עבור לתוכן

ברצוני לקבל חוו"ד על המפרט הבא

Featured Replies

פורסם

אהלן אני מעוניין לבנות מחשב שיתאים גם לשמש כמדיה סנטר, גם למשחקים למיניהם, וגם בעתיד כנראה יעבדו עליו גם בתוכנות של ADOBE לעיצוב.

מעבד:

Intel Core i3 2120 3.3Ghz s1155, 3MB, GPU Core, Tray

מאוורר למעבד:

Generic CPU Cooler For s1366 (האם צריך בכלל? המעבד מגיע TRAY זה אומר שיש עליו מאוור לא?)

לוח אם:

Gigabyte H77-DS3H s1155 Core i3/i5/i7, Intel H77, DDR3 1600, 2xPCI-E, VGA, DVI, HDMI

זכרונות:

Corsair 4x2GB DDR3 1600Mhz Vengeance Quad Channel CL9-9-9-24

דיסק קשיח:

Western Digital Caviar Green 1TB IntelliPower, 64MB, SATA III WD10EARX

כרטיס מסך:

Sapphire HD 6670 1GB GDDR5 DX11 DVI HDMI PCI-E

צורב די וי די:

Sony Optiarc AD-7280S DVD±RW x24 Black Sata

כרטיס קול:

Creative Sound Blaster Recon3D Sound Card PCI-E

כרטיס רשת:

Linksys WMP600N 802.11n Dual-Band Wireless-N PCI Adapter 300Mbps

ספק כוח:

Corsair CX 600W V2 Series Active PFC 12cm Fan

מארז:

CoolerMaster Elite RC-360 Black Micro ATX Case (No PSU)

מקלדת אלחוטית:

Logitech Wireless Touch Keyboard K400 Retail

אשמח לתגובות, נכון לעכשיו המחיר 4300, על כרטיס הקול אני לא רוצה לוותר, אם בשביל לראות סרטים ב1080P אני צריך כרטיס מסך אחר אשמח לדעת, ובכלל הצעות לייעול או\ו הוזלה יתקבלו בברכה

בתודה, ניר

פורסם
  • מחבר

סליחה טעות שלי זה 4700

פורסם
  • מחבר

נתחיל הזנ שיותר מהכל, המחשב יהיה מחובר לשני צגים, אחד קטן, ואחד טלויזיה LCD של פיליפס 37 אינץ' ולמערת קולנוע ביתית באיכות גבוהה מאוד

1. מה התקציב המקסימאלי? 4500

א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? עדיף לנסות לחסוך

ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 250

2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? תעני HD וסאונד, קצת משחקים, ובעתיד עבודה גרפית עם התוכנות של ADOBE

א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה).

ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין:

-אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב.

-מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך).

-לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?

3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים.

4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט?

5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)? 7

6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)? לא

7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? לא

8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? אם לא אפשר גם לציין איזור מגורים. אזור תל אביב

9. האם יש בקשות מיוחדות כלשהן? (לדוגמא תמיכה בהתקנים/חיבורים כגון FW/RAID/USB3/ESATA, דרישה לחומרה ספציפית וכדומה).

10. האם חשוב לשמור על אופק שדרוג המחשב? האם מתוכנן שדרוג מאסיבי של המחשב בעתיד?

פורסם

כדי לעזור לנו לבנות לך מפרט תערוך בבקשה את ההודעה שלך ותמלא את כל הפרטים

פורסם
  • מחבר

תחיל בזה שיותר מהכל, המחשב יהיה מחובר לשני צגים, אחד קטן, ואחד טלויזיה

LCD של פיליפס 37 אינץ' ולמערת קולנוע ביתית באיכות גבוהה מאוד

1. מה התקציב המקסימאלי? 4500

א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?עדיף לנסות לחסוך

ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 250

2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? תכני

HD וסאונד, קצת משחקים, ובעתיד עבודה גרפית עם התוכנות של ADOBE

א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). תכנות כגון פוטושופ ואילוסטרייטד באופן תדיר

ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין:

-אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. לא משחק יותר מדי אבל בסגנון RAINBOW 6

-מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). ואללה לא מבין יותר מדי, בגלל זה אני מתייעץ אתכם, מצד אחד זה מסך "LCD 26 לעבודה ובנוסף לטלויזיה 37 אינץ' FULL HD

-לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? לדעתי בינוניות למרות התוכנות וניגון 1080P

3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא:

מקלדת עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. מקלדת משולבת עכבר, עדיפות לLogitech Wireless Touch Keyboard K400 Retail

4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? מסך, עכבר ולא ידוע לי על עוד משהו

5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)?7

6. האם מתוכנן

אוברקלוק (OC) ? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)?לא

7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? אין צורך במערכת הפעלה, מעדיך הרכבת המחשב בחנות.

8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? אם לא אפשר גם לציין איזור מגורים. אזור תל אביב

9. האם יש בקשות מיוחדות כלשהן? (לדוגמא תמיכה בהתקנים/חיבורים כגון FW/RAID/USB3/ESATA, דרישה לחומרה ספציפית וכדומה). לא שידוע

10. האם חשוב לשמור על אופק שדרוג המחשב? האם מתוכנן שדרוג מאסיבי של המחשב בעתיד?אולי הכנסה של כרטיס טלויזיה בעתיד לצורך הקלטה ממקור חיצוני

מקווה הפעם עשיתי זאת כמו שצריך, תודה מראש

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים