פורסם 2012 ביולי 1613 שנים ניסיתי עם HIDOWNLODER וגם עם ORBIT ולא הצלחתיאשמח אם מישהו יעזור לי בזה ויסביר לי איך להוריד ממקו
פורסם 2012 ביולי 1713 שנים מחבר webvideocapתוכנה קטנה ומעולה.אתה ניסית להוריד איתה ממקו או שאתה סתם אומר?
פורסם 2012 ביולי 1713 שנים מה גורם לך לחשוב שאני סתם אומר?קיבלת כל כך הרבה הצעות לתוכנות שאתה צריך לסנן?
פורסם 2012 ביולי 1813 שנים לדפדפן מקסתון יש פיצ'ר מובנה שמאפשר לך להוריד וידאו ישירות למחשב. אני חושב שקיים תוסף דומה גם לכרום או פיירפוקס, אבל לא משתמש בהם ספיק בשביל להיות בטוח ב-100%http://www.maxthon.com/mx3/
פורסם 2012 ביולי 1813 שנים מחבר מה גורם לך לחשוב שאני סתם אומר?קיבלת כל כך הרבה הצעות לתוכנות שאתה צריך לסנן?כןאם קראת את התגובה שלי עוד מלעלה היית יכול להבין שכןושוב אני שואל אתה ניסית?
פורסם 2012 ביולי 1913 שנים +1הביאו לך רשימה מכובדת של תוכנות. תתחיל לבדוק אחת אחת.מהנסיון שלי catch media player מצליחה איפה שהאחרות נכשלות.
פורסם 2012 ביולי 1913 שנים מחבר הביאו לך רשימה מכובדת של תוכנות. תתחיל לבדוק אחת אחת.מהנסיון שלי catch media player מצליחה איפה שהאחרות נכשלות.כבר בדקתי וכולם נכשלו והורידו את הפרסומות במקום את הסרטון עצמואז במקום לחזק פה כל אחד ואחד ולדבר על האף של אלוהים תבדקו לפני שאתם ישר אומרים לי להורידושוב לשאלתי יש פה מישהו שהצליח להוריד ממקו?
פורסם 2012 ביולי 1913 שנים אני חושב שהגישה שלך לא נכונה. אנשים משקיעים פה מהזמן שלהם בשביל לעזור...אנחנו לא צריכים ולא מחויבים לבדוק - אף אחד כאן לא עובד בשבילך, בסך הכל מנסים לעזור.התוכנות לא עובדות? תשתמש בתוכנה להקלטת מסך אין לי כרגע שום רעיון אחר.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.