנו גם עוד פעמים.

פורסם

אז אם אני מעוניין לרכוש דרך הקבוצה מעבר להודעה כאן, למי אני צריך לפנות? אני אקנה 2

פורסם

אז אם אני מעוניין לרכוש דרך הקבוצה מעבר להודעה כאן, למי אני צריך לפנות? אני אקנה 2

פשוט להזמין מהחנות....

פורסם

או לשלוח הודעה פרטית לנציג אייבורי בפורום - שי.
פורסם

אולי על הדרך תעשו גם מכירה של כונן קשיח ולא רק SSD? חשבתם עלזה?

אולי תהיה מוכן לעשות את זה ואני מאמין שעוד הרבה יצטרפו עם יהיה מחיר טוב אני לוקח 2 לפחות של 2T (:

פורסם

המחיר של הכונן באתר של איבורי נכון להיום עומד על 450 אז איפה פה ההנחה

?

פורסם

המחיר של הכונן באייבורי הוא המחיר כתוצאה מהקניה הקבוצתית.

פורסם

בתחילת הקמת הקבוצה המחיר עמד על כ 630 שקל..

פורסם

אשמח להצטרף לקניה אך תעדכנו מה יהיה המחיר הכללי שתקבלו מאייבורי או מKSP, ואני מאמין שהמחיר ירד מה-450 לא?.

פורסם

זה המחיר הסופי. אם אתה רוצה, עליך להזמין כעת מאיבורי, ולשלוח פרטי הזמנה כפי שצוין כדי להשתתף בהגרלה.

זה רשום בכל הדפים האחרונים.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים