פורסם 2012 ביולי 2013 שנים לאור המבצעים בסטים השבוע, חשבתי לעצמי שזה בדיוק הזמן להשלים פערים. אז קניתי את פורטל.אבל לאחר כל ההורדה וההתקנה, פורטל לא עולה. הוא מראה לי שהוא מסתנכרן עם השרתים וכל זה, אבל בסוף- לא עולה.אחרי שהוא מסיים את הסינכרון, לא נראית כל עליה בצריכת הזיכרון של סטים, אבל אולי הוא כן רץ, רק על פרוסס נפרד.מישהו יודע מה עושים?
פורסם 2012 ביולי 2113 שנים סגור את סטים ותיפתח מחדש לפעמים זה עוזר ,ושאני אומר ליסגור אז לא רק את החלון אלה את סטים עצמו
פורסם 2012 ביולי 2113 שנים מחבר בוודאי שעשיתי את זה, ואפילו ריסטרטתי את המחשב.כבר נכנסתי למאפיינים ועשיתי "verify integrity of game cache". ושוב ריסטרטתי.עדיין לא עובד.תודה רבה על הניסיון בכל אופן.עוד רעיון מישהו?
פורסם 2012 ביולי 2113 שנים מחבר התקנתי דרייבר סאונד חדש ו-DX עדכני.אין שום סיבה שפורטל לא ירוץ על הגרוטאה שלי, שמתוארכת בערך לזמן יציאתו.athlon 64 3500+Gigabyte m68m-s2pnvidia geforve 7025 + 256 MB ram (מובנה בלוח)1GB ram ddr2 (2x512MB) 333Mhzwin XP professional 32-bitערכתי כמה בדיקות, ואין שום סיבה חומרתית בעולם שהוא לא ירוץ.
פורסם 2012 ביולי 2113 שנים תנסה להריץ את הקובץ hl2.exe בתיקיה C:\Program Files (x86)\Steam\steamapps\YOUR_STEAM_USERNAME\portal במצב תאימות.תמחק את הקובץ clientregistry.blob, תריץ את סטים מחדש ואז תנסה להריץ את המשחקאם לא עוזר, תמחק את התיקיה C:\Program Files (x86)\Steam\steamapps\YOUR_STEAM_USERNAME\portal ותפעיל את המשחק ותראה אם זה פתר את הבעיה
פורסם 2012 ביולי 2213 שנים מחבר ניסיתי, ושניהם לא עבדו תודה רבה בכל אופן. האם יתכן ויש לכך קשר לעובדה שבמקור התקנתי את סטים בכונן C ואחר כך העברתי לD? חשוב לציין שזה נעשה לפני שהורדתי את פורטל, שמשחקים אחרים כן עובדים, ושההעברה התבצעה כך: https://support.steampowered.com/kb_article.php?ref=7710-tdlc-0426 כמו כן, אני לא רואה את תמונת האייקון מקורי על השורטקטים בשולחן העבודה, אלא את תמונת ברירת המחדל של ווינדוס לאייקונים. השורטקטים בכל זאת עושים את העבודה (חוץ מזה של פורטל).
פורסם 2012 ביולי 2213 שנים 1. תסגור את סטים.2. תנווט לערכים הבאים ברג'יסטרי ותסיר אותם (את התיקיות כולל התוכן שלהן):- HKEY_CURRENT_USER\Software\Valve\Steam- HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Valve3. תנווט לתיקיה שסטים נמצא בה. תסיר -הכל- חוץ מהתיקיה SteamApps והקובץ Steam.exe.4. דאבל קליק על Steam.exe
פורסם 2012 ביולי 2213 שנים תנסה להריץ את המשחק מסטים עצמו ולא מהקיצור דרך, לפעמים הוא נדפק (ולא עושה כלום בלחיצה עליו) וצריך ליצור קיצור דרך חדש
פורסם 2012 ביולי 2213 שנים מחבר תנסה להריץ את המשחק מסטים עצמו ולא מהקיצור דרך, לפעמים הוא נדפק (ולא עושה כלום בלחיצה עליו) וצריך ליצור קיצור דרך חדשכבר ניסיתי זאת יותר מפעם אחת. תודה בכל אופן.1. תסגור את סטים.2. תנווט לערכים הבאים ברג'יסטרי ותסיר אותם (את התיקיות כולל התוכן שלהן):- HKEY_CURRENT_USER\Software\Valve\Steam- HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Valve3. תנווט לתיקיה שסטים נמצא בה. תסיר -הכל- חוץ מהתיקיה SteamApps והקובץ Steam.exe.4. דאבל קליק על Steam.exeלמחוק גם את HKEY_CURRENT_USER\Software\Valve\Half-Life ?מעולם לא היה לי את HL או HL2. זו תיקיה שקשורה לפורטל.תודה רבה!
פורסם 2012 ביולי 2213 שנים תנסה בהתחלה בלי. אם לא מצליח תעבור שום על ההוראות רק שהפעם תמחק את כל הההורה שנקרא "Valve".
פורסם 2012 ביולי 2413 שנים מחבר -LosNir- השיטה לא עבדה לצערי. לעדכן את nvidia physx ניסית ? לדעתי הGPU שלי לא תומך בזה, וגם פורטל, כך הבנתי, לא עושה שימוש בזה. ניסית להתנתק מסטים (לעבוד מצב Offline) ואז לנסות להפעיל את המשחק? אני אנסה עכשיו. עריכה: פורטל לא יכול לרוץ בoffline mode. אני חושב שאני פשוט אפרמט את המחשב בקרוב... תודה רבה לכל העוזרים! אגב, אם יש לכם עוד פתרונות למצב, שתפו אותי!
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.