עבור לתוכן

דמו DirectX11 חדש מבית NVIDIA - A new Dawn

Featured Replies

פורסם

שלום חברי הקהילה היקרים,

NVIDIA השיקה כעת דמו חדש המדגים יכולות DX11 בשם A new Dawn, מדובר במעין רימייק של דמו שהוציאו בדור ה-DX9 הראשון

פרטים כאן

http://www.geforce.com/games-applications/pc-applications/a-new-dawn

הודרה כאן

http://international.download.nvidia.com/geforce-com/international/techdemos/ANewDawn.exe

תרגישו חופשי לפרסם תוצאות :)

פורסם

אחחח איך אני זוכר את התקופה בה היה לי ג'יפה איףףף-איכסס 5200 והרצתי את הדמו הזה.

בכל מקרה, על 1680*1050 זה רץ לי על סביב ה-12 פריימים לשניה על מצב אולטרה. במצב רגיל, על סביב ה-18 פריימים (עם אוברקלוק, נוסף עוד איזה פריים או שניים). המפרט שלי בצד (כרטיס GTX480).

פשוט מדהים לראות את השינויים מהגרפיקה שהייתה אז והיום.

פורסם

תודה על השיתוף, חיכיתי לדמו הזה ;D

בדקתי מרגע לחיצה על reset (מדלג על הפתיחה בשביל בשביל fps יציב ונמוך), ב-1080p בלי vsync:

בסטוק על Ultra מקבל 22fps, בלי Ultra מקבל 30fps. עם OC יוצא בערך 24fps עם Ultra ו-33fps בלי Ultra.

ברזולוציה ש-YairZ בדק (1680x1050) אני מקבל (עם ה-OC) כ-26fps ב-Ultra ו-36fps בלי Ultra.

פורסם

^ תודה על השיתוף, עכשיו גם אני יכול להריץ את זה ;D

איפה בוחרים ultra או לא?

פורסם

תלחץ על הסמן הקטן מצד שמאל למעלה... ובחר controls.

פורסם

תודה :)

על 1080P במצב ultra זה רץ על 12fps ובמצב רגיל על 14fps

פורסם

באתר של nvidia כתוב שהדמו מיועד לסדרת 600.

הרצתי על SLI GTX 560, על אולטרה 1080p, רץ על 8-9FPS (ישר אחרי שלוחצים reset) מה שנראה לי מוזר, האם זה בגלל שהכרטיסים מסדרה ישנה יותר?

פורסם

הוא מנצל SLI כמו שצריך ? ז"א 2 הליבות במאמץ מלא ?

אולי מחסור זכרון כ.מסך מוריד ביצועים, אצלי הוא מנצל כמעט את כל ה-2GB...

ובכלל אולי באמת יש סיבה שהדמו מיועד ל-kepler, כמו למשל יישום טכניקות \ אופטימיזציות ש-kepler מבצע טוב יותר...

ה-680 שלי קיבל איזה פי 2 ביצועים מה-480 של יאיר, כאשר לפי ממוצעים של TPU ה-680 אמור להיות חזק רק פי 1.5~ מה-480.

(לפחות 1720mb היו מנוצלים אצלי ברז' שהוא בדק. קשה לי להאמין שה-180mb שכביכול חסרים ל-gtx480 היו הגורם הבלעדי להפרש ביצועים כזה גדול)

פורסם

הליבות לא במאמץ מלא... הניצול נע בין 99% ל-70%. והוא באמת מנצל לי את כל הזיכרון, 1011MB מנוצלים מתוך 1024MB.

בכל מקרה, ניסיתי לבטל SLI ועם כרטיס יחיד קיבלתי 4-5FPS כך שנראה שהבעיה היא לא בניצול SLI, אולי בעידכון הדרייבר הבא יוסיפו תמיכה יותר טובה לכרטיסים ישנים יותר.

פורסם

משחקי ה DOF בדמו הזה לא פחות ממדהימים.

פורסם

ניסיתי עכשיו ... וואו :)

על 1200p אני מקבל 12 FPS עם אולטרה ובלי.. נשאר אותו FPS. אבל עדיין אפשר להתרשם מהדמו מאד, לא פחות ממדהים.

• 4 חודשים מאוחר יותר...
פורסם

אני מקבל כ16 FPS כל הזמן על אולטרה ברזולוציה של 1920X1200 . זה תקין כל כך נמוך?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים