פורסם 2004 בינואר 1121 שנים הייתי רוצה לדעת מניסיונכם או מהשוואות באתרים שבדקו את הנושא, איזה firewall הטוב ביותר וכמובן נוח לתיפעול? ZoneAlarm Pro with Web Filtering Norton Personal Firewall 2004 Sygate Personal Firewall Pro McAfee Personal Firewall Plus 2004 Kerio Personal Firewall
פורסם 2004 בינואר 1121 שנים אני משתמש בZone Alarm כבר שנה וחצי + ולא עושה לי בעיות, אני מרוצה וממליץ עליועוד אני יכול להוסיף, שנורטון (של שלל מוצריו הנחשבים לטובים, והם לא...) לא ממולץ.
פורסם 2004 בינואר 1121 שנים מחבר לא מוזר שחברות גדולות עם ניסיון כמו מאקפי ונורטון וגם סיגייט נופלות ליד ZA ?
פורסם 2004 בינואר 1121 שנים לא מפתיעמסיבה פשוטה, ZL מעסקת אך ורק בפיירוול ואבטחה, בעוד שאר החברות (הגדולות) מתעסקות בעוד מיליון נושאיםZL לא כזאת קטנה ד"א, עכשיו היא משתייכת לCHECKPOINT הישראלית, שנחשבת חברה גדולה
פורסם 2004 בינואר 1221 שנים אני גם משתמש בZA. השתמשתי בסייגיט בעבר אבל הפיירוול הזה לוקח המון מהCPU usage וגם כ15MB זכרון
פורסם 2004 בינואר 1521 שנים אני רק רוצה לציין כמה דברים:לזון אלרם יש מנוע מעולה והוא היחיד שמומחים לא התלוננו עליו.מקאפי הוא ממש טוב (על פי סקירות).הבעיה של זון אלרם שהוא מאוד מאוד נפוץ (בגלל גירסת החינם שלו) לכן רבים כבר מכירים אותו ומתאמנים לעקוף אך ורק אותו (בגלל שהוא כל כך נפוץ).שום דבר לא טוב כמו פיירוול חומרה.אני הייתי משתמש בזון אלרם אבל אני מעדיף להשתמש בדברים פחות נפוצים (אני מתייסר מwinamp אבל כרגע אין טוב ממנו).לנורטון יש המון בעיות (באגים איך שתרצו) בפיירוול שלהם למרות שאנטי וירוס שלהם קרוב לשלמות.אני אישית הולך לדבר עם מישהו שממש מבין בזה (צריך לתאם איתו פגישה דרך האניטרנט) והוא יעזור לי להחליט ויסביר לי קצת על הדברים האלו.
פורסם 2004 בינואר 1621 שנים חבר'ה,אני ממליץ לכם לנסות את הפיירוול הבא:http://www.agnitum.com/products/outpost/הגדולה שלו היא שניתן להתקין כל מיני פלאגים מיוחדים כדי להוסיף לתכונות הפיירוול.לדוגמא,אתם בטח מכירים את התוכנה PEERGURDIAN.מישהו כתב פלאג מיוחד שכולל את כל הIP של כל החברות והוסיף לפיירוול הזה כך שבעצם לא היה צורך להשתמש בפיירגארדיאן.כמובן שיש עוד כל מיני יתרונות.אתם מוזמנים את הפיירוול הזה משום שיש לו גירסת חינם.באופן אישי אני משתמש בו (עזבתי את ZA)
פורסם 2004 בינואר 1721 שנים http://www.hwzone.co.il/community/index.php?board=3;action=display;threadid=57704;start=0דיון העשרה "קצר"
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.