עבור לתוכן

רשת אינטרנט ביחידת דיור

Featured Replies

פורסם

אהלן

אני ושותף מתגוררים ביחידת דיור בוילה .

בעל הבית נתן לנו להשתמש ברשת האלחוטית שלו אבל הבעיה שזה קולט ממש חלש בקומה שאנחנו גרים ויש מלא ניתוקים ומהירות חלשה .

האינטרנט הוא של אורנג מה שכרגע יש .

אילו אופציות עומדות בפנינו כרגע מבחינת חיבור לאינטרנט , האם החלפת הראווטר אצל בעל הבית יעזור ?

איזשהו ציוד שאנחנו יכולים לחבר אצלנו ?

יש אפשרות להתחבר בנפרד לאינטרנט בלי להתטריד את בעל הבית .

אשמח לשמוע על רעיונות .

תודה :)

פורסם

אם אתם יכולים להעביר כבל אל יחידת הדיוק, זה יהיה הפתרון הזול והעמיד ביותר.

אתם גם יכולים לרכוש נקודת גישה ולהגביר דרכה את האות האלחוטי של בעל הדירה.

אם השתית של בזק / הוט היא נפרדת, תזמינו תשתית אינטרנט + ספק ותהנו מאינטרנט נפרד מבעל הדירה.

פורסם
  • מחבר

העברת כבל לא באה בחשבון - הוא לא יסכים לזה לעולם .

במידה ואני קונה ראווטר אלחוטי ומגדיר אותו כ AP האם יש לי איזשהו צורך להתעסק עם הציוד רשת שנמצא בדירה של בעל הבית, הכוונה הגדרות בראווטר שלו או משהו בסגנון כי במידה וכן הוא לא נראה לי שיזרום על זה .

תשתית נפרדת ? ז"א ?

נראה לי שהכל אותה התשתית כי זה תכלס אותו בית רק כניסה נפרדת וקיר ביננו .

פורסם

הום פלאג,

יציב, ולא דורש שום התעסקות עם העברת כבלים וכו'.

פורסם

לטווח של עד חצי שנה, יכול להיות שיותר זול לעשות תשתית נפרדת מאשר לרכוש הום-פלאג.

תשתית נפרדת זה אומר להזמין הוט/בזק וספק אינטרנט בנפרד מהבעל בית שלך. כך שלא תיהיו תלויים בו ובעומס על הקו שלו.

פורסם
  • מחבר

מה זה הום פלג ?

פורסם

רשת דרך רשת החשמל.

צד אחד של ההום-פלאג מתחבר לראוטר של הבוס שלך, והצד השני פשוט מחובר לחשמל ומעביר דרך תשתית החשמל את הרשת. ביחידת דיור שלך יש עוד הום-פלאג המתרגם חזרה לרשת רגילה, ומתחבר ישירות לכרטיס הרשת במחשב, או ל switch זול לדוגמה, עבור חיבור מחשבים נוספים.

פורסם

איך זה מבחינת המהירות והאיכות של הגלישה/הורדה? ביחס לאינטרנט אלחוטי נניח? וביחס לחיבור חוטי רגיל?

פורסם

אם אני לא טועה, החדשים מגיעים לרוחבי פס, שמספיקים ויותר לאינטרנט המהיר ביותר בישראל כיום.

חפש כאן בפורום. פורסמה ביקורת לא ממזמן.

פורסם
  • מחבר

תודה על התגובות, הבנתי אבל ששני הפלאגים אמורים להיות מחוברים על אותה פאזה, ואצלנו רשת החשמל נפרדת, שימוש בראוטר כ ap לא אפשרי פה בלי התעסקות בציוד של בעל הבית ?

תודה

פורסם

יש פלאגים שיודעים לעבוד על פאזות נפרדות, אם יש ירידה במהירות.

בכל מקרה, הביצועים אצלי היו מספקים להזרים סרטי FHD ללא שום קושי.

פורסם
  • מחבר

אוקי תודה - יש לך המלצה על משהו ספציפי ? אפשר לחבר את זה לציוד רשת שאורנג מתקינים ?

פורסם

אוקי תודה - יש לך המלצה על משהו ספציפי ? אפשר לחבר את זה לציוד רשת שאורנג מתקינים ?

מה התקציב שלך? קרא את הסקירה הזאת - http://www.netcheif.com/Reviews/DHP-500AV/DHP-500AV.htm

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים