עבור לתוכן

תאר'ד משרות הזויות

Featured Replies

פורסם

אם יש לכם משהו "פיקנטי" תוסיפו. ;D

http://www.drushim.co.il/Show2.aspx?SearchTerm=%D7%A4%D7%90%D7%A8%D7%9E%D7%A6%D7%A4%D7%98%D7%99%D7%A7%D7%94&Area=16

לחברת סטארט אפ בתחום הפארמצפטיקה דרוש/ה:תאור המשרה:לחברת סטארט אפ בתחום הפארמצפטיקה

אחראי על האחזקה של בית חיות קטנות (עכברים וחולדות) וביצוע ניסויים בחיות.

העבודה הנה במשרה מלאה

דרישות התפקיד:• תואר ראשון או שני במדעי החיים/ ביוטכנולוגיה או דומה

• ניסיון של לפחות 3 שנים בעבודה עם חיות קטנות

• שליטה מוחלטת בטכניקות הזרקה של תרופות לווריד, מתן IP ומתן דרך הפה ב- GAVAGE לעכברים וחולדות

• שליטה בטכניקות של הוצאת דמים מהווריד ומהעין

• ניסיון וידע במודלים סרטניים בעכבר כולל הזרקה של תאים ומעקב אחר התפתחות הגידולים.

• ניסיון עם ניתוחיים בעכברים והוצאת רקמות

• יכולת ארגון וניהול טוביםשנות נסיון:3-4אזורים:השרוןחברה:- חסוי -תחומים:מנהל מעבדה, ביולוגיה

http://www.studentjob.co.il/companyjobs.asp?ID=1874

[table][tr][td]תיאור:[/td] [/tr] [tr] [td] [table][tr] [td] בוא להרוויח אלפי שקלים בחודש, תוך כדי הנאה ועזרה לזולת בהשקעת זמן מינימלית!

אנחנו בבנק הזרע CryoBank Israel מחפשים תורמים* איכותיים לעזור לאנשים להגשים חלום.

אנונימיות מובטחת.

[/td] [/tr][/table] [/t][/t] [/q] [table][tr] [td] דרישות:[/td] [/tr] [tr] [td] [table][tr] [td] *גברים

*לא נשואים

*גיל 22-35

*בריאים גופנית ונפשית

*לא תרם בבנק זרע אחר

*סטודנט באוניברסיטה/מכללה איכותית או בעל פסיכומטרי גבוה

*178 ס"מ ומעלה

*שירות בצה"ל

[/td][/tr][/table][/t][/t]

[/td][/tr][/table][/td][/tr][/table]

פורסם

דווקה משרות נורמליות. בסופו של דבר יש אנשים שחיים מעבודות כאלה.

מה שכן נזכרתי באיזה משרה חלומית שפרסמו לפני איזה שנה: לשמור על איזה חוף/אי טרופי (אני לא זוכר) במשכורת מטורפת.

הבעיה שהבן אדם שקיבל את העבודה הזאת, נעקץ ע"י איזה מדוזה ארסית אחרי חודש, ואני לא זוכר איך הסיפור נגמר.

פורסם

חבר שלי עבד איזה שנה בדיוק בזה ^. הוא לא נעקץ. הוא עשה חיים וכסף והוציא לכולנו את העיניים עם תמונות של האי.

פורסם

^ איך מגיעים לעבודה כזאת??? :nixweiss:

פורסם

^ איך מגיעים לעבודה כזאת??? :nixweiss:

כנ"ל! תשאל את החבר

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים