עבור לתוכן

מחפש אנשים בעלי תחומי עניין משותפים

Featured Replies

פורסם

ההודעה הזו תראה קצת פתאטית, אבל כבר עברתי את הגיל שאכפת לי מלעשות פדיחות.

אני בחור בשנות השלושים לחייו שנתק קשר כמעט עם כל המעט חברים שלו והמעט שנשארו נשואים עם ילדים כך שאין לי הרבה מה לעשות איתם.

כנראה שאני בן אדם קצת קשה. חחח.

בכל מקרה, בזמן הפנוי הרב שיש לי אני בדרך כלל מפתח משחקים. פיתחתי משחק לPC וANDROID והתחלתי למכור אותו, למרות שהוא לא נחל הצלחה רבה.

בגדול אני לא מתבייש לומר שאני תכנת מאוד מוכשר ואני עושה דברים בקלות שאחרים לא יודעים אפילו מאיפה להתחיל.

מכיוון שפיתוח משחקי מחשב הוא תחום עיניין שלי, חשבתי לחפש אנשים שעוסקים בתחום. בתור תחביב, אבל כמעט ושאין בארץ. או שאני לא יודע איפה לחפש.

חשבתי שזה כיוון טוב להכיר אנשים חדשים, אבל הפורום המסכן בתפוז לא נראה לי מקום טוב להכיר הרבה אנשים. מה גם שנראה לי שהאנשים שם הם לא בגיל שלי.

בכלל אני לא יודע "איפה להכיר" אנשים ברשת או למצוא אנשים עם תחומיי עיניין משותפים. הכל נראה מאוד קטן באתרים של הארץ או שזה לנוער או סתם מקום של אנשים לא עם התחומי עיניין שלי.

האתר הזה מוצא חן בעיניי מבחינת התחומי עיניין וגם נראה לי שאנשים פה קצת יותר מבוגרים. הבעיה היא שהאתר הזה הוא לא FACEBOOK או אתר חברתי, אז בגלל זה זה קצת מוזר בכלל לכתוב כזו הודעה פה.

אם אתם מכירים אתרים או IRC או כל דבר שיש בו אנשים בגיל שלי 26-32 ועם תחומי עיניין שאיכשהוא קשורים למשחקים או מחשבים, או כל דבר שלא מושך אליו את הערס המצוי(כמה פלצן אני חחח) אז אשמח לשמוע.

כן יכול להיות שאני פשוט צריך להפנות את השאלות האלה לGOOGLE, אבל מהחיפושים שעשיתי אף פעם לא מצאתי מקום שהוא גם נומרלי וגם יש בו יותר מ20 אנשים.

אגב, האם אני יכול לתת קישור איפשהוא למשחקים שלי ולדברים שאני עושה כדי שתוכלו להתרשם?

מצטער אן אני עובר על חוקי הפורום. נראה לי שלא?

פורסם

תתפלא, אבל יש כאן אנשים בגיל שלך שגם להם אין חברים ואוהבים משחקים מחשב.

השאלה היא מה בדיוק אתה מחפש?

פורסם
  • מחבר

בשלב ראשון רק לדבר עם אנשים עם תחומי עיניין משותפים בגילאים שלי בפורום או בSKYPE.

זה מוזר, אבל פתאום אני שם לב שבשנים האחרונות אני בכלל לא מדבר עם ישראלים, מלבד המשפחה שלי ובעבודה.

באינטרנט אני רק מדבר עם אנשים מחו"ל (האנגלית שלי השתפרה המון בזכות זה xD)

עריכה: אגב יש מקום שבו אני יכול לקשר לבלוג פיתוח ולדברים שאני עושה בפיתוח משחקים?

פורסם
  • מחבר

משום מה חשבתי שזה פורומים לנוער או משהוא כזה.

פורסם

יש עמותה של פיתוח משחקים בארץ - היא נקראת GameIS.

http://gameis.org.il/

יש להם גם קבוצה בפייסבוק.

מתקיימים מפגשים וארועים של העמותה לעיתים קרובות.

פורסם
  • מחבר

לא ראיתי שאפילו אחד ממנהליי הקבוצה פיתח משחק שהצליח ברמה מינימלית, וזה נראה לי חמדנות לשמה שהם מארגנים ארועים בתשלום ובכך מסדרים לעצמם פרנסה על חשבון אנשים שרוצים לפתח משחקים.

פורסם

לא הבנתי לפי מה אתה קובע את העובדות האלה.

בעמותה חברים אנשים מכמה חברות בארץ שגם פיתחו משחקים באופן מסחרי. (לדוגמה SpikySnail שפתחו את The Splatters)

אתה ממש לא חייב להצטרף לעמותה, אתה יכול גם רק להצטרף לעמוד בפייסבוק.

קצת תמוהה בעיני התוקפניות שלך.

פורסם
  • מחבר

בעיניי תמוהה למה צריך לשלם "סכום סימלי" של 50 ש"ח כדי להצטרף לעמותה.

לא ראיתי שהם עושים משהוא אחד שתורם לאנשים "רגילים" להכנס לעולם פיתוח המשחקים. אבל אוליי פיספסתי.

זה לא כל כך נדיר שיש אנשים חמדנים ונצלנים ורמאים בארץ, אבל לא בטוח לגביי GAMEIS.

פורסם

אני יודע שיש כאן בפורום לפחות משתמש אחד שמפתח משחקים. אני לא זוכר איך קוראים לו, אבל יש בפורום משחקים כמה עמודים אחורה אשכול שהוא פתח בנושא משחק שהוא מפתח\פיתח

פורסם

אני מכירה איזה בחור שעוסק בפיתוח - אם אני לא טועה בתחום המשחקים.

הוא גם כן התלונן בזמנו שנמאס לו מהחברים שלו או משהו.

אני יכולה לנסות "לשדך" ביניכם או משהו.

מעוניין?

פורסם
  • מחבר

אם הוא בסביבות גיל ה 30 אז כן.

אני אשלח לך את הSKYPE שלי

• 2 שבועות מאוחר יותר...
פורסם

אתה יכול לפרסם קישור למשחקים שפיתחת ל PC?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים