עבור לתוכן

בקשה| עזרה בבחירת חלקים לשדרוג מחשב, מחשב אולפן.

Featured Replies

פורסם

1. מה התקציב המקסימאלי? 4000

א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?

לנסות לחסוך

ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?

עד 300 שקל עדיף אפילו פחות מ4000.

2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?

עריכת מוזיקה והפקה.

א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה).

עבודה כמפיק מוזיקאלי ואיש סאונד.

ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין:

יהיו משחקים פה ושם

-אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב.

בטלפילד לדוגמא ומשחקים שיבואו בעתיד לא במקסימום איכות.

-מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך).

1080p

-לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?

את האמת שאין צורך בכרטיס מטורף, אבל אני רוצה לשחק בכמה משחקים ככה שכן אני אצתרך בכל זאת כרטיס טוב.

3. האם יש צורך בציוד הקפי - לא4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט?

מארז, כונן אופטי לדיסקים, הארד דיסק.

5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)?

8

6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)?

לא

7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות?

לא

8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? אם לא אפשר גם לציין איזור מגורים.

חיפה

9. האם יש בקשות מיוחדות כלשהן? (לדוגמא תמיכה בהתקנים/חיבורים כגון FW/RAID/USB3/ESATA, דרישה לחומרה ספציפית וכדומה).

אני רוצה שהמחשב יהיה מבוסס I7 3820, לוח אם עם צ'יפסט X79 חשבתי ללכת על Asus P9X79 בשביל הE-SATA וFW, כרטיס מסך HD6980 אבל עליו אני עוד לא סגור (תהיה עבודה על 2 מסכי FHD), ראם שכל סטיק יהיה 8 ג'יגה במהירות 1600 אבל אני עוד לא יודע אם כדאי ללכת על קוואד צ'אנל או לכוון ל64 ג'יגה (זה יתווסף בהמשך כשיהיה תקציב), ספק אני לא יודע עדיין כמה כוח המערכת צריכה והשדרוגים הקטנים לעתיד (אוליי גם תהיה עליה במעבד).

כמו שהבנתם אני כבר די סגור על מה שאני הולך לקנות, אני פשוט מחפש את הנתונים האחרונים שחסרים לי ואני לא מצליח להשלים בגלל חוסר ידע.

10. האם חשוב לשמור על אופק שדרוג המחשב? האם מתוכנן שדרוג מאסיבי של המחשב בעתיד?

שדרוג מאסיבי לא יהיה, תהיה תוספת של ראם, הארד דיסק נוסף, SSD, כלי PCI-E...

תודה לעוזרים ואם יש שאלות שאני יוכל לענות עליהן כדי לעזור לכם לעזור לי, אני אשמח =]

(לא מצאתי פורום מתאים יותר לפרסם את זה בו, אם טעיתי במקום תגידו לי)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים