פורסם 2012 ביולי 1913 שנים לא ממש הצחיק אותי, אבל אם כבר צפיתי בזה אז אני מוכרח לשאול, מה בדיוק המסר שהיא מנסה להעביר.לא ממש הבנתי.
פורסם 2012 ביולי 1913 שנים יש לסירטון משמעותית יותר לייקים מדיסלייקים.התגובבות די אוהדות סה"כ.http://realvideoviews.com/youtube-services.html ויש עוד אלפי אתרים כמו זה.לא ממש הצחיק אותי, אבל אם כבר צפיתי בזה אז אני מוכרח לשאול, מה בדיוק המסר שהיא מנסה להעביר.לא ממש הבנתי. המסר הוא: "תראו איך אני כוסית בביקיני, תבואו לראות את הסטנד-אפ שלי" וכו'.
פורסם 2012 ביולי 1913 שנים בלי קשר לנושא, מה הקטע שאנשים פה בזמן האחרון נפתחים פה אחד על השני עם השפה? ומה הקטע שהמנהלים ניראים די סבבה עם זה?
פורסם 2012 ביולי 1913 שנים היא משתמשת במה שיש לה, ועושה קומדיה מכל מה שקיים. ולמרות שאולי יש כאלו שנדמה להם שהיא עברה את גבולות הטעם הטוב, היא לא. הגבולות שלהם פשוט קצת לחוצים. ובדיוק בשביל זה המציאו את הקומדיה.
פורסם 2012 ביולי 2113 שנים לא יכלתי להסביר את עצמי יותר טוב (טוב, יכולתי אבל זה היה מצריך אותי ללבוש ביקיני להזכיר שאני יהודי, ולנופף בציצים שלי..) יש לסירטון משמעותית יותר לייקים מדיסלייקים. התגובבות די אוהדות סה"כ. אבל תזכור דבר אחד- היא קומיקאית! היא עושה דברים גם כדי לקבל חשיפה ולהפיץ את המסר בצורה הרבה יותר יעילה! זה נקרא גאונות שיווקית. כמו שאפשר לומר שסשה ברון כהן הוא אידיוט נלוז ששפך אפר "של קים ג'ונג איל" על ריאן סיקרטס, אבל למעשה הוא הגביר את החשיפה לסרט החדש שלו משמעותית, וחיזק מאוד את הבאז סביבו. תחשוב על זה. "אידיוט אידיוט, אבל לפניך"
פורסם 2012 ביולי 2113 שנים גם אני עשיתי לייק לסרטון. מה הקשר?וזה לא קשור לשנאת יהודים, היא קוראת לעצמה בסרטון "Jew ass with big naturals" או משהו בסגנון, זה ממש לא מצחיק שהיא משתמשת ביהדות שלה בשביל לנסות להצחיק אנשים...תוציא את מוט החשיבות העצמית מהתחת בבקשה, תודה.אתה לא יותר טוב מאנשים אחרים בגלל שאתה יהודי וכמו שצוחקים על עדות אחרותאפשר גם לצחוק על שלך, במיוחד אם הדברים האלה נכונים.היא יהודיה ויש לה חזה טבעי יחסית גדול, היא אפילו לא השתמשה באיזשהו סטראוטיפ מרושעכמו לא מעט קומיקאים יהודים אחרים עושים.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.