פורסם 2004 בינואר 1121 שנים אני זקוק לתוכנה שנועלת את מחשב/WIN XP ע"י סיסמה או משהו דומה, הייתה לי תוכנה אחת אבל אחרי הפירמוט שחכתי את שמה יש עצות לתוכנות חוץ מהאפשרות LOG OFF בWIN? כי זה לא ממש עוזר לי...תודה
פורסם 2004 בינואר 1321 שנים אפשר להוסיף סיסמא על שומר המסך או משהו.ובעיקרון, אם אתה שם סיסמא על היוזר, לא צריך לעשות Log off ליוזר בשביל לנעול את המחשב. מספיק לעשות Switch users וגם אז צריך להזין סיסמא בשביל לחזור ליוזר שלך.לדעתי זאת השיטה הכי נוחה וקלה לשימוש.
פורסם 2004 בינואר 1521 שנים http://www.snapfiles.com/freeware/security/fwaccess.htmlאני מצאתי שם אחד די טוב.פשוט תקרא את הביקורות תיסתכל על צילומי המסך ותבחר לך אחד שנראה לך טוב.*כל התוכנות בלינק הזה הן חינמיות.
פורסם 2004 בינואר 1821 שנים לפותח התרד הפיתרון שפורשר נתן לך הוא הכי יעילאני משתמש ככה כבר תקופה עם וזה הכי נוח,למה להתקין עוד תוכנה ולהכביד כשיש את זה מובנה בWINDOWS?
פורסם 2004 בינואר 1821 שנים הבעיה עם השומר מסך שאתה חייב לשים סיסמה גם כאשר אתה מאתחל את המחשב ואם לא זה יהיה מאוד פשוט לפריצה - פשוט לוחצים על ריסט ומעלים תא המחשב.ואת התוכנות האלה הרבה יותר מסובך לפרוץ.
פורסם 2004 בינואר 1821 שנים אין דבר יותר שפוט מלשים סיסמא ליוזר וללחוץWindows+Lהwindows המקש ההוא של החלונות פשוט אני לא בטוח שקוראים לו ככה... ;D
פורסם 2004 בינואר 1821 שנים אהבנתיהאם זה מושג חדש?,כי אם תשימו לב תראו שיש פה גם את הבנתי ואת את ההתחלה של אהבתי.מעולה,פשוט מעולה.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.