פורסם 2012 ביולי 1813 שנים אתה יכול להשיג באן מהפורום. http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=478383.0 # Warez, Hacking, Cracks, ותוכן לא חוקיות הם לא נושא לדיון בפורום ואין לפרסם דיונים או הודעות בעלי תוכן זה. הכוונה היא אפילו לא לציין שמות של קבצים מסוג זה, ובטח שלא הורדות ישירות או דרך כל תוכנה אחרת. אה, וברוך הבא.
פורסם 2012 ביולי 1813 שנים http://technet.microsoft.com/en-us/evalcenter/cc442495.aspxאתה יכול גם לעשות מנוי MSDN. איכשהו נראה לי שלא תעשה את זה.
פורסם 2012 ביולי 1813 שנים למה באן?יש הורדות חוקיות לחלוטין שמייקרוסופט משחררים חופשיהם הבינו שם שאם בן אדם ירצה להשיג את המדיה שלהם זה לא יהיה קשה עבורו מה שהם כן שולטים עליו זה הסיריאל (נניח)אני לא אביא פה קישורים לשום דבר כדי לא ליפול במיקום מחמת הספק, מה שכן אני אספק מידע לגבי ההפצות החופשיות האלו32 ביט - X17-59463.iso64 ביט - X17-59465.iso
פורסם 2012 ביולי 1813 שנים רגע רגע רגע,מה זאת אומרת מייקרוסופט משחררים isoים של WIN7 בחינם?איך לא שמעתי על זה אף-פעם?אפשר עוד מידע, במטותא ממך?
פורסם 2012 ביולי 1813 שנים http://msdn.microsoft.com/en-us/subscriptions/downloads/hh442898.aspxרק למי שיש לו גישה כמובן.
פורסם 2012 ביולי 1913 שנים רגע רגע רגע,מה זאת אומרת מייקרוסופט משחררים isoים של WIN7 בחינם?איך לא שמעתי על זה אף-פעם?אפשר עוד מידע, במטותא ממך?האמת אני לא יודע למה לא שמעת על זה מעולם אבל זה קיים עוד מימי ויסטה המאושרים Digital River היא ספק מורשה של מיקרוסופט בדיוק כמו MSDN ההורדות לגטימיות לחלוטין (אם הם היו פרוצות או משהו בדומה הן היו נחסמות לפני שנים)לגבי מידע נוסף, אין לי כרגע איזה מאמר בנושא או משהו בדומה אבל אני יכול להבטיח לך שזה לגיטימי
פורסם 2012 ביולי 1913 שנים זה לא שמייקרוסופט מפיצה בחינם את מערכת ההפעלה שלה. היא פשוט מאפשרת לכל בעלי הרישיון להוריד עותק דיגיטלי.היא לא בודקת למי יש רישיון במעמד ההתקנה, פשוט לא תוכל להתקין עם אין לך רישיון.
פורסם 2012 ביולי 1913 שנים ככה זה עובד עם msdn במידה ויש לך חשבון אתה יכול לגשת לאתר של MSDN ולהוריד עותק לפי הסכם השירות שלך עם MSDN לעומת זאת Digital River מפיצה עותק חוקי לחלוטין וחינם לחלוטין לכל מען דיבעי ללא צורך בחשבון באתר.אין שום קאצ' ואין שום סתירה חוקית פה, במידה והיה מדובר על הפצות לא חוקיות הם היו מצפנים את לינק ההורדה לפי SID בדיוק כמו שכנתם MSDN שורה תחתונה מייקרוסופט כן מפיצה עותקים חוקיים לחלוטין חינם (ביד שניה אומנם).מה ששווה להם כסף כמו שכבר אמרתי אלו מפתחות המוצר ולא המדיה עצמה.
פורסם 2012 ביולי 1913 שנים אז אם קנית סיריאל אתה יכול להוריד לך בחופשיות ווינדוס 7 ולאקטב אותו?אז זה לא ממש חינם... אבל בטח חוסך כמה גרושים על הדיסק.
פורסם 2012 ביולי 1913 שנים הדיסק זה לא מה שעולה כסף. האריזה, שינוע וכולי, כן.אבל בהחלט זו המגמה. אני לא רואה בעוד שלוש שנים מחשבים נמכרים עם כונן אופטי.
פורסם 2012 ביולי 1913 שנים כשאמרתי דיסק, התכוונתי לא רק למדיה עצמה, אלא לכל העלויות הגלומות בההפצת התוכנה על גבי דיסק. כולל אריזה ושינוע ואחוזים נוספים שהולכים לבתי עסק ומעלים את המחיר לצרכן.אבל אכן, אין ספק שאנו חוזים במותה של המדיה האופטית. זמנה פשוט עבר. היא הייתה חלק מהותי מעולם המחשב האישי החל בשנות התשעים, וכיום היא פשוט לא נוחה ויעילה מספיק.יום אחד עוד נסתכל על דיסקים כמו שהיום אנחנו מסתכלים על דיסקטים."מה, סבא, ככה שמעתם פעם מוזיקה? עם הפלטה הגדולה הזאת?"אני מניח שזה נשמע לכם מוכר, אבל לא מהדיסקים...
פורסם 2012 ביולי 1913 שנים אל תספידו אותם כך כך מהר, עוד לא נמצאה חלופה לדיסקים (לפחות לא במחירים הנוכחי).
פורסם 2012 ביולי 1913 שנים בשביל רוב השימושים כן, ביחוד היום כשאפשר לחבר איזה מחש ARM זול לטלוויזיה בתור סטרימר, וכשיש אינטרנט מהיר.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.