פורסם 2012 ביולי 1613 שנים קראתי את הסקירה של המתאם, ויש לי מספר שאלות:- בבדיקות ביצועים נראה שדווקא המתאם של trendnet הצליח להגיע לביצועים טובים יותר (במעט). לא עדיף לקנות את המתאם של trendnet?- לפי כמה חודשים הצ'יף פירסם שכמה חברות עובדות על תקן חדש למתאם שיאפשר לרשת את כל הבית בעזרת קוי הטלפון, כבלים קואקסיליים של הטלויזיה וכבלי החשמל. תוך כמה זמן אמורים לצאת לשוק ה bridge-ים האלו? יש טעם לחכות להם או ללכת על המתאמים לשקעי החשמל?
פורסם 2012 ביולי 1613 שנים תשובות:ההבדל בביצועים שולי לחלוטין. אל תשכח שה-TRENDNET כרגע גם לא זמין לרכישה בארץ וכאשר יהיה, לדברי היבואן, המחיר יהיה ב-50% יותר יקר מ-D-LINK - כלומר 900 שקל לזוג מתאמים.המוצרים בתקן G.Hn עליהם אתה מדבר צפויים לכל הקרוב בסוף השנה ומידת הזמינות שלהם בארץ עדיין לוטה בערפל.אם אתה צריך פתרון היום, לך על המתאמים של D-LINK ללא כל חשש.
פורסם 2012 ביולי 1713 שנים מחבר ולמוצרי ה pna אמורים להיות ביצועים יותר טובים?או שזה יהיה שווה ערך ל- home plug ?תודה רבה על התשובות!
פורסם 2012 ביולי 1713 שנים אם אתה מתכוון למוצרי ה-HPNA המבוססים על קווי טלפון -הם פחות רגישים למרחק ולרעשים אלקטרומגנטיים, אבל הביצועים קצת פחות טובים מאלה של ה-D-LINK. ה-HPNA מקביל למוצרי HOME PLUG במהירות 200Mbps.
פורסם 2012 ביולי 1713 שנים http://hwzone.co.il/reviews/general/?item=138760§ion=9זאת הגרסה הסופית?
פורסם 2012 ביולי 1813 שנים מחבר מפתיע שתקן ה G.hn לא נותן ביצועים יותר טובים. חשבתי שבשביל זה יצרו אותו. אחרת מה הטעם? (או שזה רק לצורך מקומות ש wifi לא מצליח לקלוט)ובנוסף, כבלי קואקס או טלפון אמורים להיות יותר "נקיים" ואיכותיים מאשר כבלי חשמל...מעניין אם בגרסאות הבאות של התקן המהירויות ייגדלו.
פורסם 2012 ביולי 1813 שנים G.Hn נותן יותר - תעיין בטבלה לקראת סוף המאמר שלי - http://www.netcheif.com/Articles/Ghn/Ghn.htm
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.