עבור לתוכן

מכירה באיבי

Featured Replies

פורסם

יש ברשותי סט של lego mindstorms nxt 2.0 עם כל מיני תוספים שלא מגיעים בחבילה המקורית

ושמתי לב שבארץ יש רק חנות אחת שמוכרת ואין אף אחד ביד שתיים שמוכר את זה ככה שאני מניח שבארץ למכור את זה לא ילך לי

חשבתי למכור את זה באיבי ויש לי כמה שאלות

1.אם יש בעיה לשלוח את זה לחול כי זה חשמלי?

2.אם אני מוכר מוצר באיבי לאן מגיע הכסף? לארנק בPP או ישירות לכרטיס אשראי שרשום בPP?

כי אני משתמש בויזה נטען שאי אפשר להכניס אליה כסף ככה שאני חייב שזה יגיע לארנץ של PP

ואם זה מגיע לארנק איך אפשר לנוציא את זה משם חוץ מלקנות מוצרים? אפשר להכניס כרטיס אשראי רגיל ולהעביר אליו את הכסף?

פורסם

1) אין בעיה, רק תציין לאיזה מתחים/אזורים זה מתאים ותכתוב לדוגמא שהמוצר לא מתאים לעבוד בארה"ב כי ....

2) הכסף מגיע לPP וניתן להעביר לחשבון הבנק שלך תמורת עמלות כמובן.

מספר נקודות:

*שים לב לעמלות איביי+פייפאל (בערך 15-20 אחוז).

*תבדוק כמה יעלה לך לשלוח את החבילה באתר דואר ישראל(צרור)

*אם אתה מוכר חדש ועלות מוצר כזה היא מעל 30$(פחות או יותר) אתה מסתכן בחסימה והשהייה מאיביי - איביי לא אוהבים מוכרים חדשים שישר מנסים למכור פריטים יקרים זאת בגלל נסיון העבר עם מוכרים חדשים שמכרו מוצרים מבוקשים(אייפון לדוגמא) וברחו עם הכסף.

עריכה:

ראיתי שעלות המוצר חדש ניתן למכור אותו בקלות ביותר מ300 דולר אז אם אתה מוכר חדש לא כדאי להתחיל עם מוצר כזה יקר

פורסם
  • מחבר

אני מוכר יד שניה וכמו שאמרתי אין לזה ממש שוק בארץ ככה שאיבי זה בערך המקום היחידי שאני יכול למכור בו

איבי לא יתנו לי לפתוח מכירה על זה?

פורסם

יתנו לך לפתוח מכירה.

אבל כמו שאמרתי יש סיכוי שיורידו לך את המכירה וישהו את החשבון עד שתציג מסמכים. איביי לא אוהבים לקחת סיכון עם מוכרים חדשים שמוכרים מוצרים שעלותם גבוהה.

פורסם

לא יורידו לו כלום ללא סיבה. אם הוא יוזר חדש, הוא לא יקבל את הכסף, רק עד שבוע / שבועיים מהתשלום.

פורסם

תבדוק את מה שאתה אומר, איביי שינו את הכללים לגבי מוכרים חדשים בחצי שנה האחרונה.

גם הוסיפו מגבלות על מוכר חדש(עד 500 דולר , עד 10 מוצרים כל חודש) וגם מורידים מכירות אוטמטית למוכרים חדשים שמעלים מוצרים יקרים.

פורסם

ברור, אם מוכר חדש מרומניה ימכור עכשיו אייפון 4S - זה יהיה חשוד.

אין שום דבר חשוד בבחור חדש מישראל שרוצה למכור לגו (!), זה לא אייטם יקר ומבוקש מידי.

פורסם

מציע לך לבדוק ולהתייעץ בפורום איביי של תפוז לפני העלאה. אני בטוח שגם שם יגידו לך מה שאני אמרתי. ניתן גם לעשות חיפוש באותו פורום ולראות כמה אנשים ישראלים נחסמו בגלל הטעויות הללו.

בכל מקרה בהצלחה!

פורסם

כל מקרה לגופו, וממש לא יפתיע אותי אם אותם אנשים ניסו למכור אייפונים או דברים מבוקשים ובעלי ערך רב, או כאלו שנוכלים אוהבים "למכור".

זה לא עובר על ה TOS של איביי ולכן אין שום סיבה בעולם שהוא ייחסם. יש הגבלות, ברור, אבל רובם לא נוגעות אליו והדבר היחידי הוא שהכסף על On-hold לפרק זמן מסויים. כל מי שאומר לך אחרת, או שעשה משהו לא נכון, חשוד, או שאלו סתם שיטות הפחדה.

פורסם
  • מחבר

קודם כל אומנם זה רק לגו אבל זה לגו בשווי 300 דולר ככה שמבחינת מחיר זה יקר

ואם זה משנה המשתמש שלי באיבי לא חדש אומנם אף פעם לא מכרתי אלא רק קניתי אבל המשתמש לא חדש

ובקשר לכסף אם אני פותח חשבון PP חדש ומקשר אותו לחשבון באיבי ובחשבון PP אין שום כרטיס אשראי רשום אני יקבל את הכסף לארנק בPP?

פורסם

אל תפתח חשבון PP חדש אתה מסתכן. מותר חשבון לבנאדם(אלא אם יש לך עסק).

אם הפרטים האישיים זהיים לפרטים של החשבון הקודם ממליץ לא לנסות לפתוח עוד חשבון.

את הכסף אתה מקבל לחשבון הפייפאל אותו אתה רושם בEBAY כאשר אתה מעלה את המכירה.

ברגע שיכנס הכסף אתה תראה בMY ACCOUNT שיש לך X דולרים.

פורסם
  • מחבר

יש לי כרגע חשבון PP אבל הבעיה היא שיש בתוכו כרטיס אשראי שאני לא יכול למחוק ובגלל שזה ויזה נטען אז אני לא רוצה שבטעות יכנס אליו הכסף כי כבר קרה לי בעבר שPP אמרו שהם החזירו לי כסף על איזה מוצר שהתלוננתי עליו ובסוף לא קיבלתי כלום

פורסם

הכסף עובר לחשבון בנק או לכרטיס אשראי רק כאשר אתה מושך אותו. הכסף נכנס ישירות לחשבון הפייפאל ונשאר שם ואתה יכול או למשוך אותו או להשתמש בו לקניות שלך.

היו בזמנו בעיות בזיכויים לויזה נטען - אין לי מושג מה המצב היום.

תזכור שכל עוד לא תמשוך את הכסף הוא ישאר בחשבון שלך. וגם כשאתה מושך אתה יכול לבחור האם למשוך לכרטיס האשראי או לחשבון הבנק.

פורסם
  • מחבר

אוקי מעולה תודה רבה רק עוד נושא אחד שלא קשור לנושא הזה אבל אני לא רוצה סתם לפתוח עוד אחד

אני עובר דירה בקרוב ויש לי הרבה מאוד דברים שאני רוצה למכור ורציתי לדעת אם אני יכול לפתוח פה נושא ולכתוב בו את המוצרים מכירים וכו או שאסור לעשות פה דבר כזה? (וכן אני יודע שיש מדור יד שניה אבל משום מה נראה לי שלא ממש מסתכלים עליו)

פורסם

באותו הנושא, אני ניסיתי למכור מוצר באיי ביי אבל איך אני יודע כמה לתמחר משלוח לכל מדינה? אז סבבה לארה"ב אפשר לתת סכום אבל מה עם שאר העולם??

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים