פורסם 2012 ביולי 1913 שנים הוא של חברה לא כ"כ מוכרת , BIWIN, אבל משיטוט ברשת נראה שהם לא רעים בכלל. רציתי לראות את המספרים על המחשב שלי...על איזו תוכנה אתם ממליצים?
פורסם 2012 ביולי 2013 שנים מחבר תודה הורדתי את התוכנה, הרצתי את הטסט והמזספרים שאני מקבל נמוכים משמעותית מאלו שאני רואה בביקורות ברשת.. אלו המספרים שלי : וזה טסט בנץ' שמציג מספרים שגבוהים פי 3 בערך: http://thessdreview.com/our-reviews/biwin-s836-elite-sata-3-120gb-ssd-review-top-vantage-performance-achieved/3/ מה הסיבה? האם יש לי צוואר בקבוק במעבד? או שסתם הSSD הזה שווה לתחת?
פורסם 2012 ביולי 2013 שנים מחבר הנה AS SSD: אז מה עליי לבדוק? נכנסתי לאתר של BIWIN - אין שום עידכון קושחה לכונן שלי. ע, - אבל באתר של ASUS יש מליון ואחד עידכונים ללוח אם...יש טעם לעדכן?
פורסם 2012 ביולי 2013 שנים מחבר עידכנתי צ'יפסט..זו התוצאה שהתקבלה לאחר מכן : יש עידכון לSATA ...ננסה גם אותו.
פורסם 2012 ביולי 2013 שנים מחבר אחרי העידכון של הSATA..: אגב, יש מצב שהכונן פשוט לומד שאני מפעיל את הAS SSD, ולכן הוא יודע להגיב יותר טוב לטסט בכל עלייה? כי השיפורים כמו שאתם רואים הם ממש מזעריים.. אולי משהו בביוס שלי לא מאופשר? אוף :-\
פורסם 2012 ביולי 2013 שנים תראה לתוצאות קריאה רציפה בקישור שהבאת לא תגיע, הכונן שלהם מחובר לSATA3 ולך יש רק SATA2.אבל, זה לא קריטי כי מה שחשוב זה ה4K.אתה בטוח שהכונן שלך זהה לזה בביקורת?
פורסם 2012 ביולי 2013 שנים מחבר למה? לי יש SATA3..לפחות לפי האתר של ASUS. זה אותו כונן - BIWIN 128 GB elite series.עידכנתי מלא שטויות מהאתר של ASUS, כלום לא עוזר. אני אפתח קריאה באתר של BIWIN. נראה אם ה SUPPORT שלהם שווה משהו.
פורסם 2012 ביולי 2013 שנים מחבר אאה אופס.. SATA 3GB זה SATA 2..איזה שם קקי, מה זה בכוונה בשביל להטעות?טוב, אתה חושב שזו הסיבה להבדלים?
פורסם 2012 ביולי 2013 שנים מחבר טוב זה לא רע בכלל האמת...בייחוד בהתחשב במחיר הכונן (300 ש"ח ל120 GB). תודה לכולכם.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.