פורסם 2012 ביולי 1913 שנים שלום לכולם . עשיתי קניה של כמה דברים מאיזה מוכר מאיביי . קיבלתי הכל חוץ מדבר אחד . עכשיו בטיפשותי\תמימותי יצרתי קשר עם המוכר ואמרתי לו את זה והוא סיכם שהוא ישלח לי שוב . עבר יותר מחודש ולא קיבלתי כלום . היה עלי לדרוש זכוי , כי לאחר 45 יום מהקניה אי אפשר להתלונן יותר על המוכר . גם בפאי פאל יש את אותו חוק . והמוכר ידע על זה היטב ועכשיו אין לי איך להתלונן עליו . הסתכלתי עכשיו בהיסטוריה של של הפידבקים והרבה אומרים שלא קיבלו כלל את מה שהם קנו ! משמע המוכר הזה בשיטתיות לא שולח כלל איך מתלוננים עליו ? האמת המוצר עצמו עלה לי רק דולר אחד ככה שזה לא נורא כל כך . אבל עדיין דין פרוטה כדין מאה והייתי רוצה להעמיד את המוכר הזה על מקומו . יש אפשרות להתלונן עליו דרך איביי איכשהו ?
פורסם 2012 ביולי 1913 שנים מחבר לפעמים לומדים על הבשר ...את הלקח למדתי , מסתבר שחלק מהמוכרים לא תמימים כלל . אבל עדיין אין איזה אפשרות להתלונן לאיביי ? להשאיר איזה חוות דעת ?
פורסם 2012 ביולי 1913 שנים מחבר עברו יותר מ60 יום מהקניה לא יכול גם להשאיר פידבק . הייתי בטוח שהוא שלח לי ולא שמתי לב לזמן . פראיירים לא מתים ...
פורסם 2012 ביולי 1913 שנים אז תשמח שיצאת בזול. אני התוודעתי למגבלות ה 45 יום כשקניתי גלאי רדאר ב 300 דולר...
פורסם 2012 ביולי 1913 שנים מחבר כן יש בזה משהו ..רק קצת מכעיס שחלק מהמוכרים מנצלים את תמימות הקונים . אז מה עשית בסוף עם הראדאר ? החזיר לך את הכסף בסוף ?
פורסם 2012 ביולי 1913 שנים שלחתי לו הודעה זועמת לא מזמן נראה אם הוא יגיב לה בכלל ...שואל אותך. למה זועמת אם אפילו לא ביקשת זיכוי?! באמת נראה לך שהוא מנסה לתחמן אותך על דולר עלוב :s05:
פורסם 2012 ביולי 1913 שנים מחבר נראה איך הוא יגיב . קשה לי להאמין שהוא יזכה אותי אפילו בדולר עלוב .. נראה שיש מוכרים שמנצלים את תמימות המוכרים מתוך כוונה תחילה שלאחר 45 יום אי אפשר לעשות כלום .
פורסם 2012 ביולי 1913 שנים כן יש בזה משהו ..רק קצת מכעיס שחלק מהמוכרים מנצלים את תמימות הקונים . אז מה עשית בסוף עם הראדאר ? החזיר לך את הכסף בסוף ?נעלם מהאיביי כאילו בלעה אותו האדמה אחרי שהצטברו כמה תלונות.
פורסם 2012 ביולי 1913 שנים נשמע כאילו כולך רעש, געש וציפצופים, ואפילו לא נתת לו הזדמנות נאותה לתקן. דבר ראשון, קח נשימה עמוקה ותרגע... קרוב לוודאי המוכר כבר שלח פעמיים את המוצר, והוא פשוט מתעקב או אבד בדרכו. מוכרים לא אחת זיכו אותי גם אחרי 60 יום, כך שלטענותיך אין ביסוס עובדתי. תהיה מנומס ונחמד למוכר, הוא גם יהיה אדיב כלפיך.
פורסם 2012 ביולי 1913 שנים מחבר קרוב לוודאי המוכר כבר שלח פעמיים את המוצר, והוא פשוט מתעקב או אבד בדרכו. ....מוכרים לא אחת זיכו אותי גם אחרי 60 יום, כך שלטענותיך אין ביסוס עובדתי. ....אני במקומך לא הייתי סומך על זה כל כך ולקראת ה 45 יום אם אין תגובה מהמוכר , פותח קייס
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.