עבור לתוכן

הפעלת 4 מערכות מחשב, למה לצפות?

Featured Replies

פורסם

אני לא מדבר על פחת נגד התחשמלות

אלא על חצי אוטומת ראשי שמתחבר למונה שהוא תמיד הכי גדול מבין כולם (25,32,40), וממנו כבר הולך לפחתים (תיקון: חצי אוטומת) הקטנים(20,16,10).

הוא יקפוץ ,אם פותח הדיון יצרוך את 20 אמפר נגיד עם מערכת שלו ואיזה קומקום בקו אחר (אם הראשי הוא 25 A). לכן צריך לדעת כמה הוא.

בנוסף לכל דירה לפני מונה, יש פיוזים שחברת החשמל שמה שיכולים להיות גם 25A, שאותם יכולים להחליף רק חברת החשמל.

כל העניין הבעיתי הוא ההספק הגבוה שפותח הדיון רוצה לקבל.הספק שיכול להגיע ל 4.5 KW

והספק כזה לא תעביר בכבל 2.5 בודד (שאני מבין שאתה מגדיר כקו 16)

פורסם

פחת יש רק אחד על החצי אוטומט ראשי. חצי אוטומט ראשי ייקפוץ רק במקרה של קצר או זליגה.

לא ניתן לצרוך 20A מקו 16A גם כאשר מחובר חצי אוטומט של 20A לקו, החיבור שלי חצי אוטומט 20A הוא כדי להקל עליו בזמן צריכת 16 אמפר וכך יתחמם פחות. גם אם תצרוך 16A משלוש קווים בו זמנית, לא ייקפוץ החצי אוטומט ראשי (הוא לפחות 3X20A)..הוא בנוי להרבה זרם וכך גם הפיוז...דבר האחרון שצריך לעניין את פותח התרד.

צריכה של 4.5KW היא בכלל לא כזו גבוה לבית: קומקום חשמלי הוא בסביבות ה- 2500W ותנור בייתי הוא בערך 3500W, אם הפעלת פעם תנור וקומקום יחד, כבר אתה על ה- 6KW בלי שאר הדברים. הכל בלי כוונה לזלזל בידע שלך...זה מה אני יודע.

פותח התרד קיבלת המלצות לפתרון זמני/קבוע..עשה את הבדיקות, בהצלחה :xyxthumbs:

פורסם

כאשר אמרתי שיצרוך 20 A עם מערכת שלו התכוונתי שעומד חצי אוטומת 20 שהצעתם.

(אולי בלבל כי כתבתי בטעות שהולך לפחתים הקטינם, התכוונתי לחצי אוטומתים)

וכן ניתן לצרוך 20 אמפר מקו 2.5 ממ לזמן קצר . תלוי גם בבידוד של הכבלים.

קצר (זרם מאוד גבוה)- חצי אוטומת קופץ

זליגה - פחת התחשמלות קופץ

מי אמר שיש לו תלת פאזי?!

(כדי למנוע אי הבנה ,אני דיברתי על פיוזים שלפני המונה בלוח חשמל של הדירה ולא של הבניין. ועל חצי אוטומת שאחרי המונה בלוח חשמל של הדירה.)

4.5 לא גבוהה לבית/דירה אבל גבוהה לקו אחד שהוא חד פאזי

פורסם
  • מחבר

תודה לכל מי שהגיב. עכשיו אני יודע לאיזה כיוון ללכת, ואם לקרוא לחשמלאי ולמה לצפות ממנו.

פורסם

בחישוב מהיר, 5 מערכות עם ספק של 85% נצילות בממוצע, שצורכות כ"א 1000W + כ 200W מזגן נייד (הנחה) + עוד כ 250W למסכים, נורות ושאר ירקות שפועלים בחדר, תקבל 27A בקירוב. זרם אסטרונומי! גם 2.5mm לא יחזיקו עומס שכזה - תקרא לחשמלאי.

פורסם

פותח התראד, אתה מתכוון לעשות bitcoin mining או משהו? :D

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים