עבור לתוכן

דיון | באיזה סביבת עבודה אתם מתכנתים

Featured Replies

פורסם

מה הסביבת עבודה שלכם שאיתה אתם בונים אתרים או מתכנתים בכללי

אני בונה אתרים עם NOTEPAD++ לדעתי הכי נוח ומספיק בשביל הכל עם אני רוצה לשלב צד שרת אני משתמש בשרת ביתי בעזרת WAMP

פורסם

sublime text 2

ממש טוב.

פורסם

זו שאלה כללית מדי. יש הבדל בין לכתוב html לבין לפתח ב-#C.

אמנם אפשר לעשות הכל עם פנקס רשימות, אני אוהב IDE מלא כמו eclipse.

• 4 שבועות מאוחר יותר...
פורסם

Visual Studio 2010

פורסם

אם עורך טקסט מעניין אותך, אז תבדוק את sublime text 2.

פורסם

כעיקרון אני לא מת על הגישה של עורך טקסט בתור סביבת פיתוח. סקריפטים לשימוש אחד ב-sh/batch/python אני כותב בכיף ב-notepad++/gedit ושניהם כלים די הכרחיים (כל אחד בסביבתו...) בשביל העבודה שלי.

כשזה נוגע לעבודה מתמשכת על פרוייקט, הזמן של לשמור-לכתוב makefile או משהו כזה-לקמפל-לבדוק פשוט לא שווה את זה. לכן אני מעדיף ממש IDE מלא. פה זה כבר ממש תלוי-שפה - eclipse נוח ל-Java/c/c++, ול-C# צריך Visual Studio (לשניהם יש תוספים לפיתוח בפייתון). מבין שניהם אני ממש מעדיף את Visual Studio, אבל זה בעיקר עניין של ניסיון והרגל.

פורסם

אגב ל gedit יש הרבה פלאגינים ממש מגניבים כמו השלמה אוטומית וכו... אם עוד לא יצא לך, ממליץ לבדוק אותם.

בשנה האחרונה אני עובד כמעט רק עם eclipse, בעיקר לכתוב java, c , python ועכשיו גם התחלתי לעשות פיתוח ווב

אז יוצא לי לכתוב הרבה java script ובנתיים אני משתמש הרבה ב aptana (שזה frork של אקליפס).

זו אחלה סביבת עבודה, יש כמה דברים מעצבנים כמו הסידור סינטקס הפחות גמיש ( נו ה ctrl + shift + f )

והוא נראה קצת פחות סקסי על לינוקס, אבל בגדול אחלה IDE לפיתוח ווב.

כמו ש opbenesh אמר, תלוי בפרוייקט + השפה + הסביבה. בווינודס לדוגמה לא הייתי כותב קוד בלי IDE גם אם החיים שלי

היו תלויים בזה, על לינוקס יש לי את הemacs ו shell שני מרגיש בנוח איתו ועוד כלים, אבל זה רק כי אני כבר מכיר את הסביבה

כמה שנים טובות, ואת ווינדוס לצערי הרבה פחות P:

כשאני עושה פייתון אני גם אוהב להשתמש ב ipython, יכול להיות אחלה תחליף ל IDE וגם כלי לימוד לא רע בכלל.

הוא מאפשר לשלב עורך טקסט בתוך ה shell (ממליץ על jed הוא מהיר) וגם להריץ את הקוד תוך כדי כתיבה, קיצר משו מגניב ;D

פורסם

vim, gcc ,cmake

• 1 חודש מאוחר יותר...
פורסם

עבור פיתוח ווב - WebStorm לוקח, ובגדול.

(עבדתי בעבר ב Aptana Studio)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים