עבור לתוכן

יס פלאנט VIP ראשון לציון - מישהו הספיק לבקר ?

Featured Replies

פורסם

היי

אני שוקל ללכת לשם לאביר האפל, רציתי לשמוע חווד אם מישהו כבר הספיק להיות

לא הצלחתי גם לגלות האם המסך ב VIP הוא גם IMAX ובלתי ניתן לתפוס מישהו מהקולנוע בטלפון

פורסם

בהתחשב בעובדה שבאולם של ה VIP יש איזה 8 שורות, עם 8 מושבים לכל היותר, מסך כמו באולם של ה IMAX זה לבטח לא.

פורסם

אם הVIP ביס פלאנט הוא כמו בסינמה סיטי (ורוב הסיכויים שהוא כן), אז לא מדובר באולם נפרד רק לVIP אלא במתחם מוגבה מעל האולם הרגיל.

זה גם יותר הגיוני... לא יעשו אולם שלם בשביל 20 מקומות.

פורסם

היי לכולם,

המסך באולם ה-VIP אינו מסך IMAX.

בנוסף, אין מדובר במתחם מוגבה מעל אולם רגיל אלא באולמות VIP נפרדים לחלוטין.

בברכה,

שירות לקוחות yes Planet

פורסם

^^ ח"ח על הייחצון

פורסם
  • מחבר

רק חבל שבטלפון בלתי אפשרי להשיג אותם כדי לשאול את זה...שבוע לפני שהזמנו כרטיסים ניסינו לברר ללא הצלחה

פורסם

בכל מקרה יפה שהם הגיעו עד לפה

פורסם

חח סחטיין על היחצון באמת.

היתי שם חמישי שעבר בראיון עבודה לאחת המסעדות, ועשיתי סיבוב במקום נראה יפה לחלוטין, אם כי רוב המסעדות עוד לא נפתחו או הברים שם.

בקיצור זה נראה מקום שווה, לא יודע אם זה יהיה יותר איכותי מהסינמה סיטי אבל לדעתי ייתכן, בנתיים הכל חדש שם והאולמות יפים, שווה לראות סרט אחי היה שם ונהנה מאוד מהבטמן החדש.

פורסם

הייתי שם אתמול ואני קורא מפה לכולם - אלא אם אתם הולכים לראות סרט - אין לכם מה ללכת! לא מדובר במתחם כמו הסינמה סיטי עם הרבה מסעדות וחנויות מעבר לקולנוע. לפחות כרגע (למרות שלא נראה שזה עומד להשתנות דרמטית) מעבר לסרט אין שומדבר לעשות. חוץ מהקולנוע יש שם מקדונלדס, גלידה, בית קפה ואיזה פיצריה מסכנה.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים