עבור לתוכן

איך להתלונן על מוכר רמאי מאיביי לאחר 45 יום מהקניה ?

Featured Replies

פורסם

אני במקומך לא הייתי סומך על זה כל כך ולקראת ה 45 יום אם אין תגובה מהמוכר , פותח קייס

אני תמיד נוקט במשנה זהירות, ומתריע בפניהם כשהמוצר לא הגיע לקראת היום ה-40.

אבל אפילו פיספסתי... במוצרים זולים כאלה בכלל לא הייתי דואג, וכמעט אין לזה חשיבות (על דולר אני כבר לא פותח קייס).

המוכרים נוטים להיות הוגנים מאוד, מעבר לנדרש (אפילו שמרמים אותם כל הזמן), ותמיד ישאפו לרצות אותך.

בקיצור, אף אחד לא סידר אותך - חותם לך על זה.

בדולר לא עושים רווח...

פורסם
  • מחבר

nat64x ידידי אם זה היה המקרה היחיד ניחא .

אבל הוא לא .

באותה תקופה של זמן , קניתי מוצר ב 20 $ . ולאחר כמה חודשים התקלקל

המוכר ציין שיש אחריות של חצי שנה .

יצרתי איתו קשר והוא ביקש שאשלח להם לסין

שלחתי

עברו חודשיים ועדיין המוכר טוען שלא קיבל כלום .

האמנתי לו ואז הצעתי לו שישלח לי חדש במחיר מוזל של 14$ הוא הסכים .

וגם אז לא ידעתי למגבלה של 45 יום גם באיביי וגם בפאיפאל .

עברו חודשיים ולא קיבלתי כלום יצרתי קשר עם המוכר באדיבות גמורה ובאיזה שלב הפסיק לענות לי בכלל !

אם אתה רוצה להיות נאיבי זאת זכותך . לבעלי השכל אני ממליץ לפתוח קייס לקראת יום ה 45 אחרת הכסף שלכם ילך לאיבוד ולא יהיה מי שיעזור לכם תשאלו את נמסיס .

פורסם

כבדהו וחשדהו. תמיד אתה יכול לפתוח dispute לפני היום ה-45 ולשלוח למוכר הודעה בדבר. אם הכל מסתדר אתה מבטל את ה-dispute.

פורסם

לבעלי השכל אני ממליץ לפתוח קייס לקראת יום ה 45 אחרת הכסף שלכם ילך לאיבוד ולא יהיה מי שיעזור לכם תשאלו את נמסיס .

לא הבנת. אני כמובן תמיד ממליץ לפתוח קייס לפני ה-45 יום, ולא להיות נתון לחסדיהם, יושרם או רצונם הטוב.

אך מנסיוני, במוצרי דולר אין גם חשיבות ממש לכך, ואין צורך להקפיד הקפדה יתרה.

בכלל, תמיד כדאי לבקש החזר כספי ולקנות מחדש, מאשר לבקש שישלח שוב.

כך לא צריך לפתוח קייס מיותר, ומגבלת ה-45 יום מתאפסת.

פורסם
עבר יותר מחודש ולא קיבלתי כלום .

אין לי מושג אם זה תקף כאן במקרה הזה, אבל לפני שנה בערך הזמנתי מוצר כלשהו (לא מאיביי) והוא הגיע אליי רק לאחר 3-4 חודשים!

ככל הנראה שהוא נתקע במכס.

חשבת על האפשרות שהמוצר נתקע?

פורסם

כבדהו וחשדהו. תמיד אתה יכול לפתוח dispute לפני היום ה-45 ולשלוח למוכר הודעה בדבר. אם הכל מסתדר אתה מבטל את ה-dispute.

:goodposting:

ככה אם הכל בסדר פשוט מבטלים את התיק, ואם המוכר באמת 'עשה תרגיל' יש לך גב.

פורסם

יש לך אפשרות להתלונן בebay על המוכר הזה אם אתה טוען שהוא עושה זאת בשיטתיות

כמו כן אתה יכול להתלונן עליו בpaypal גם כן עד אותו דבר בדיוק, במקרה ויש חשד ברמאות.

paypal לא משחקים משחקים, הם יוצרים קשר עם המוכר ובודקים את זה מולו, אם היו עליו תלונות בעבר אני מאמין שזה לא יעבור בשתיקה.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים