עבור לתוכן

נייד שהגיע לטמפרטורות של +100 מעלות - עילה לדרוש החלפה ולא רק תיקון מערכת הקרור?

Featured Replies

פורסם
  • מחבר

לאמא שלה יש לפטופ אחר, ותיק יותר, והוא עובד מצויין. אצלי כבר עברו 2 לפטופים ב3 בתים שונים, כולם מאובקים יותר מביתה של החברה, ואף אחד מהם לא הגיע למצב של התחממות יתר עקב אבק (הישן באמת התחמם קצת, אבל זה קרה אחרי 4 שנים, לא שנה, והוא לא התקרב לטמפרטורות הזויות שכאלה). בקיצור, מר "אתה אמיתי", כן, אני אמיתי.

פורסם

כדאי שתרגיע את עצמך קצת ותתרגל קצת הבנת הנקרא, אני דיברתי על רמת הניקיון, לא על הלפטופ. אם חברה שלך הייתה אלרגית לאבק היא הייתה מתה, גם אני אלרגי לקרדית אבק הבית, עדיין המפוח של הלפטופ שלי נסתם פעם בכמה חודשים.

והשוואה שלך מטומטמת, זה שהיו לי 3 מכוניות שעלו לקסטל לא אומר שהמכונית של שכן שלי לא יכולה להיתקע על מישור.. מספיק ברור בשבילך או שאני צריך לצייר לך ציור?

תגביהה את המחשב שכדי שלא יתפקד כשואב אבק, תעדכן ביוס כי זה דל, הם קצת שאננים מדי עם הטבלאות הטרמיות שלהם יחסית לשאר היצרנים ותלמד להבין את הקשר הטקסט שאתה קורא.

פורסם

תעדכן אותנו מה קורה עם המחשב...אני מתכנן לקנות את המחשב מדגם vostro 3460 ואני ממש לא ארצה שיהיה בעיית התחממות.. :-[

פורסם

:nono:

גם ללטיטוד יש אחד.. הפתרון הוא להגביה את הרגליות של המחשב בכמה מילימטרים כדי שיפסיק לשאוב אבק מהשולחן.

בלטיטוד יש פיזור אוויר מהצד וגם מלמטה. בכ"מ לפתוח אותו ולנקות זה עניין של בורג אחד כך שאין בעיה.

פורסם

בלטיטוד הוא שואב מלמטה וזורק אחורה.

פורסם

צודק, זורק ימינה. עדיין, פיזור רק בצד, למטה יניקה.

פורסם

ימינה שני ;D

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים