פורסם 2012 ביולי 1913 שנים הי שלוםהתקנתי היום האקינטוש וב"ה הכל עבר בהצלחה, כמעט.משום מה אני לא מצליח להתקין דרייבר לכרטיס קול (Realtek ALC 662V HD audio 5.1)ויש לי בעיה עם הוידאו (geforce gt420), הוא דווקא כן מזהה אותו, אבל כנראה שלא ממש טוב כי אני לא מצליח להפעיל סרטונים ביוטיוב.מה לעשות?אה, אם אנחנו כבר פה איך אני יכול להפוך את הctl לcommand, כרגע מקש הcommand על המקלדת שלי הוא הwinkey, יהיה לי הרבה יותר נוח אם זה היה הctl. תודה רבה
פורסם 2012 ביולי 1913 שנים אני לא חושב שמותר לכתוב פה פוסטים על תוכנות לא חוקיות... תאלץ למצוא פורום אחר, לפני שנועלים לך את הפוסט.
פורסם 2012 ביולי 1913 שנים http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=536297.0 אם יש לך את הדיסק המקורי, אז ע"פ החוק (האמריקאי כנראה) ההתקנה היא חוקית לחלוטין. אבל אני כבר מבולבל ממה שקורה פה.
פורסם 2012 ביולי 1913 שנים כרטיס מסך: מה גרסת המערכת שלך, ואיזה דרייברים התקנת לכרטיס מסך?כרטיס קול: הכרטיס הזה עדיין לא נתמך, תנסה VoodooHDA או אולי זה יעבוד http://www.osx86.net/view/2941-10.8_alc662_fully_working_ml.htmlלגבי המקלדת: מה שאתה מחפש נמצא תחת הכתובת System Preferences / Keyboard / Modifier Keys
פורסם 2012 ביולי 1913 שנים מחבר גרסת המערכת היא 10.7 lionאני לא זוכר איזה דרייברים האמת, משהו שהורדתי מהאינטרנט שהיה אמור להיות דרייבר לאינבידיה.ועזרת לי לגבי המקלדת, תודה רבה זה הרבה יותר נוח לי עכשיו
פורסם 2012 ביולי 1913 שנים ממליץ לך לקנות כרטיס קול usb בסיסיאני קניתי בזמנו מdealextremeעובד בכל המערכות ישר "מהקופסא" בלי מאמצים והגדרות. בהנחה שדרישות ה אודיו שלך הם סבירות ואתה לא צריך משהו סופר דופר (לי זה הספיק, לא יספיק לכל אחד)
פורסם 2012 ביולי 1913 שנים הדרייבר שאתה צריך לכרטיס מסך נמצא באתר של Nvidia, יש שם מספר גרסאות בהתאם לגרסת המערכת. (עובד בשילוב עם GraphicsEnabler)לגבי כרטיס קול OMRIJ צודק, במקרים כאלה עדיף פשוט אחד חיצוני. יש כרטיסים של Dynamode ב40שח שעובדים עם מק ללא צורך בהתקנת דרייברים.
פורסם 2012 ביולי 1913 שנים רגע, אז מותר או אסור לדבר פה על האקינטוש?כל עוד מדובר בתכנה שנרכשה באופן חוקי ולא תכנה פירטית - אין בארץ שום חוק שאוסר להתקין אותה על כל דבר שאתה רוצה.(כמו שאתה קונה ספר שכתוב עליו "יש לך אישור לקרוא אותו רק בשירותים" - אתה לא עובר על שום חוק אם תקרא אותו מחוץ לשירותים.)אבל כל דיבור על הפצות פרוצות של OSX והורדות בלתי חוקיות העוברות על חוק זכות יוצרים התשס"ח 2007 - ינעל והמשתמש יקבל אזהרה!סליחה על הבורות אבל מה זה graphics enabler? GraphicsEnabler=Yes זאת פקודה לBootloader המאפשרת תמיכה במבחר רחב של כרטיסי מסך שונים, תוך כדי שימוש בדרייברים מקוריים של אפל.
פורסם 2012 ביולי 1913 שנים מחבר ניגשתי להתקין את הדרייברים מinvidia אבל הוא דרש שאני אשדרג ל10.7.3 קודם, אז עשיתי את זה. דא עקא כל המערכת התהפכה עלי כבר לא עובדים לי הcmd+c ולמעה כל צירופי הcmd הפסיקו לעבוד לי, והfinder לא מראה לי את הplaces רק favorites. מישהו מכיר את התופעות האלו אחרי עדכון?
פורסם 2012 ביולי 1913 שנים האם שדרגת באמצעות העדכון הזה? http://support.apple.com/kb/DL1484 אם לא, תשדרג שוב באמצעותו ולא דרך Software Update.
פורסם 2012 ביולי 1913 שנים מחבר סתם נלחצתי. וכן שידרגתי דרך זה.פשוט קודם לכן שיניתי את המקש cmd שיהיה בעצם ctrl, עכשיו החזרתי חזרה והכל עובד.ובfinder זה היה פשוט בעיה בהגדרות.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.