עבור לתוכן

מצעד הדירות הגרועות של תל-אביב: חלק ב'

Featured Replies

פורסם

חיפה כזאת קטנה?

חיפה יותר גדולה מת"א

• תגובות 58
  • צפיות 5.6k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

ת״א לא כזאת גדולה

הבסיס שלי (נבטים) קטן מת״א כולה ב3-4 קמ״ר...

פורסם

ת"א אחת הערים הגדולות בישראל

בכל מקרה, לדעתי חיפה שניה אחרי ירושלים בשטח

פורסם

בירושלים זה לפחות 20 דקות ברכב...

פורסם
  • מחבר

אז מזל שבחיפה יש מנהרות תת קרקעיות שחוצות את העיר...

פורסם

גם בירושלים יש לך כבישים מהירים כולל מנהרות וגשרים. היא פשוט ענקית.

פורסם

נו באמת, אלו עוד הדירות הנורמליות בת"א. גם שאין שמה הרבה תמונות להמחיש את הזוועות :)

הינה בלוג טוב בנושא, עם דברים הרבה יותר מדהימים:

http://crazylandlord.wordpress.com/

<blockquote>אני רוצה להציג לפניכם את הדירה האחרונה שגרנו בה בת"א. זאת דירת שני חדרים, מתפרקת ומאולתרת לחלוטין, רועשת יום ולילה, מתחממת בקיץ כמו תנור עם טרמוסטט מקולקל.

שילמנו 3000 ש"ח לחודש, ואחרי שנה בעל הבית רצה להעלות לנו את שכר הדירה ל-3700. כשהתחננתי בפניו ואמרתי לו שאנחנו לא יכולים לשלם סכומים כאלה, הוא אמר שבקלות הוא יכול למצוא מישהו שישלם אפילו יותר. הדיירים שנכנסו במקומנו סגרו איתו על 3850 ש"ח לחודש.

שילמה 3,000 כדי לגור בדירה מתפרקת ומטונפת. הדיירים החדשים הסכימו לשלם 3,850. אין מילים.

</blockquote>

פורסם

יש לי חברים שמשלמים 5000 ש"ח על דירת שני חדרים מטונפת ומתפרקת במרכז תל אביב, רק על המיקום

זה נכון להגיד שבכל עיר מרכזית במדינה מערבית זה המצב, אבל זה נראה לי שתל אביב כבר עברה ערים גדולות וטובות ממנה מבחינת רמת המחירים

אפשר לחשוב מה מקבלים בתמורה :/

פורסם

צריך להתחיל להרוס בניינים נמוכים ולבנות לגובה.

פורסם

אהא. ומה עם התשתיות?

פורסם

גם את זה יש לשדרג. אין כאן בארץ שום תכנון קדימה.

בניו יורק מבצעים עבודות תשתית לעוד עשרות שנים. הרכבת התחתית תוכננה לפני עשרות שנים כך שתתאים לצרכים היום.

פורסם

היום יש תכנון קדימה. בעבר לא היה. בישראל יש רק שתי ערים שתוכננו מהיסוד - אשדוד ומודיעין.

פורסם

יש רק דבר אחד שתוכנן במדינה הזו קדימה, וזה המיסים! :-[ (וגם זה נטול בספק אם נראה את הכסף בחזרה בדרך עקיפה של ביטחון וכאלה..)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים