עבור לתוכן

בקשה עזרה - ווינדוס 7

Featured Replies

פורסם

בס"ד

שלום לכולם.

ברשותי win7 מקורי. אתמול אחרי שהרצתי איזושהי תוכנה לסריקה אחר מזיקים (נמצאו משהו כמו 8) המחשב עשה restart ומאותו רגע בכל הפעלה של הווינדוס כשאני נכנס אל ה-user אני רואה מסך אפור מוזר. כלומר הווינדוס לא נטען.

ניסיתי להכנס ממצב safe mode והתוצאה זהה. במקום לראות מסך אפור ה-safe mode לא נטען כפי שצריך.

ניסיתי לשחזר את המערכת אמנם לא הצלחתי למצוא נקודת שחזור שעובדת כראוי, בכולן הווינדוס מודיע על תקלה.

אם יש למישהו פתרון לבעיה אני אשמח לשמוע. אם לא אני כנראה אפרמט את המחשב וכאן מגיעה השאלה שלי, כיצד ניתן לגבות קבצים שנמצאים על הדסקטופ כאשר אין לי גישה אל הדסקטופ (שהרי מערכת ההפעלה לא נטענת כפי שצריך) האם אפשר דרך תפריט הפירמוט לגבות קבצים הנמצאים בדסקטופ?

תודה רבה!

עדיאל פריימן

פורסם

נראה לי שגם אפשרות של "תיקון" מערכת ההפעלה יכול לעזור. בכל מקרה שווה לנסות את זה לפני שמפרמטים (ואחרי שמגבים)

פורסם

נראה לי שגם אפשרות של "תיקון" מערכת ההפעלה יכול לעזור. בכל מקרה שווה לנסות את זה לפני שמפרמטים (ואחרי שמגבים)

tואיך מתקנים חלונות 7 ?

פורסם

הייתי בטוח שיש אפשרות כזאת... כנראה שלא... :)

פורסם

יש - אבל רק מתוך החלונות !

לפי מה אני יודע לא עולה חלונות ? לא אפשר התקנת תיקון.

פורסם

בשביל לעשות startup repair אתה צריך דיסק של וינדוס 7 (תגדיר בביוס למחשב לעלות מה CD).

תנסה גם אולי בתפריט של ה SAFE MODE לבחור ב LAST GOOD KNOWN CONFIGURATION... אין לך מה להפסיד. :)

אתה יכול עם הדיסק של הוינדוס לחלק את ה HDD למחיצה נוספת ועליה להתקין את הוינידוס 7, ואז תהיה לך גישה לקבצים הישנים (או כמו שאמרו לעלות עם LIVE CD של לינוקס).

מה שם התוכנת סריקה שגרמה לבעיה?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים