עבור לתוכן

דרייברים להאקינטוש

Featured Replies

פורסם

הי שלום

התקנתי היום האקינטוש וב"ה הכל עבר בהצלחה, כמעט.

משום מה אני לא מצליח להתקין דרייבר לכרטיס קול (Realtek ALC 662V HD audio 5.1)

ויש לי בעיה עם הוידאו (geforce gt420), הוא דווקא כן מזהה אותו, אבל כנראה שלא ממש טוב כי אני לא מצליח להפעיל סרטונים ביוטיוב.

מה לעשות?

אה, אם אנחנו כבר פה איך אני יכול להפוך את הctl לcommand, כרגע מקש הcommand על המקלדת שלי הוא הwinkey, יהיה לי הרבה יותר נוח אם זה היה הctl.

תודה רבה

פורסם

אני לא חושב שמותר לכתוב פה פוסטים על תוכנות לא חוקיות... תאלץ למצוא פורום אחר, לפני שנועלים לך את הפוסט.

פורסם
  • מחבר

אין שום דבר לא חוקי בהתקנת האקינטוש במידה וקניתי את הדיסק מאפל

פורסם

כרטיס מסך: מה גרסת המערכת שלך, ואיזה דרייברים התקנת לכרטיס מסך?

כרטיס קול: הכרטיס הזה עדיין לא נתמך, תנסה VoodooHDA או אולי זה יעבוד http://www.osx86.net/view/2941-10.8_alc662_fully_working_ml.html

לגבי המקלדת: מה שאתה מחפש נמצא תחת הכתובת System Preferences / Keyboard / Modifier Keys

פורסם
  • מחבר

גרסת המערכת היא 10.7 lion

אני לא זוכר איזה דרייברים האמת, משהו שהורדתי מהאינטרנט שהיה אמור להיות דרייבר לאינבידיה.

ועזרת לי לגבי המקלדת, תודה רבה זה הרבה יותר נוח לי עכשיו

פורסם

ממליץ לך לקנות כרטיס קול usb בסיסי

אני קניתי בזמנו מdealextreme

עובד בכל המערכות ישר "מהקופסא" בלי מאמצים והגדרות.

בהנחה שדרישות ה אודיו שלך הם סבירות ואתה לא צריך משהו סופר דופר (לי זה הספיק, לא יספיק לכל אחד)

פורסם

הדרייבר שאתה צריך לכרטיס מסך נמצא באתר של Nvidia, יש שם מספר גרסאות בהתאם לגרסת המערכת. (עובד בשילוב עם GraphicsEnabler)

לגבי כרטיס קול OMRIJ צודק, במקרים כאלה עדיף פשוט אחד חיצוני. יש כרטיסים של Dynamode ב40שח שעובדים עם מק ללא צורך בהתקנת דרייברים.

פורסם

רגע, אז מותר או אסור לדבר פה על האקינטוש?

פורסם
  • מחבר

סליחה על הבורות אבל מה זה graphics enabler?

פורסם

פרמטר ששמים ב

com.apple.Boot.plist

פורסם

רגע, אז מותר או אסור לדבר פה על האקינטוש?

כל עוד מדובר בתכנה שנרכשה באופן חוקי ולא תכנה פירטית - אין בארץ שום חוק שאוסר להתקין אותה על כל דבר שאתה רוצה.

(כמו שאתה קונה ספר שכתוב עליו "יש לך אישור לקרוא אותו רק בשירותים" - אתה לא עובר על שום חוק אם תקרא אותו מחוץ לשירותים.)

אבל כל דיבור על הפצות פרוצות של OSX והורדות בלתי חוקיות העוברות על חוק זכות יוצרים התשס"ח 2007 - ינעל והמשתמש יקבל אזהרה!

סליחה על הבורות אבל מה זה graphics enabler?

GraphicsEnabler=Yes זאת פקודה לBootloader המאפשרת תמיכה במבחר רחב של כרטיסי מסך שונים, תוך כדי שימוש בדרייברים מקוריים של אפל.

פורסם
  • מחבר

ניגשתי להתקין את הדרייברים מinvidia אבל הוא דרש שאני אשדרג ל10.7.3 קודם, אז עשיתי את זה.

דא עקא כל המערכת התהפכה עלי :)

כבר לא עובדים לי הcmd+c ולמעה כל צירופי הcmd הפסיקו לעבוד לי, והfinder לא מראה לי את הplaces רק favorites.

מישהו מכיר את התופעות האלו אחרי עדכון?

פורסם

האם שדרגת באמצעות העדכון הזה? http://support.apple.com/kb/DL1484 אם לא, תשדרג שוב באמצעותו ולא דרך Software Update.

פורסם
  • מחבר

סתם נלחצתי.

וכן שידרגתי דרך זה.

פשוט קודם לכן שיניתי את המקש cmd שיהיה בעצם ctrl, עכשיו החזרתי חזרה והכל עובד.

ובfinder זה היה פשוט בעיה בהגדרות.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים