עבור לתוכן

הורדת כתוביות - בדרך הקלה SubiT 2.0

Featured Replies

פורסם

למה לך לסרוק תקייות שלמות?

תפעיל, תבחר איזה גרסה בא לך, תראה

• תגובות 34
  • צפיות 7.2k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

יש לי סטרימר מלא סרטים וסדרות. אני רוצה להוסיף להם תרגום אוטומטית.

פורסם

תוסיף אותם לפלייליסט בBSPLAYER ואז פשוט תריץ אותם אחד אחד למעבר,הוא ישר יראה לך איזה אפשרויות להורדת כתוביות יש(יעני לאיזה גרסה) וזהו.

או באמת זה יכול להיות שימוש יעיל לתוכנה הזאת

פורסם

יש לי שם מיליון סדרות, לכן אני מחפש כלי לאוטומציה. סה"כ BSPLAYER מזהה לבד מצויין, רק חבל שלסרט אחד כל פעם.

פורסם

את האמת BSPLAYER עושה עבודה מצויינת. רק לא מצאתי דרך שיסרוק ספריות שלמות אלא רק את הקובץ המתנגן כרגע.

מצאתי כלי מעולה בתשלום שעושה את מה שאתה מחפש (אני חושב שרק לכתוביות באנגלית)

אני אתן לינק בהמשך.

פורסם
  • מחבר

יש אפשרות להוריד "במכה" כתוביות לתיקייה שלמה? הכרתי תוכנה אחת שעושה את זה, ומצאתי את זה מאד נוח.

אהלן,

כן, אפשר. תעמוד על תיקיה ויופיע האיקון של SubiT, תלחץ עליו, והתוכנה תרוץ על כל הקבצים בתיקיה.

אנחנו עדיין עובדים על האפשרות הזאת, אבל כבר עכשיו (ולמעשה, מהגרסא הראשונה) היא עובדת.

פורסם

^אני חושב שניסיתי וזה לא עבד, אני אבדוק שוב.

את האמת BSPLAYER עושה עבודה מצויינת. רק לא מצאתי דרך שיסרוק ספריות שלמות אלא רק את הקובץ המתנגן כרגע.

http://subdownloader.net

היא עושה את מה שאתה מחפש אבל אני לא בטוח שאפשר למצוא בעזרתה כתוביות בעברית.

פורסם

http://subdownloader.net

היא עושה את מה שאתה מחפש אבל אני לא בטוח שאפשר למצוא בעזרתה כתוביות בעברית.

תוכנה מעולה! חבל שהמבחר לכתוביות בעברית מאוד דל.

האפשרות של SUBIT להורדת כתוביות לתיקיה שלמה אף פעם לא עבד לי כמו שצריך(נתקע על Loading או סתם נסגרת באמצע). לסרט אחד ממש אין לי שימוש בתוכנה אבל לספריות שלמות זה כבר יכול להיות ממש שימושי (לדוגמא אם הורדת 10 עונות של סדרה)

לפי דעתי זה הפיצר המרכזי שאתם צריכים לעבוד עליו.

להוריד כתוביות לסרט אחד אפשר להשתמש ב BS או להיכנס לאתר ולהוריד (מטרד של דקה)

אבל לעונות שלמות, זה באמת משהו שיכול לחסוך זמן וכרגע אין שום תוכנה שעושה את זה, לפחות לא מאתרי כתוביות ישראלים.

פורסם

אני מעדיף לצפות בסדרות עם כתוביות באנגלית חוץ מתוכניות/סרטים נדירים ברוב המקרים התרגום קולע.

החסרון העיקרי של התוכנה שלאחר תקופת הנסיון שלה היא עולה כ- 80 ש"ח. אני שוקל לקנות אותה אלא אם כן SubiT תהיה במגמה של שיפור.

פורסם

http://code.google.com/p/vroksub/

automatically download subtitles for your movies, rename your movies using a customized format, create folders for your movies and download imdb covers and details.

הוא עושה את זה פר תיקייה ומחפש כתוביות בשפה שהוגרדה
פורסם

חברה, זה ממש לא לעניין לפרסם פה קישורים של תוכנות לא מתחרות בדיון שכזה.

אני מאמין שפותח הדיון פתח אותו כדי לקבל feedback על התוכנה. חלאס להספים עם תוכנות אחרות. בשביל זה אפשר לפתוח דיון נפרד.

פורסם

^ זה הפידבק. שיראה וישתפר.

אם מישהו רוצה להראות תוכנה ולקבל רק מחמאות שיראה אותה להורים שלו.

פורסם

לא, זה פשוט להיות פוץ.

feedback זה לתת מספר עצות לשיפור התוכנה, לא לזרוק קישורים לתוכנות אחרות כמו איזה טרול.

פורסם

אם תשאל אותי מה זה פוץ אז לדעתי זה מישהו שמתחיל משפט ב "חבר'ה, זה ממש לא לעניין.."

נסה לדמיין את הסיטואציה בצבא, בכיתה, עם חברים ואז תבין יותר טוב.

פורסם

חחח בכל מקרה,

JupitersCock,

אין מה לעשות, חלק מהפואנטה במחשבים\פיתוח תוכנה היא לא להמציא מחדש את הגלגל - בשביל זה קיימות כל כך הרבה סביבות פיתוח ותבניות וכו' כדי לא לחזור על אותו דבר.

אם מה שהבחור מפתח כבר פותח וקיים..למה שישקיע זמן בלפתח את אותו דבר?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים